Elif_Eylul
Daimi Üye
- #30.401
Demesen bakmicam 35 şubattami varmış35 şubata mı gittin seeen
Sağol canım vallah hep borçlara gidiyorkeşke bitse de artık yemek nasip olsa
neyse o günlerde gelecek inanıyorum
Demesen bakmicam 35 şubattami varmış35 şubata mı gittin seeen
Sağol canım vallah hep borçlara gidiyorkeşke bitse de artık yemek nasip olsa
neyse o günlerde gelecek inanıyorum
Aman gelmesinler dinlenNe kızcam yaa sacmalama
Dur simdilik kimse yok adam oduna gitti
Anam dün ne yorulmuşum giden gelen,temizlik derkenAman gelmesinler dinlen
Geç mi gittilerAnam dün ne yorulmuşum giden gelen,temizlik derken
11 oldu,eee sonra eylulu uyuttum,bulaşıklari topladim yattim ne telefona baktim ne bisey,bir sürü mesajGeç mi gittiler
Bnde cennet mahallesiniGidim dün izleyemedigim kardeslerimi izleyim
Vallah şu an evlenenlere Allah sabır versin. Bizim ev borcu zaten 10 yıl canım 1 yılı bitti sayılır. Bu aydan sonra biraz rahatlarım bence, elime bi maaş geçsin de bakalım. Bu yıl bi de doğalgaz vs çok. Bize 850₺ geldi tüm gün yokuzDaha çok var mı borç
Aslında tam zamanında evlenmişsiniz şimdi hiç yetmiyor güç
Eviniz sizinmi canimVallah şu an evlenenlere Allah sabır versin. Bizim ev borcu zaten 10 yıl canım 1 yılı bitti sayılır. Bu aydan sonra biraz rahatlarım bence, elime bi maaş geçsin de bakalım. Bu yıl bi de doğalgaz vs çok. Bize 850₺ geldi tüm gün yokuz
Evet çok şükür satın aldık. Şu an asla alamazdık. Biz 860 bine almıştık. Bizim evin yarısı kadar evi koymuşlar siteye 2milyon 150 binEviniz sizinmi canim
Öyle şimdi canım 2/3 sene önce ev alanların evleri neredeyse 4/5 katlandı bu devirde daha da kimse alamaz ev falanEvet çok şükür satın aldık. Şu an asla alamazdık. Biz 860 bine almıştık. Bizim evin yarısı kadar evi koymuşlar siteye 2milyon 150 binnerde bu paralar bi de bit kadar evler ve semt de lüks bi semt değil yani
Mümkün olmayani bile başaran benBnm 2 gün 22 şubatta kalmam gibi sen mümkün olmayanı yapmışsınbebeler kafa bırakmıyor ki
Iyi yapmişsınız canim Rabbim kazasız belasız oturmayi nasip etsinEvet çok şükür satın aldık. Şu an asla alamazdık. Biz 860 bine almıştık. Bizim evin yarısı kadar evi koymuşlar siteye 2milyon 150 binnerde bu paralar bi de bit kadar evler ve semt de lüks bi semt değil yani
Gelmezsin gelmezsin 35şubati tarihe gömersinMümkün olmayani bile başaran ben![]()
![]()
![]()
![]()
Ya zamlardan dolayı çok geliyorVallah şu an evlenenlere Allah sabır versin. Bizim ev borcu zaten 10 yıl canım 1 yılı bitti sayılır. Bu aydan sonra biraz rahatlarım bence, elime bi maaş geçsin de bakalım. Bu yıl bi de doğalgaz vs çok. Bize 850₺ geldi tüm gün yokuz
Okula başladı yaGene burnu akmaya başladi eylülun 3hafta guzeldi