MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Ya ben yarış yok diye serbest yiyorum yarış olsa dikkat ederim yani çok kasmadan
Bilmiyorum bi şansını dene istersen yarınKizlar sağlık ocagı göz damlasini yaziyormu
Raporluyu bilmiyorumRaporlu bitanesi
Kimi sokayim yarismaya sen söyle,kim kaldiYa ben yarış yok diye serbest yiyorum yarış olsa dikkat ederim yani çok kasmadan
Afiyet olsun canımKahvaltı yapıyore sizi de opuyore
Kız ne kızıyon yarışma yok diye free takılıyorum diyom sende haklısın kimse kalmadıKimi sokayim yarismaya sen söyle,kim kaldi
Pazarda rahat bıraksınlar artıkBugün misafir gelmez dime bana
Gunaydin herkese
Günaydın
Günaydın kizlar
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydın kızlarBu arada herkese günaydın....
35 şubata mı gittin seeen35 Şubat menü,
Sabah iki dilim ekmek bir kızarmış yumurta 3 zeytin bir dilim peynir iki bardak çay.
Öğlen Noodle
Ara kahve 3 biskem
Akşam iki kepçe yeşil mercimek turşu. @Elif_Eylul
Sağol canım vallah hep borçlara gidiyor@Maya. Hayırlı olsun güle güle harca canım
Aman be klavye hatası napayım bizde günler bitmiyor 35 kadar çıkmışım ruh halimi sen düşün35 şubata mı gittin seeen
Sağol canım vallah hep borçlara gidiyorkeşke bitse de artık yemek nasip olsa
neyse o günlerde gelecek inanıyorum
Gelir canım olsun çok şükür bu halimize35 şubata mı gittin seeen
Günaydın canım iyi pazarlarGünaydın kızlar, iyi pazarlar
Haha hepimiz aynıyız deseneAman be klavye hatası napayım bizde günler bitmiyor 35 kadar çıkmışım ruh halimi sen düşün
Evet evet, sağlığımız huzurumuz yerinde olsun da gerisi mühim değil hiçGelir canım olsun çok şükür bu halimize
Ruh halimHaha hepimiz aynıyız desene
Evet evet, sağlığımız huzurumuz yerinde olsun da gerisi mühim değil hiç
Bnm 2 gün 22 şubatta kalmam gibi sen mümkün olmayanı yapmışsınAman be klavye hatası napayım bizde günler bitmiyor 35 kadar çıkmışım ruh halimi sen düşün
Daha çok var mı borç35 şubata mı gittin seeen
Ne kızcam yaa sacmalamaKız ne kızıyon yarışma yok diye free takılıyorum diyom sende haklısın kimse kalmadı
Dur simdilik kimse yok adam oduna gittiPazarda rahat bıraksınlar artık