Bence senin nerden baktığına bağlıLan açik gelene sita benimmi

Bence senin nerden baktığına bağlıLan açik gelene sita benimmi
Ama iyi yaptım hedefim her hafta bu şekilde devamAfferim sana
İyi halt ediyosun bak benim fıtıklar kendime dikkat etmediğim için oldu ne acelen var yavaş yapsanaGece bebeyi kucaklayamadım sırtım bel kıç tutulmuş evi kırklama operasyonundagece parol içtim sonrakilerde kaldırabildim
He valla doğru diyorsun
Aaaa olur mu atlı kovalıyor yaİyi halt ediyosun bak benim fıtıklar kendime dikkat etmediğim için oldu ne acelen var yavaş yapsana
Yapma bak kendine kıyma o kadar ben şimdi niye bu kadar eziyet etmişim diyorumAma iyi yaptım hedefim her hafta bu şekilde devam
Ya normalde günlere bölüp yapıyordum hergün iş bitmiyor
Doğru söylüyorsun ablaYapma bak kendine kıyma o kadar ben şimdi niye bu kadar eziyet etmişim diyorum
Gülü gülüBen gidiyom kızçelwr dün dışarda olunca işler bitmedi yarın görüşürüz akşamda mevlütte olcan
Valla yapma bak ben şimdi yatağa yaşlılar gibi ağrısız girmiyorum boşunaymış yani hepsi o iş hiç bitmiycek ne zaman ölürsek o zaman biticek çocukların küçükken onlara daha fazla zaman ayır sonra pişman oluyor insanDoğru söylüyorsun abla
Yapsak olmuyor yapmasak olmuyor
Bebe uyurken yetiştirme telaşındankısa süreye sığdırdım
He valla doğru diyorsun
Hep beraber çıktık bu yola
Afiyet olsun canım35 Şubat menü,
Sabah iki dilim ekmek bir kızarmış yumurta 3 zeytin bir dilim peynir iki bardak çay.
Öğlen Noodle
Ara kahve 3 biskem
Akşam iki kepçe yeşil mercimek turşu. @Elif_Eylul
Bazen bizim doktor herşeyi yazmıyor raporlu ise sor bakalımKizlar sağlık ocagı göz damlasini yaziyormu
Raporlu bitanesiBazen bizim doktor herşeyi yazmıyor raporlu ise sor bakalım
Günaydın canımGünaydın kızlar