Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Olsada yesekBir browni yapmışım elime sağlık
Olsada yesekBir browni yapmışım elime sağlık
Misafir gecirdim gene sen napiyosun canimEkli dosyayı görüntüle 39732naparsınız kızçeler
Afiyet olsun canımPazar pazar menümü yazayım....
Sabah 10.30
Çeyrek ekmek karışık tost
5 zeytin domates salatalık biber
5 erik kurusu,2 haşlanmış yumurta
Tahin pekmez kuru tırnaklı pideyle yedim
Akşam 18.00
3 kadın budu köfte 10 tane patates kızartması
1 kase çorba salata
1 litre maydanoz suyu 1 litre su
Fazlasıyla ......Afiyet olsun canım
MaşaAllah doydunmu
Iyi hadi maşallahFazlasıyla ......![]()
@fitmomm didiKim dedi bugün pazar misafir gelmez diye heee
Kizlari yıka okul hazırlığı .yarın misafir gelecek yemek temizlik...aman bitmedi şu ev işleri..ömür bitti temizlik bitmediMisafir gecirdim gene sen napiyosun canim
Oooo Afiyet olsun du10:30 1 simit peynir zeytin
Ara kahve çiko
15:00 1 dilim pizza( ağır baskı sonucu )
19:00 2 kepçe yeşil mercimek çorbası 2-3 yk kadar bulgur pilavı 3-4 parça fırın karnıbahar (Esma aklıma geldi) 3 yk yoğurt
Daha da bişi yimem gari
@Elif_Eylul
Brownimi hımmmmmmmmmKizlari yıka okul hazırlığı .yarın misafir gelecek yemek temizlik...aman bitmedi şu ev işleri..ömür bitti temizlik bitmediBrowni nasıldı
Esma10:30 1 simit peynir zeytin
Ara kahve çiko
15:00 1 dilim pizza( ağır baskı sonucu )
19:00 2 kepçe yeşil mercimek çorbası 2-3 yk kadar bulgur pilavı 3-4 parça fırın karnıbahar (Esma aklıma geldi) 3 yk yoğurt
Daha da bişi yimem gari
@Elif_Eylul
Afiyet bal şeker olsun..yarın ben de fırın sütlaç yapayım inşallah...bu süt helvası firindayken kabarıp taşıyor muBrownimi hımmmmmmmmmiyki tadina baktim misafirde geldi üstüne
Ben gitmem kimsenin evine pazar pazar napayım düşüncesiz insanlarmis
Ben de çok extra bi durum olmadıkça..küçük kızım 4 aylık olmuştu Eşimin patronu benden içli köfte alacaktı.Ben gitmem kimsenin evine pazar pazar napayım düşüncesiz insanlarmis