Portakal Sulu Ördek
Ehl-i Keyf Hatunu
Bıraktım gittiCanım benim sinirini yedigim
Bırak daginik kalsin beee
Daginiklar daha kıymatlı
Bıraktım gittiCanım benim sinirini yedigim
Bırak daginik kalsin beee
Daginiklar daha kıymatlı
Yokkk bende yemiyecemm bitterii bi süre savaşım büyük yüküm ağır hel takimim var hem bireysel yarışım..
Zaten olmadi en sonşu elimdekini kendime sokacagimm
Olmuyor ya bu ev toplanmıyor. Nefret ediyorum temizlikten. Dağınıklıktan. Sürekli elim üstünde olunca temiz kalırmış. Neyim ben? Motor muyum? Temiz düzgün bırakın o halde. Tek benim mi elim var? Bok götürsün vallahi yeter ama öylesi de kötü. Nefret ediyorum toparlanamamaktan. Ulan bir de 3 kişyiiz evde sadece. Saldım gittiğinin kanıtı olsun bu yazdıklarım. Halime şükrediyorum yine. Evet evet sizin daha çok nüfusunuz var siz napasınız bu durumda. Kendime bakıyorum size bakıyorum yine toparlayasım gelmiyor hiçbiryeri. Faydası yok yani. Her neyse. Nefret ediyorum toparlamaktan temizlikten. Yada toparlanamamaktan daha doğrusu.
Gecmis olsun canım sifalar dilerimKızlar şimdi acilden geldik sabahtan beri acildeyiz buyuk kızıma hava verildi bide kabizmis ilaç verildi popodan ve bronşit başlangıcı varmış ciğerleri dolmuş 3gun iğne verdi sabah akşam persembede çocuk doktoruna götürecez kucugude şurup verdi
Sağolasın canımGecmis olsun canım sifalar dilerim
Kendimden biliyorum saydınımKız valla billa oyle yaa
Bakiyorum onlar hep el bebek gul bebek
Biz kendimizi parcalayalim ancaKatya'liktan istifa edelim topluca
Geçmiş olsun pembiğimKızlar şimdi acilden geldik sabahtan beri acildeyiz buyuk kızıma hava verildi bide kabizmis ilaç verildi popodan ve bronşit başlangıcı varmış ciğerleri dolmuş 3gun iğne verdi sabah akşam persembede çocuk doktoruna götürecez kucugude şurup verdi
Çok geçmiş olsun kuzuKızlar şimdi acilden geldik sabahtan beri acildeyiz buyuk kızıma hava verildi bide kabizmis ilaç verildi popodan ve bronşit başlangıcı varmış ciğerleri dolmuş 3gun iğne verdi sabah akşam persembede çocuk doktoruna götürecez kucugude şurup verdi
Çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin pembişim.Kızlar şimdi acilden geldik sabahtan beri acildeyiz buyuk kızıma hava verildi bide kabizmis ilaç verildi popodan ve bronşit başlangıcı varmış ciğerleri dolmuş 3gun iğne verdi sabah akşam persembede çocuk doktoruna götürecez kucugude şurup verdi
Surekli evdeyken daha kotu IgdemKendimden biliyorum saydınım
Ev işi bitmiyor yaıyorsun bi de yaptığını koruman gerekiyor... Zor işler bunlar...
Geçmiş olsun pembiğim
Boşver ordikim eşyalar bize hizmet etmek için var, sürekli temizlik yaparak biz eşyalara hizmet ediyoruz. Vaktimiz bu kadar degersiz degilOlmuyor ya bu ev toplanmıyor. Nefret ediyorum temizlikten. Dağınıklıktan. Sürekli elim üstünde olunca temiz kalırmış. Neyim ben? Motor muyum? Temiz düzgün bırakın o halde. Tek benim mi elim var? Bok götürsün vallahi yeter ama öylesi de kötü. Nefret ediyorum toparlanamamaktan. Ulan bir de 3 kişyiiz evde sadece. Saldım gittiğinin kanıtı olsun bu yazdıklarım. Halime şükrediyorum yine. Evet evet sizin daha çok nüfusunuz var siz napasınız bu durumda. Kendime bakıyorum size bakıyorum yine toparlayasım gelmiyor hiçbiryeri. Faydası yok yani. Her neyse. Nefret ediyorum toparlamaktan temizlikten. Yada toparlanamamaktan daha doğrusu.
Köküm alerji fitNeye alerjin var kuzum? Alerji mahvediyor
İzlemedim neymiş kiBastiriiiii bastiriiiiiii
İzlemiş miydin
Ayyyy elaaaKöküm alerji fit2 yıldır aşı tedavisi görüyorum ama faydasız. Elimden geldiğince o lanet ilacı içmiyorum. Ama dün bi kalktım sol gözüm küçülmüş kanlanmış ve içinde milyonlarca iğne var gibi. Mecburen içtim. Ayakta uyutuyo namussuz ilaç. Gün içinde milyon kere hapşurma, devamlı akan bir burun. Ve bütün yıl boyunca neredeyse
banyodan sonra deli gibi kaşınma. Soğukta kabarma kaşınma. Bı sene denizden sonra da olmaya başladı. Güneşe çıkınca göz sulanması
hangini sayayım ki.
Şimdi gözlere vurdu. Görmeme engel olmasa yine içmiycem ama
40 alerjen testinden 39 u pozitif hemde 4+ .iki kolumdan olduğum için en yoğun görülenlere aşı başladık.
Arı için yanımda iğne taşımam gerekiyor adrenalin iğnesi. Amerikadan geliyo bir sürü prosedür. Daha önce bal arısı soktu diye 15 gün yoğunbakımda yattım. 2 dakika içinde solunum duruyor
Falan fıstık yaa allah beterinden korusun ne diyim
Işte geldim burdayim
Portiyi beklemişsinSurekli evdeyken daha kotu Igdemyapiyorsun arkani dön hic yapmamis gibi
Sonu yok yani, yap yapma aynicalisirken iyiydi kapiyi kilitle cık
evde iken ev işi dusunup duruyor insan
dejavu gibi bisey
Aman Ordekim bende ne dolmusum meger@Portakal Sulu Ordek sen dile getirince dokuldum resmen
Ayyy kiyamam Rabbim şifalar versin ElamKöküm alerji fit2 yıldır aşı tedavisi görüyorum ama faydasız. Elimden geldiğince o lanet ilacı içmiyorum. Ama dün bi kalktım sol gözüm küçülmüş kanlanmış ve içinde milyonlarca iğne var gibi. Mecburen içtim. Ayakta uyutuyo namussuz ilaç. Gün içinde milyon kere hapşurma, devamlı akan bir burun. Ve bütün yıl boyunca neredeyse
banyodan sonra deli gibi kaşınma. Soğukta kabarma kaşınma. Bı sene denizden sonra da olmaya başladı. Güneşe çıkınca göz sulanması
hangini sayayım ki.
Şimdi gözlere vurdu. Görmeme engel olmasa yine içmiycem ama
40 alerjen testinden 39 u pozitif hemde 4+ .iki kolumdan olduğum için en yoğun görülenlere aşı başladık.
Arı için yanımda iğne taşımam gerekiyor adrenalin iğnesi. Amerikadan geliyo bir sürü prosedür. Daha önce bal arısı soktu diye 15 gün yoğunbakımda yattım. 2 dakika içinde solunum duruyor
Falan fıstık yaa allah beterinden korusun ne diyim
Bırak dağınık kalsın ördiğim yaa. Temizlik yapmaya mı geldik dünyayaOlmuyor ya bu ev toplanmıyor. Nefret ediyorum temizlikten. Dağınıklıktan. Sürekli elim üstünde olunca temiz kalırmış. Neyim ben? Motor muyum? Temiz düzgün bırakın o halde. Tek benim mi elim var? Bok götürsün vallahi yeter ama öylesi de kötü. Nefret ediyorum toparlanamamaktan. Ulan bir de 3 kişyiiz evde sadece. Saldım gittiğinin kanıtı olsun bu yazdıklarım. Halime şükrediyorum yine. Evet evet sizin daha çok nüfusunuz var siz napasınız bu durumda. Kendime bakıyorum size bakıyorum yine toparlayasım gelmiyor hiçbiryeri. Faydası yok yani. Her neyse. Nefret ediyorum toparlamaktan temizlikten. Yada toparlanamamaktan daha doğrusu.