Misafirim var.. 2 dk oğlumu uyutmak için odaya geçtim size bakıyorum ...Mortim nabıyon gız
Misafirim var.. 2 dk oğlumu uyutmak için odaya geçtim size bakıyorum ...Mortim nabıyon gız
Kortizonlu tabiÇok üzüldüm ela.. gerçekten çok zor.. o alerji ilaçları hep kortizonlu kilo yapıyor.. sen benim annem gibisin .. hapşırmaktan içi dışına çıkardı kadının .
Pazar pazarMisafirim var.. 2 dk oğlumu uyutmak için odaya geçtim size bakıyorum ...
Pazar kahvaltısına geldilerPazar pazar
Nedir sorunun canum? Geçmiş olsunNeymiş ki o@Floweroflife hemşom de hele işe yarıyo mu?
Nayn çakıl naynnn deme öyledeUfukta bekleyen kilolar göründü memlekette cooook zoooor
Benim annem de cok titizdir duzenlidir.gecenlerde telde konusurken yapmam gereken isleri saydim su kaldi fln diye aman bosver yapma birak dedi.sen mi soyluyosun bunu dedim. Valla bunca senedir yaptim da kafama taç kkyan mi oldu sal gitsin dedi kadınKız valla billa oyle yaa
Bakiyorum onlar hep el bebek gul bebek
Biz kendimizi parcalayalim ancaKatya'liktan istifa edelim topluca
Cok gecmis olsun canimKızlar şimdi acilden geldik sabahtan beri acildeyiz buyuk kızıma hava verildi bide kabizmis ilaç verildi popodan ve bronşit başlangıcı varmış ciğerleri dolmuş 3gun iğne verdi sabah akşam persembede çocuk doktoruna götürecez kucugude şurup verdi
Ay baya ciddiymis elam gecmis olsunKöküm alerji fit2 yıldır aşı tedavisi görüyorum ama faydasız. Elimden geldiğince o lanet ilacı içmiyorum. Ama dün bi kalktım sol gözüm küçülmüş kanlanmış ve içinde milyonlarca iğne var gibi. Mecburen içtim. Ayakta uyutuyo namussuz ilaç. Gün içinde milyon kere hapşurma, devamlı akan bir burun. Ve bütün yıl boyunca neredeyse
banyodan sonra deli gibi kaşınma. Soğukta kabarma kaşınma. Bı sene denizden sonra da olmaya başladı. Güneşe çıkınca göz sulanması
hangini sayayım ki.
Şimdi gözlere vurdu. Görmeme engel olmasa yine içmiycem ama
40 alerjen testinden 39 u pozitif hemde 4+ .iki kolumdan olduğum için en yoğun görülenlere aşı başladık.
Arı için yanımda iğne taşımam gerekiyor adrenalin iğnesi. Amerikadan geliyo bir sürü prosedür. Daha önce bal arısı soktu diye 15 gün yoğunbakımda yattım. 2 dakika içinde solunum duruyor
Falan fıstık yaa allah beterinden korusun ne diyim
Hep hormonlardan oHe iyi madem
Sonra dert ediyom kendime ne oldu ne yaptım diye hep bi suçluluk psikolojisinormal değilim
Oy şimdi okudumAyyyy elaaacok fena, senin ki çok ciddi
allah şifa versin kuzum çok zormuş
@Floweroflife alternatif tedavi görmüş ya keşke bizde de olsa öyle biseyler, belki şifa olurdu
Valla oyle kuzum arada salcan ki kiymet bilsinlerBenim annem de cok titizdir duzenlidir.gecenlerde telde konusurken yapmam gereken isleri saydim su kaldi fln diye aman bosver yapma birak dedi.sen mi soyluyosun bunu dedim. Valla bunca senedir yaptim da kafama taç kkyan mi oldu sal gitsin dedi kadın
Cok gecmis olsun canim
Ay baya ciddiymis elam gecmis olsun
Hep hormonlardan o
Aa öyleyse iyiymişPazar kahvaltısına geldilereşler yok kız kıza bide 2 oğlan çocuğu takılıyoruz..
Alerji kuzum var mı çaresiNedir sorunun canum? Geçmiş olsun
Ben arada açayım bu konuyu mortimSurekli evdeyken daha kotu Igdemyapiyorsun arkani dön hic yapmamis gibi
Sonu yok yani, yap yapma aynicalisirken iyiydi kapiyi kilitle cık
evde iken ev işi dusunup duruyor insan
dejavu gibi bisey
Aman Ordekim bende ne dolmusum meger@Portakal Sulu Ordek sen dile getirince dokuldum resmen
Haklısın geçen hafta süpürmüştüm evi bide bugün süpürdüm.Boşver ordikim eşyalar bize hizmet etmek için var, sürekli temizlik yaparak biz eşyalara hizmet ediyoruz. Vaktimiz bu kadar degersiz degil
Ben 5 senelik evliyim. Bir kere sildim camBırak dağınık kalsın ördiğim yaa. Temizlik yapmaya mı geldik dünyaya
Eşim bigün öğle uykusuna gelmiş eve. Ben de temizlik yapıyodum. Hemen kıvrıldım yanına. Dedi hatun sen de mi uyuycan?
Hee dedim özendirdin.
Ama camlar buzlu cam kıvamına gelmiş silsen mi acaba?
Höyyytt dedim, babam beni cam sildir diye mi verdi sana, şikayetin varsa kalk kendin sil.
Tamam uyuyalım dedi
Cam temiz diye madalya takanınız var mı
Uuuffff halamıda alıp geliyorum
Yok ben haftada bire razıyım ama o da yohHahahmali yaaa
Eltimle.kaynimin diyaloğu aklıma geldi
Demis ki hatun 40 ı geçtik artık azıcık oturaklı olalım o ne her gün her gün
Kuzen geldi yattı bizim işAhahha eloş yaaaa
Bırak heryer oraya uğra
Gelmeyenin libidosu kurusun beeWallaha miatarim gelmezsen küserim
Hemen bakıcam flomOy şimdi okudum
Kuzu Türkiye’de bulabilir misin bilmiyorum
Ben homeopathy tedavisi oldum. Kısacası sana bin bir işlemden geçmiş alerji tapan maddeyi veriyorlar.şu linkten oku istersenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben de toz alerjisi yüzünden uyuyamaz, gözlerim sulanır, hapşırır, güneşe çıkamazdım.. özellikle baharda evde buhar makinesiyle hayalet avcıları gibi her hafta temizlik yapıyordum.. tedavi 1 sene sürdü.. şimdi hala alerjim var ana çoğu zaman ilaç kullanmama gerek kalmayacak kadar hafif geçiyor
Aynen mortim acBen arada açayım bu konuyu mortim
Haklısın geçen hafta süpürmüştüm evi bide bugün süpürdüm.yeter bence
Ben 5 senelik evliyim. Bir kere sildim camo da epey kötüydü bide oturma odasının camıydı bide misafir gelecekti.
Bi ara baktım eşim siliyor camı içimde bişey kıpraştı utanacak gibi oldum sonra hemen savdım başımdan utanmayı. Ellerine sağlık didimKol kaslarına kuvvet maşallah maşallah
Eşim de rahattır bu konuda yine sağolsun
Elalis idolümsün parti kur oy verecemBırak dağınık kalsın ördiğim yaa. Temizlik yapmaya mı geldik dünyaya
Eşim bigün öğle uykusuna gelmiş eve. Ben de temizlik yapıyodum. Hemen kıvrıldım yanına. Dedi hatun sen de mi uyuycan?
Hee dedim özendirdin.
Ama camlar buzlu cam kıvamına gelmiş silsen mi acaba?
Höyyytt dedim, babam beni cam sildir diye mi verdi sana, şikayetin varsa kalk kendin sil.
Tamam uyuyalım dedi
Cam temiz diye madalya takanınız var mı
Canım sağolasn sorup duruyorsn beni.@Kajupi
Canım günlerdir yoksun, neler yapıyorsun, neler yiyiyorsun, motivasyonun mu düştü?
Merak ettim seni