Aminnn kuzum dualarınız yeterYay kiyamam Rabbim şifalar versin Elam
Ufukta bekleyen kilolar göründü memlekette cooook zoooorYatağa yeni ulaştım
Hırka,Yelek, çorap ne varsa at üstüme aus üşüyorum
Bu arada annem sarma ve aşure getirmiş bonus olarak
Ne güzel ponçik bir şekilde yoğurt yer yatarım demişim
Sonuç: 3 sarma, 4 kaşık yoğurt,4 sıkım çiğ köfte
Uuuffff halamıda alıp geliyorum
Kaçmam gel
Ben de anlamadim bu nasıl insan5000 ip ne ya ben Bi ara 500 yaptım 1 hafta yürüyemedim hastalandım 5000 ip atlayan insan mı nasıl yapmış kim atlamış ip nasılmış kafamda deli sorular
He iyi mademYav goruyom gormez olur muyum cevap yazayim diye alintiliyom sonra araya is giriyor alintilar da uçuyor. Yoksam seni gormeden durabilir miyim
Hahahha hepimiz saykoyuz
Benimde onu ismi ile etiketleyip , Allah Allah niye etiket çıkmıyor ki dediğim doğrudur
1 km öteden tanırım ayaküstünü.
Ben tencerede kalanı ordan yiyen adamım
Üç üç üççççç
Yes bebek
Amin balımAy ne zor yaAllah yardımcısı olsun yavrularin
Pembik çok.cok geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar şimdi acilden geldik sabahtan beri acildeyiz buyuk kızıma hava verildi bide kabizmis ilaç verildi popodan ve bronşit başlangıcı varmış ciğerleri dolmuş 3gun iğne verdi sabah akşam persembede çocuk doktoruna götürecez kucugude şurup verdi
Hahah
Neymiş ki oAyyyy elaaacok fena, senin ki çok ciddi
allah şifa versin kuzum çok zormuş
@Floweroflife alternatif tedavi görmüş ya keşke bizde de olsa öyle biseyler, belki şifa olurdu
Doğru diyorsunAblam çalışıyor bir yerde müdür
Bakıcı bulamadım ya İstanbul da çok zor balım
Belki şu geçen bahsettiğinizden de vardır hippoAnkaralılar ... ankarada kahve günleri varmış ... bütün çeşit kahveler olan bir fuar.. kokusu burnuma geldi. Burda olsa da gitsem
Mortim nabıyon gızAnkaralılar ... ankarada kahve günleri varmış ... bütün çeşit kahveler olan bir fuar.. kokusu burnuma geldi. Burda olsa da gitsem
Çok üzüldüm ela.. gerçekten çok zor.. o alerji ilaçları hep kortizonlu kilo yapıyor.. sen benim annem gibisin .. hapşırmaktan içi dışına çıkardı kadının .Neymiş ki o@Floweroflife hemşom de hele işe yarıyo mu?
Varmış varmış... sunucu kadın içti.. tadı süper dedi ...Belki şu geçen bahsettiğinizden de vardır hippo
İyi ki mortim değilsinBu arada ne ödem varmış bende yav. Resmen mayalı poğaça gibi şişmişim
dünden bugüne tartı o lala dedi tekrar @Ausencia_