Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Kız valla billa oyle yaa:bayik::bayik:
Bakiyorum onlar hep el bebek gul bebek:saskin:
Biz kendimizi parcalayalim anca:bayik: Katya'liktan istifa edelim topluca :para:
Benim annem de cok titizdir duzenlidir.gecenlerde telde konusurken yapmam gereken isleri saydim su kaldi fln diye aman bosver yapma birak dedi.sen mi soyluyosun bunu dedim. Valla bunca senedir yaptim da kafama taç kkyan mi oldu sal gitsin dedi kadın :kriz:
Kızlar şimdi acilden geldik sabahtan beri acildeyiz buyuk kızıma hava verildi bide kabizmis ilaç verildi popodan ve bronşit başlangıcı varmış ciğerleri dolmuş 3gun iğne verdi sabah akşam persembede çocuk doktoruna götürecez kucugude şurup verdi
Cok gecmis olsun canim
Köküm alerji fit :aglama: 2 yıldır aşı tedavisi görüyorum ama faydasız. Elimden geldiğince o lanet ilacı içmiyorum. Ama dün bi kalktım sol gözüm küçülmüş kanlanmış ve içinde milyonlarca iğne var gibi. Mecburen içtim. Ayakta uyutuyo namussuz ilaç. Gün içinde milyon kere hapşurma, devamlı akan bir burun. Ve bütün yıl boyunca neredeyse :( banyodan sonra deli gibi kaşınma. Soğukta kabarma kaşınma. Bı sene denizden sonra da olmaya başladı. Güneşe çıkınca göz sulanması :aglak:hangini sayayım ki.

Şimdi gözlere vurdu. Görmeme engel olmasa yine içmiycem ama :aglama:

40 alerjen testinden 39 u pozitif hemde 4+ .iki kolumdan olduğum için en yoğun görülenlere aşı başladık.

Arı için yanımda iğne taşımam gerekiyor adrenalin iğnesi. Amerikadan geliyo bir sürü prosedür. Daha önce bal arısı soktu diye 15 gün yoğunbakımda yattım. 2 dakika içinde solunum duruyor :(

Falan fıstık yaa allah beterinden korusun ne diyim
Ay baya ciddiymis elam gecmis olsun
He iyi madem :öp:
Sonra dert ediyom kendime ne oldu ne yaptım diye hep bi suçluluk psikolojisi:cilgin: normal değilim :dislek:
Hep hormonlardan o:165:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Ayyyy elaaa:skandal: cok fena, senin ki çok ciddi :skandal: allah şifa versin kuzum çok zormuş :skandal: @Floweroflife alternatif tedavi görmüş ya keşke bizde de olsa öyle biseyler, belki şifa olurdu
Oy şimdi okudum
Kuzu Türkiye’de bulabilir misin bilmiyorum
Ben homeopathy tedavisi oldum. Kısacası sana bin bir işlemden geçmiş alerji tapan maddeyi veriyorlar.şu linkten oku istersen

Ben de toz alerjisi yüzünden uyuyamaz, gözlerim sulanır, hapşırır, güneşe çıkamazdım.. özellikle baharda evde buhar makinesiyle hayalet avcıları gibi her hafta temizlik yapıyordum.. tedavi 1 sene sürdü.. şimdi hala alerjim var ana çoğu zaman ilaç kullanmama gerek kalmayacak kadar hafif geçiyor

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Benim annem de cok titizdir duzenlidir.gecenlerde telde konusurken yapmam gereken isleri saydim su kaldi fln diye aman bosver yapma birak dedi.sen mi soyluyosun bunu dedim. Valla bunca senedir yaptim da kafama taç kkyan mi oldu sal gitsin dedi kadın :kriz:

Cok gecmis olsun canim

Ay baya ciddiymis elam gecmis olsun

Hep hormonlardan o:165:
Valla oyle kuzum arada salcan ki kiymet bilsinler :dislek: dogru demis annecigin:kaalp:

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Surekli evdeyken daha kotu Igdem :durbun:yapiyorsun arkani dön hic yapmamis gibi :bayik:
Sonu yok yani, yap yapma ayni:kopkop:calisirken iyiydi kapiyi kilitle cık:dislek: evde iken ev işi dusunup duruyor insan :neee: dejavu gibi bisey :neydiya:
Aman Ordekim bende ne dolmusum meger:haha: @Portakal Sulu Ordek sen dile getirince dokuldum resmenhaha
Ben arada açayım bu konuyu mortim :D

Boşver ordikim eşyalar bize hizmet etmek için var, sürekli temizlik yaparak biz eşyalara hizmet ediyoruz. Vaktimiz bu kadar degersiz degil
Haklısın geçen hafta süpürmüştüm evi bide bugün süpürdüm. :D yeter bence :D
Bırak dağınık kalsın ördiğim yaa. Temizlik yapmaya mı geldik dünyaya:bayik:

Eşim bigün öğle uykusuna gelmiş eve. Ben de temizlik yapıyodum. Hemen kıvrıldım yanına. Dedi hatun sen de mi uyuycan?
Hee dedim özendirdin.
Ama camlar buzlu cam kıvamına gelmiş silsen mi acaba?
Höyyytt dedim, babam beni cam sildir diye mi verdi sana, şikayetin varsa kalk kendin sil.
Tamam uyuyalım dedi haha

Cam temiz diye madalya takanınız var mı :evet:
Ben 5 senelik evliyim. Bir kere sildim cam:D o da epey kötüydü bide oturma odasının camıydı bide misafir gelecekti.
Bi ara baktım eşim siliyor camı içimde bişey kıpraştı utanacak gibi oldum sonra hemen savdım başımdan utanmayı. Ellerine sağlık didim :D Kol kaslarına kuvvet maşallah maşallah :D Eşim de rahattır bu konuda yine sağolsun:)

Uuuffff halamıda alıp geliyorum :haha:
:cokkomik:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Oy şimdi okudum
Kuzu Türkiye’de bulabilir misin bilmiyorum
Ben homeopathy tedavisi oldum. Kısacası sana bin bir işlemden geçmiş alerji tapan maddeyi veriyorlar.şu linkten oku istersen

Ben de toz alerjisi yüzünden uyuyamaz, gözlerim sulanır, hapşırır, güneşe çıkamazdım.. özellikle baharda evde buhar makinesiyle hayalet avcıları gibi her hafta temizlik yapıyordum.. tedavi 1 sene sürdü.. şimdi hala alerjim var ana çoğu zaman ilaç kullanmama gerek kalmayacak kadar hafif geçiyor
Hemen bakıcam flom :mavis:

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Ben arada açayım bu konuyu mortim :D

Haklısın geçen hafta süpürmüştüm evi bide bugün süpürdüm. :D yeter bence :D

Ben 5 senelik evliyim. Bir kere sildim cam:D o da epey kötüydü bide oturma odasının camıydı bide misafir gelecekti.
Bi ara baktım eşim siliyor camı içimde bişey kıpraştı utanacak gibi oldum sonra hemen savdım başımdan utanmayı. Ellerine sağlık didim :D Kol kaslarına kuvvet maşallah maşallah :D Eşim de rahattır bu konuda yine sağolsun:)

:cokkomik:
Aynen mortim ac :capkinbito: ac ki kendimizi ne kadar kaptirdigimizi fark edelim :heyecan:arada silkelenip kendimize gelelim :cokkomik::cokkomik:

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Bırak dağınık kalsın ördiğim yaa. Temizlik yapmaya mı geldik dünyaya:bayik:

Eşim bigün öğle uykusuna gelmiş eve. Ben de temizlik yapıyodum. Hemen kıvrıldım yanına. Dedi hatun sen de mi uyuycan?
Hee dedim özendirdin.
Ama camlar buzlu cam kıvamına gelmiş silsen mi acaba?
Höyyytt dedim, babam beni cam sildir diye mi verdi sana, şikayetin varsa kalk kendin sil.
Tamam uyuyalım dedi haha

Cam temiz diye madalya takanınız var mı :evet:
Elalis idolümsün parti kur oy verecem:)

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
@Kajupi
Canım günlerdir yoksun, neler yapıyorsun, neler yiyiyorsun, motivasyonun mu düştü?
Merak ettim seni
:seviyor:
Canım sağolasn sorup duruyorsn beni.
Bn iyiyim sen naslsn.
Diyet modunda değilim yazmştm. Yediklerimde buraya pek uygn değil. Oyüzden menü vermiyorm.
Kötü yediğimi biliyorm ama 2.bi ağızdan daha duymamak içn yazmıyorm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar