Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993
Olmuyor ya bu ev toplanmıyor. Nefret ediyorum temizlikten. Dağınıklıktan. Sürekli elim üstünde olunca temiz kalırmış. Neyim ben? Motor muyum? Temiz düzgün bırakın o halde. Tek benim mi elim var? Bok götürsün vallahi yeter ama öylesi de kötü. Nefret ediyorum toparlanamamaktan. Ulan bir de 3 kişyiiz evde sadece. Saldım gittiğinin kanıtı olsun bu yazdıklarım. Halime şükrediyorum yine. Evet evet sizin daha çok nüfusunuz var siz napasınız bu durumda. Kendime bakıyorum size bakıyorum yine toparlayasım gelmiyor hiçbiryeri. Faydası yok yani. Her neyse. Nefret ediyorum toparlamaktan temizlikten. Yada toparlanamamaktan daha doğrusu.

images (6).jpeg

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Kızlar şimdi acilden geldik sabahtan beri acildeyiz buyuk kızıma hava verildi bide kabizmis ilaç verildi popodan ve bronşit başlangıcı varmış ciğerleri dolmuş 3gun iğne verdi sabah akşam persembede çocuk doktoruna götürecez kucugude şurup verdi
Gecmis olsun canım sifalar dilerim

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Kız valla billa oyle yaa:bayik::bayik:
Bakiyorum onlar hep el bebek gul bebek:saskin:
Biz kendimizi parcalayalim anca:bayik: Katya'liktan istifa edelim topluca :para:
Kendimden biliyorum saydınım:165:
Ev işi bitmiyor yaıyorsun bi de yaptığını koruman gerekiyor... Zor işler bunlar...:bayilacam:

Kızlar şimdi acilden geldik sabahtan beri acildeyiz buyuk kızıma hava verildi bide kabizmis ilaç verildi popodan ve bronşit başlangıcı varmış ciğerleri dolmuş 3gun iğne verdi sabah akşam persembede çocuk doktoruna götürecez kucugude şurup verdi
Geçmiş olsun pembiğim:ninni::ninni::ninni:

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Çok geçmiş olsun kuzu

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Kendimden biliyorum saydınım:165:
Ev işi bitmiyor yaıyorsun bi de yaptığını koruman gerekiyor... Zor işler bunlar...:bayilacam:

Geçmiş olsun pembiğim:ninni::ninni::ninni:
Surekli evdeyken daha kotu Igdem :durbun:yapiyorsun arkani dön hic yapmamis gibi :bayik:
Sonu yok yani, yap yapma ayni:kopkop:calisirken iyiydi kapiyi kilitle cık:dislek: evde iken ev işi dusunup duruyor insan :neee: dejavu gibi bisey :neydiya:
Aman Ordekim bende ne dolmusum meger:haha: @Portakal Sulu Ordek sen dile getirince dokuldum resmenhaha

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Olmuyor ya bu ev toplanmıyor. Nefret ediyorum temizlikten. Dağınıklıktan. Sürekli elim üstünde olunca temiz kalırmış. Neyim ben? Motor muyum? Temiz düzgün bırakın o halde. Tek benim mi elim var? Bok götürsün vallahi yeter ama öylesi de kötü. Nefret ediyorum toparlanamamaktan. Ulan bir de 3 kişyiiz evde sadece. Saldım gittiğinin kanıtı olsun bu yazdıklarım. Halime şükrediyorum yine. Evet evet sizin daha çok nüfusunuz var siz napasınız bu durumda. Kendime bakıyorum size bakıyorum yine toparlayasım gelmiyor hiçbiryeri. Faydası yok yani. Her neyse. Nefret ediyorum toparlamaktan temizlikten. Yada toparlanamamaktan daha doğrusu.
Boşver ordikim eşyalar bize hizmet etmek için var, sürekli temizlik yaparak biz eşyalara hizmet ediyoruz. Vaktimiz bu kadar degersiz degil

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Neye alerjin var kuzum? Alerji mahvediyor :cirla:
Köküm alerji fit :aglama: 2 yıldır aşı tedavisi görüyorum ama faydasız. Elimden geldiğince o lanet ilacı içmiyorum. Ama dün bi kalktım sol gözüm küçülmüş kanlanmış ve içinde milyonlarca iğne var gibi. Mecburen içtim. Ayakta uyutuyo namussuz ilaç. Gün içinde milyon kere hapşurma, devamlı akan bir burun. Ve bütün yıl boyunca neredeyse :( banyodan sonra deli gibi kaşınma. Soğukta kabarma kaşınma. Bı sene denizden sonra da olmaya başladı. Güneşe çıkınca göz sulanması :aglak:hangini sayayım ki.

Şimdi gözlere vurdu. Görmeme engel olmasa yine içmiycem ama :aglama:

40 alerjen testinden 39 u pozitif hemde 4+ .iki kolumdan olduğum için en yoğun görülenlere aşı başladık.

Arı için yanımda iğne taşımam gerekiyor adrenalin iğnesi. Amerikadan geliyo bir sürü prosedür. Daha önce bal arısı soktu diye 15 gün yoğunbakımda yattım. 2 dakika içinde solunum duruyor :(

Falan fıstık yaa allah beterinden korusun ne diyim

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Köküm alerji fit :aglama: 2 yıldır aşı tedavisi görüyorum ama faydasız. Elimden geldiğince o lanet ilacı içmiyorum. Ama dün bi kalktım sol gözüm küçülmüş kanlanmış ve içinde milyonlarca iğne var gibi. Mecburen içtim. Ayakta uyutuyo namussuz ilaç. Gün içinde milyon kere hapşurma, devamlı akan bir burun. Ve bütün yıl boyunca neredeyse :( banyodan sonra deli gibi kaşınma. Soğukta kabarma kaşınma. Bı sene denizden sonra da olmaya başladı. Güneşe çıkınca göz sulanması :aglak:hangini sayayım ki.

40 alerjen testinden 39 u pozitif hemde 4+ .iki kolumdan olduğum için en yoğun görülenlere aşı başladık.

Arı için yanımda iğne taşımam gerekiyor adrenalin iğnesi. Amerikadan geliyo bir sürü prosedür. Daha önce bal arısı soktu diye 15 gün yoğunbakımda yattım. 2 dakika içinde solunum duruyor :(

Ayyyy elaaa:skandal: cok fena, senin ki çok ciddi :skandal: allah şifa versin kuzum çok zormuş :skandal: @Floweroflife alternatif tedavi görmüş ya keşke bizde de olsa öyle biseyler, belki şifa olurdu

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390

Ayyy kiyamam Rabbim şifalar versin Elam :kaalp::kaalp::kaalp:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Bırak dağınık kalsın ördiğim yaa. Temizlik yapmaya mı geldik dünyaya:bayik:

Eşim bigün öğle uykusuna gelmiş eve. Ben de temizlik yapıyodum. Hemen kıvrıldım yanına. Dedi hatun sen de mi uyuycan?
Hee dedim özendirdin.
Ama camlar buzlu cam kıvamına gelmiş silsen mi acaba?
Höyyytt dedim, babam beni cam sildir diye mi verdi sana, şikayetin varsa kalk kendin sil.
Tamam uyuyalım dedi haha

Cam temiz diye madalya takanınız var mı :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar