Ayyy bonusum su çok büyük bi ihtiyaç, muhakkak arttırmanın yolunu bul
İçim almıyor inanırmısın
sürahiye limonlu su yapıcam öyle gider yine

Ayyy bonusum su çok büyük bi ihtiyaç, muhakkak arttırmanın yolunu bul
İçim almıyor inanırmısın
sürahiye limonlu su yapıcam öyle gider yine
Ortamın ayigi bendim çakılSupperrr bol eğlence
Hehe evet ben de yağmura yakalandim, arkadaşlar gelip aldı beni deGaptanim spora yürüyüş ekleyecektim valla çıktım yağmur yağdı firtina cıktı..
Cemberimle aşk yasayacagim ekstra
Kizz Löpet senin yüzünden mi yağdı yağmur cikti fırtına
@hepfit
Neye alerjin var kuzum? Alerji mahvediyor12:00 yulaf kepekli krep, peynirli yumurta, roka
19:30 yoğurtlu pancar, 1 minik bulgurlu dolma
Su : 3 lt
Spor: 1 saat yürüyüş 60 puan @23Zeyno
@Ausencia_
Alerji ilacını içtim kafa bi milyon. Birazdan sızarım kesin
Ben ağlamış olabilir ne var ki ne olmuş kim ağlamış
Özel bölümleri bekliyorum bı özel bölüm de Buğra ya açsan akıbetini merak ediyorumcidden şahane bı kitap olmuş emeğine sağlık bravo
Kuzu 2 de hayvani kahvaltı yapınca canım istemedi, bugün normal saatte kalktım bugün düzgün olurAkşamın az olmuş be fitim
neyse daha nefsi yenecez du bakalım
Sabah akşam karbon olmuş çileğim(dolmanın bulgurlu olduğunu varsayıyorum)
Yarına sebzeli prolu beslen bakalım
Suyun sporun gayet güzel
Işte bu çok heycanlıPazartesi tartılarını lütfen unutmayın !
1 Ekim itibarıyla o kiloları alıp , bir ay sonra tekrar karşılaştıracağım .
Kasım ayı başında bakarız tekrar .
@Elalis
@leylmira
@Zumrud_u anKa
@saydin78
@Nefs
@Ecemavi
@hippotalamus
@Gulbe seker
@neslelf165
@pempikzx
@furkanlipek45
@matematik61
@MaliPina
@hububatkraliçesi
@Çakıl80
@Mimu88
@Emel_ogretmen
@Melegim22
@masumm
@igdedali
@Bonus
@hepfit
@kelebekolacam
@cileklidonut
@Ahu060812
@begüm75
@Floweroflife
@23Zeyno
@Kajupi
@D3S1R3
@Portakal Sulu Ordek
@koza99
@Whiteblacklife
@eflalim
@Tevolly
@Ausencia_
@Miu
Yav goruyom gormez olur muyum cevap yazayim diye alintiliyom sonra araya is giriyor alintilar da uçuyor. Yoksam seni gormeden durabilir miyimsen beni niye görmuyon
Gözüm.korktu bizde de tüp olursa 2 tane konacak yolun başındayken vazgecesim geldi@Gulbe seker
Yazılarını okudum da bir kaç kelam edeyim dedim
4 yıllık evlilik sonunda ikiz bebekler girdi hayatımıza yaşım 25 birçok arkadaşım üni bitirmiş dönmüşler ben anne olmuşum. ..
4 sene FreEe takilmisiz nerde sabah orda akşam birden iki bebek
Bi sehpa vardı evde sürgülü ıkisinide yatırdım üstüne onlar ağlıyor ben ağlıyorum allahım X napcaz biz diyorum ya bunlar nasıl büyüyecek
Herkes birşeyler diyor ama duymuyorum , ilk Eve çıktığım gün bir bebek vardı evde geldik normal bir şekilde yattık 3 dk sonra bir ağlama o an beynimden vuruldum pişman olmuştum çocuk yaptığıma
Sonra gelsin uykusuz geceler
Gaz sancıları
Dış çıkartma
Aynı anda ağlama
Kalabalık ev
Kv
Anne
Görümce
Ev tam bir tımarhane
4 yıl çalışmadım
Tek başıma baktım bir süre sonra
10 dk uyusam kardır diyip seviniyordum ...
Gece yemek yapmak zorundaydım
Duş alsam oh diyordum
Market en büyük gezme idı benim için
Raflar arası 40 saat gezebilirdim
Aynı anda dış çıkartıp
Aynı anda anne diye ağlarlar
İcim parçalanırdi
Biri yerde biri gökte kalırdı
Ikisinide taşımaya alışmıştım
Artık ağır gwlmiyorlardi bana ..
Ekmek süt almak için bile cikamazdim
Ama o günler geçti
27 eylülde tam.10 yaş bitti
Ve şimdi iki delikanlı annesi oldum.
Saçlar yana tarayıp çıkıyorlar artık
O günler geçmez derdim
Bu günleri unutmam derdim
Unuttum be gülbe daha bugün camış gibi uyudum bak 10 saat
Hergün geçiyor emin ol
Bol sabır dile ve geçecek diye bak
Ay çok uzun yazdıysam okumayın anacim...
Pempik geçmiş olsunAyy kaptanim benim yaa Allah razı olsun şuan hem hastayım hem sınırlı hem içim parçalanıyor fena doluyum
Bilmem miiiii bende geniş kahvaltıya bayılırım
Ismini kullanmaktan nickini unutmuş masum köylü![]()
@Ausencia_
@Ausencia_ ausummmm yüce gaptan gadınım) nasılda bilir ayaküstü yenen şeyi.
Öğlen vaktim yoktu akşamda dayımlar çaya geldi onlar içerdeyken kızlarla yedim en çabuğundan.
Bende beğenmiyorum zaten aus sen nasıl beğenesinhep böyle olmuyo kendime özendiğimde oluyo illaki.
Özenmeden diyet hiç olmuyor biliyorum.
Yazmayı unutmuşum geceden su 2 litre su hazırladım kendime.
Elmalı limonlu zencefilli. 1 daha eklerim 3 yaparım inşallah.
Işte bu çok heycanlı
dur bak eşeğin aklına karpuuz kabuğu sokiyisinKız niye kovalım delibirimiz hepimiz için diyerek başladık biz
Baklava börek yersen ben kovarım ama
Kalmıyordur inşallah iğdem gündüz benim kız uykuyu bıraktı uyuyor olsa zaten biraz nefes alacağım aslında ama sevmiyor küçük hanım annen en doğru olanı yapmış ev geri gelir ortam tekrar kurulur ama sağlık geri gelmiyor iğdem çocukların bu yaşları da geri gelmiyor o yüzden dengede oturtmak lazım sanırım ev falan boşverin yemek yaptı isem Benden hamaratı yok
Çok geçmiş olsun pembikm bu günlerde geçecek insaAllahBenimkilerede öyle canım bide hastalar şimdi sabaha kadar gözümü kirpmadim büyük kızımın ateşi 38.3 oldu şurup verdim oksuruk
insaALLAH ablammGunaydin canlar, keyifli pazarlar
Arkadaslar ne guzel yazmis kuzum, hepsine katiliyorum. Zor zamanlar, ama geciyor. Daha iyi gecirmek de senin elinde. Alabilecegin kadar yardim al (es olur, aile uyeleri olur, komsu arkadas olur) ve onceligi iliskilere ver
Gecmis olsun canim. Pazartesi dr git ihmal etme kuzum. Bogaz ve ates birarada olursa tehlikeli. Acil sifalar diliyorum
Kilo alimin cok degil ama daha saglikli beslenebilsen keske. Hem ikinizin de sagligi hem de dogum kolayligi acisindan
Aciktim. Ne yesen acikiyorsun aslinda cok farketmiyor. Ama o gece cok gec yatmistim. Sahuru bir gozum kapali yaptimBazen istah oluyor guzel yiyorum, bazen hizlica gecistiriyorum.
Ben telafi ederim onu, eksi gelmez kaptanim
Ooo ne zordur kuzucuga simdi. Biran once cikar insallah gulum
Afiyet olsun, yarasin kuzum
Bastıra bastıra sil
Ay ne zor yaHemen ciksin insallah gecmis olsun canim. Sogan suyu iyi geliyir diyorlar. Dis jeli de iyi geliyor..
Ayy en çok kopek dişlerinde zorlandım çocuklardakızının bu ara 3. Azi disleri cıktı kocaman çocuk bile etkilendi. Iki gün iştahsızlık karın ağrısı... bir baktım arka azı dış etini parçalamış
Kolay doğum
Inşallah Allahım çok.amin..