MaLii
Kasabın Karısı
Seni yirim ben yaaBende leslieye karar verdim film açıp tvden yapicam

Seni yirim ben yaaBende leslieye karar verdim film açıp tvden yapicam
Gecmis olsun canim ayni bizdede ole kizla kucuk grip oldularKızlar naparsinizbende büyük kızla salgına bulastik küçüğe geçmeden bı gecirsek ıhlamur iciyoz şimdi şifa olsun inşallah
Supper en son 4 ya da 5 almıştım bu da güzelCumartesi günü güzel bi kahvaltı beklerdim aslında senden
ama simit peynir yemişsin
Simiti sevmedim mayalı olduğu için muhtemelen ödem yapıcak
Akşamki ekmek olmasa güzel olurdu onun dışında güzel
Loru biraz daha yiyebilirdin
Su okey
spor da yaptın biliyorum, sana yenildim
Genel menülerine bakınca bu seferki gayet iyi aslında
Puanın 6
Ben yokum yarın kasap izinli. Ama pazartesi olabilirSupper en son 4 ya da 5 almıştım bu da güzelsporda yendim var mı başka babayiğit karşıma çıkacak bu işin yarını da var
YaaaaSeni yirim ben yaa
Amin inşallah. Bebek yapacam diye sagligima kavuşuyorum resmen bu bile hayırdır gibime geliyor@Çakıl80 okudum İnşaAllah bir an once sağlığına kavuşursun ama inan hersy geçiyor kendini yipratmadan atlatırsın guzel sonuçlar alırsın bu gunler sadece anı olarak kalır
Yaz sen menünü bişey olmaz kızmam merak etme bugün pambıh gibiyim
Yarın başlıyorum insaAllah menü vermeye kaptanmbu gün cok düzensiz oldu kızarsn ilk günden
cıs değil ama korkma sadece öğün atlamalar az yemeler olduu
İpi gozm almadı cakilm uzun zamandır spor yapmıyorum birden ağır gelir smdikIP bence
Uçur beni çıtırımYaaaabenim ponçik kaptanmm cuma günü seni sevinçten havalara ucurcam insaAllah
Görmedin diye seviniyodm niye bakiyonnYaz sen menünü bişey olmaz kızmam merak etme bugün pambıh gibiyim
Tamam yarın başkası olsun pztesi devamBen yokum yarın kasap izinli. Ama pazartesi olabilir
Hayır hayır. Sadece yoğurt kürümü yapıcamGeceye kadar bişeyler yemicen dimi emoş