Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.335
Evet kızlar şuraya su notu ekleyeyim

Kitap kurdu bölümünde çok büyük emekler var
Ve okudugum 3 kitap hakkında yorum da ekleyeyim
@nk83 şahane yazmışsın öncelikle bunu söylemek isterim emeklerine sağlık:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:
İlk öncelik
Son mektup: Şahane bir aşk umut ve umutsuzluk üstüne şahane bir duygu akışı ile yazılmış bir kitap kesinlikle okumanizi tavsiye ederim
Adını Kalbine Yaz: hem komik hem atışması hem romantik biraz da sapsik bir kitap olmuş devamını bekliyorum
Gecmisin Gölgesinde: Hem dramatik Hem romantik Hem aksiyon asla aklına gelmeyecek bir sona doğru ulaşan bir kitap olmuş final bölümünü bekliyorum:ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp:

Şu yazdıkların benim için ne kadar kıymetli bilemezsin çok teşekkür ederim. Seninde okurken verdiğin emeğe o küçücük yazılarla yorduğum gözlerine sağlık :mavis:

Bu üç hikaye benim için o kadar özel ki anlatamam. Sende en o kadar hikeyeden onları seçmişsin güzel oldu bu :) Geçmişin Gölgesinde'ye final bölümü geldi şimdi de kısa kısa özel bölümleri yazılacak. İnşallah bu bölümü de severek okursun birazda duygusal oldu hınzır ağlayacaktım yazarken bir de müziği iyice dağıttı :krizz:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
29 EYLÜL MENÜ
SAAT 11:00
1.5 yumurtali omlet t.yaginda
Peynirr dom. Sal . Biber.
2 ceviz
Çay
Limonlu su küçük bitter

SAAT 14:00
Yarım kelek
5-6 yer fıstığı

SAAT 16:30
Et kavurma
1 kase k.mercimek çorbası
K.lahana salatasi

Su 2 lt..
Limonlu su 2 lt
Spor : Çemberle bacak hareketi saymadan yapiyorum...

@Elalis :panter::panter::pardon:
@hepfit :hııh::hııh::hııh:

:puan:

10.30 2yum yesillik peynr zeytin mandalina
14.30 yogurt haslanmis tavuk
17.00 3 kofte salata
Su 3
Spor 3mil lesli 40dk
16 dk latin zumba
Puan 176 umarim dogru hesapladim
@Elalis @23Zeyno

:puan:

bişey yemedim su içtim 20 dk önce 1 dilim tam buğdaya marul maydanoz yarım köfte bir dilim domates birdilim soğanı bastım attım ağzıma olmamış mı

olmuş kuzu,afiyet olsun.yarın listeye başlıyorsun di mi?

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Yani tüm evin çamaşırını elde yıka ser 2 saat. Koca bulaşığı yıka 1 saat. Çarşı pazar uzaktadır git gel bi saat. Yemek yap ye bulaşık yıka 2 saat aha sana gün bitti bile :D
Bi de onların zamanında bu kadar kolaylik yokmus 1937 yılından bahsediyoruz düşün lüx diye bir aletten bahsetti aydinlanmak için

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
yaptım yaptım :D
ağşama da yürüyüş yapcem gene:dislek:

Maşallah, daim olsun:danscıkiz:

Inslalah sonu iyi olur kuzum :kaalp:

Günaydın canım.
Yavrumu iki hafta önce gördüm :gezme:
Gayet iyiydi harkeetliydi. Bir sonraki randevu normalde 1 ay sonra ama ben biraz geç giderim herhalde izni uzatma tarihine denk getiririm :danscıkiz:

Maşallah:lili:
Ne anlatacagimi bilmiyorum ki..hepsi birden var buraya alisamadim kimsem yok esimle çok sık tartisir olduk o da agresiflesti buraya geldigimizden beri ufak ufak aman tadimiz kacmasin diye kenara attigim seyler habire gozumun onune gelmeye basladi doldum tasiyorum sanirim..

Rabbim ferahlık versin. İletişim mühim canısı. Sorunları sıcağı sıcağı çöz, öteleme. Sonra yok yere daha büyük reaksiyonlar oluyor.:kaalp:

Kızlar ben Yola çıkıyorum
Sağlıcakla kalın çok yemeyin gözüm arkada kalmasın

İyi yolculuklar kaptanım:kedim:

Ben de minder koyuyorum yoksa çok acıyor valla

Geçer zamanla. Güzel egzersiz yapmışsın bugün. Daha iyi hissediyorsun değil mi:kalp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar