Anneannem yıllarca gaz lambası sakladı elektrik giderse diye ona güneş ışığı ile sarj olan lambaları aldım Başucunda tutuyor. Nerdeyse tüm dünya Savaşlarını görmüşHee çok severim ben onu elektrikler kesilince yakardı dedemler fosssss diye bi ses çıkarırdı bayılırdım ben ona
Yok kuzum hic kimse@matematik61 kuzu çat kapı gidebileceğin kimse Yok mu
Cumartesi günü güzel bi kahvaltı beklerdim aslında sendenMenu diyim
Sabah 9.00
yarım simit
1 kibrit kutusu peynir
Sınırsız çay
Dışarda kahvaltidaydim kendime moral verdim
Akşam 18.00
Koca tabak yeşil salata
1 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık lor peyniri
Hepsi bu su 2 litre
@MaliPina @Ausencia_
Çok not kırma olur mu
Geçmiş olsun pembikm en kısa zamanda iyilesirsinz insaAllahhhKızlar naparsinizbende büyük kızla salgına bulastik küçüğe geçmeden bı gecirsek ıhlamur iciyoz şimdi şifa olsun inşallah
Sağolasın canım inşallahGeçmiş olsun pembikm en kısa zamanda iyilesirsinz insaAllahhh
Ben ikisine de yapacam kızı uyutuyom simdiİpmi atlasam lesliemi yapsam
Bu dünkü menün içinDün ki menüm:
Bir parça börek biraz peynir ve bu kadar çok kötüydüm dün ya inanılmaz bir ağrı vardı başımda
Sonra bu sabah bi kalktım anam 800 gr gitmiş ama o açlıktan da olabilir
Bugün menüm
12:00 yumurta 2 ince dilim çavdar ekmeği domates salatalık peynir
Muhtemel akşam menüm
Pirinçsiz etli dolma az
3 köfte
Bir kaşık erişte
Yoğurt
Bol su yeşil çay ve 45 dakika spor yapıldı
@MaliPina @Ausencia_
Ütü dağını yatağın üstüne yığmam ve seni yenecem ulan dememden sonra yengemin araması çaya gelmesi dram değilde nedir?
Bende leslieye karar verdim film açıp tvden yapicamBen ikisine de yapacam kızı uyutuyom simdi
bişey yemedim su içtim 20 dk önce 1 dilim tam buğdaya marul maydanoz yarım köfte bir dilim domates birdilim soğanı bastım attım ağzıma olmamış mı
Evet yemek yemekten daha iyi geldi halim kalmadı amaMaşallah, daim olsun
Maşallah
Rabbim ferahlık versin. İletişim mühim canısı. Sorunları sıcağı sıcağı çöz, öteleme. Sonra yok yere daha büyük reaksiyonlar oluyor.
İyi yolculuklar kaptanım
Geçer zamanla. Güzel egzersiz yapmışsın bugün. Daha iyi hissediyorsun değil mi
IP benceİpmi atlasam lesliemi yapsam