Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlarrr ben geldim nasılsınız valla hastalıktan giremedim şimdi açtım pc yi hemen koştum size

hoşgeldin cnm iyileşemedinmi biraz kendinede prensesimizede iyi bak annesi,ay bide oğlun hastaydı o nasıl oldu cnm,kakule bol acılı mercimek yada tarhana çorbası yap cnm,içindeki baharat terletiyo içini yakıyo daha çabuk iyileşiyosuni benim eşim öyle atlattı hastalığı,ilermedi tavsiye ederim,ben çocuklarada öyle yapıyorum

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
amin cnm,hepimiz prenseslerimizi yaptık burda bu kadar güzel kız yeter birazda yakışıklı çalışalım:cokkomik:tubyy ben lisedeyken bi hocam iki kızını getirmişti okula onlarda senin kızlar gibi arka arkaya olmuş sarışın çok tatlılardı bide çok benziyolardı,hocam kızlarınız çok tatlı ne kadar benziyolar size dedim fabrika tek model çalışıyo demişti:mad:
Tamam cnm, madem öyle diyorsun Rabbim izin verirse yaparız yakışıklıları.
Bu arada kızının tellerle arası nasıl?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
aynı annem gıbı yapıon yemeklerı annemde böle karıstırır herseyı vıtamınlı olsun dıye en cok ta kendı yerr geçen karnıbahar patates havuz pirinç yapmıştı içine de ıspanak pazı ne bulduysa koymus barı bşendırdan gecseydın çorba dıye herkes ıcerdı dedım
çorbanın adı yok dıo yemeğe gecmıyo bunu yemek dıye yıyosunuz dıyo

aaa one kız bende öğrenımmm

mini tam senlik,sen zeytinyağlılara bayılıyosun ya,çokta kolay önce soğanı doğrayıp kavurdum,sırayla havucu,patatesien sonda yerelmasını küp küp doğradım üzerine gelecek şekilde su koydum ben et tablet attım,normalde sağlıksız die kullanmıyorum ama bizim diete çok uyuyo die yapıyorum,sen et yada tavuk suyu yap,üzerine bol limon tam senlik cnm

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]

mini tam senlik,sen zeytinyağlılara bayılıyosun ya,çokta kolay önce soğanı doğrayıp kavurdum,sırayla havucu,patatesien sonda yerelmasını küp küp doğradım üzerine gelecek şekilde su koydum ben et tablet attım,normalde sağlıksız die kullanmıyorum ama bizim diete çok uyuyo die yapıyorum,sen et yada tavuk suyu yap,üzerine bol limon tam senlik cnm
[/sıze]

kız dedım kı aaa nerden bılıyo benım zeytınyağlı sevdıgımıı benı tanıyomu acaba dedımm
önceden yazdgım bırsey unutmamıssın helal olsun hafızan süpermıs yaa

tamam canım güzel tarıff bende alcamm yer elması yapımm kolaymısta

OP
E

Elara

Misafir
İşte bende bunu söyleyeceğini bildiğim için sildim... Hayatım yeminle keklemeye çalıştığının farkındaydım. Ama sen mutlu olacaksan tamam ben kek oldum sende poğaça...
hı tabii tabiiii:lala:

Bızde yemek yok bugun kahvaltılık hazırlıcammm
bende cok severim kahvaltılıgıı.
yarın akşamda ben kahvaltı hazırlıcamm.aklımdaydı bugün ama kızım için mecburen yemek yaptım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız dedım kı aaa nerden bılıyo benım zeytınyağlı sevdıgımıı benı tanıyomu acaba dedımm
önceden yazdgım bırsey unutmamıssın helal olsun hafızan süpermıs yaa

tamam canım güzel tarıff bende alcamm yer elması yapımm kolaymısta

sağol cnm,önceden söylemiştin yoksa tanımıyorum seni ama dediğim gibi tam senlik

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
hoşgeldin cnm iyileşemedinmi biraz kendinede prensesimizede iyi bak annesi,ay bide oğlun hastaydı o nasıl oldu cnm,kakule bol acılı mercimek yada tarhana çorbası yap cnm,içindeki baharat terletiyo içini yakıyo daha çabuk iyileşiyosuni benim eşim öyle atlattı hastalığı,ilermedi tavsiye ederim,ben çocuklarada öyle yapıyorum

sağol canım iyi oluyorum giderek allaha şükür oğlum çok hastaydı o da toparladı şükür.işte hem hamişlik hem hastalık hem oğluşun hastalığı biraz yordu ama daha iyiyim bugün.
bol acılı tavuk çorbası yaptım canım bende bide limon sıktık 2 gündür yiyoruz gerçekten çok iyi geldi.bizim oralarda arabaşı çorbası derler bilen bilir tam grip çorbası 2 günde adamı iyileştiriyor.

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Kizlr slm hamile olma ihtimalim olabilirmi rahimin aagisinda iki tarafli kipirdanma var yatarken kalkarken otururken hissediyorum yaaa hani hamisken adet de gorenler varya onlardan olabilirmiyim bende ne dersiniz:huhuu:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hı tabii tabiiii:lala:

bende cok severim kahvaltılıgıı.
yarın akşamda ben kahvaltı hazırlıcamm.aklımdaydı bugün ama kızım için mecburen yemek yaptım

elara çay içiyomusun arada hala ben hiç içmiyorum diete daha çok var bugün bi keyif yapsammı diyorum 20 gündür içmiyorum ya yazık bana

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]

sağol canım iyi oluyorum giderek allaha şükür oğlum çok hastaydı o da toparladı şükür.işte hem hamişlik hem hastalık hem oğluşun hastalığı biraz yordu ama daha iyiyim bugün.
Bol acılı tavuk çorbası yaptım canım bende bide limon sıktık 2 gündür yiyoruz gerçekten çok iyi geldi.bizim oralarda arabaşı çorbası derler bilen bilir tam grip çorbası 2 günde adamı iyileştiriyor.[/sıze]
canım geçmiş olsun bol bol portakal suyu da için oo çorbayı bız hastalara bıle sölüyoruz bende kesınlıkle ıyılesme corbası olarak onu illa yaparım
beslenmenıze dıkkat edın bağısıklık sıstemınız güçlensınn

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bol acılı tavuk çorbası yaptım canım bende bide limon sıktık 2 gündür yiyoruz gerçekten çok iyi geldi.bizim oralarda arabaşı çorbası derler bilen bilir tam grip çorbası 2 günde adamı iyileştiriyor.

çok sevindim cnm inş çabuk iyiyleşirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar