Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
kzılar bence hemen deneme yapmıcak olan arkadaşlar tuzlu suyu içmesinler
yemkelrinize katsanız yeteerli
son ay karbonat için ,tuza agırlık verebilirisnizzz
fazla tuz ödem yaparrr sizi rahatsız eder yani

Ben de karbonatlı suyu son ay yapmayı düşünüyorum zaten hemen hamile kalacağımız malum. Tuzu da sadece son ay biraz arttırıp yemeklere koycam inşallah. Bi de ben cips falan yemem herhalde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yediğim zaman artık midem de rahatsızlık duymaya başladı. Bunun yerine tuzu arttırırım. Haşlanmış sebze yapıp en çok da patates bol tuzlu yerim. Elera tuzlu fıstık sence uygun mu kavrulmuş oluyor gerçi ama ne diyorsun?

OP
E

Elara

Misafir
kızz tubyy ne mesajlarını silip duruyonn
okudum yazdıgınıı
basbaya kekledim işte senii:dill:
ayrıca rep puanları hiçbi halta yaramıyorr

OP
E

Elara

Misafir
kızlar ben yemek hazırlıcam aşkımın doruğu gelir birazdan karnı doysunki taramalı teklemesin
:hihi:
kolay gelsinnnn
ne yemegi yapcann
bende pırasa yı dogradım ,kereviz ve havucda rendelicem içine azda pirinc atarım karışık bi yemek olurrr

belim cok agrıyor yaa az iş yapıp gelip oturuyorum

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
kızz tubyy ne mesajlarını silip duruyonn
okudum yazdıgınıı
basbaya kekledim işte senii:dill:
ayrıca rep puanları hiçbi halta yaramıyorr

İşte bende bunu söyleyeceğini bildiğim için sildim... Hayatım yeminle keklemeye çalıştığının farkındaydım. Ama sen mutlu olacaksan tamam ben kek oldum sende poğaça...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar bi arkadaşımın arkadaşının 2 oğlu varmış,ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldır demiş,gerçi duymuştuk bunu ama yinede söyleyim dedim

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
nilay senin yerelması tarifini dün yaptım büyük kızım çok beğendi,sabah babasına anlattı,eşimde bidaha alim bende tadına bakim dedi:mad:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
tubyy maşallah kızların ne kadar tatlı oyuncak bebek gibiler,bayıldım cnm gözlerine bittim,kız birisi bana senin çocukların çok güzel oluyo:cokkomik: bidaha yap demişti,aynı cümleyi sana kuruyorum cnm

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
tubyy maşallah kızların ne kadar tatlı oyuncak bebek gibiler,bayıldım cnm gözlerine bittim,kız birisi bana senin çocukların çok güzel oluyo:cokkomik: bidaha yap demişti,aynı cümleyi sana kuruyorum cnm

Bu cümleyi geçende ben eşime şu şekilde söyledim "bizim kızlar güzel oluyor varsın bir tane daha olsun":)))
Bu arada sağol cnm benim Allah razı olsun. Çocuklarımızın şansları güzel olsun...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Bu cümleyi geçende ben eşime şu şekilde söyledim "bizim kızlar güzel oluyor varsın bir tane daha olsun":)))
Bu arada sağol cnm benim Allah razı olsun. Çocuklarımızın şansları güzel olsun...

amin cnm,hepimiz prenseslerimizi yaptık burda bu kadar güzel kız yeter birazda yakışıklı çalışalım:cokkomik:tubyy ben lisedeyken bi hocam iki kızını getirmişti okula onlarda senin kızlar gibi arka arkaya olmuş sarışın çok tatlılardı bide çok benziyolardı,hocam kızlarınız çok tatlı ne kadar benziyolar size dedim fabrika tek model çalışıyo demişti:mad:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlarrr ben geldim nasılsınız valla hastalıktan giremedim şimdi açtım pc yi hemen koştum size

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]
:hihi:
Kolay gelsinnnn
ne yemegi yapcann
bende pırasa yı dogradım ,kereviz ve havucda rendelicem içine azda pirinc atarım karışık bi yemek olurrr

belim cok agrıyor yaa az iş yapıp gelip oturuyorum[/sıze]
aynı annem gıbı yapıon yemeklerı annemde böle karıstırır herseyı vıtamınlı olsun dıye en cok ta kendı yerr geçen karnıbahar patates havuz pirinç yapmıştı içine de ıspanak pazı ne bulduysa koymus barı bşendırdan gecseydın çorba dıye herkes ıcerdı dedım
çorbanın adı yok dıo yemeğe gecmıyo bunu yemek dıye yıyosunuz dıyo
[sıze="4"]nilay senin yerelması tarifini dün yaptım büyük kızım çok beğendi,sabah babasına anlattı,eşimde bidaha alim bende tadına bakim dedi:mad:[/sıze]

aaa one kız bende öğrenımmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar