OP
Elara
Misafir
- #23.161
kızlarrr ben geldim nasılsınız valla hastalıktan giremedim şimdi açtım pc yi hemen koştum size
hoşgeldin cnm hala iyileşeemedinmi yaa.tekrar gecmiş olsunn
oglun nasıl oldu
kızlarrr ben geldim nasılsınız valla hastalıktan giremedim şimdi açtım pc yi hemen koştum size
aynı annem gıbı yapıon yemeklerı annemde böle karıstırır herseyı vıtamınlı olsun dıye en cok ta kendı yerr geçen karnıbahar patates havuz pirinç yapmıştı içine de ıspanak pazı ne bulduysa koymus barı bşendırdan gecseydın çorba dıye herkes ıcerdı dedım
çorbanın adı yok dıo yemeğe gecmıyo bunu yemek dıye yıyosunuz dıyo
Kizlr slm hamile olma ihtimalim olabilirmi rahimin aagisinda iki tarafli kipirdanma var yatarken kalkarken otururken hissediyorum yaaa hani hamisken adet de gorenler varya onlardan olabilirmiyim bende ne dersiniz
Kizlr slm hamile olma ihtimalim olabilirmi rahimin aagisinda iki tarafli kipirdanma var yatarken kalkarken otururken hissediyorum yaaa hani hamisken adet de gorenler varya onlardan olabilirmiyim bende ne dersiniz
elara ben de kız çıktı:sirin::sirin:
elara çay içiyomusun arada hala ben hiç içmiyorum diete daha çok var bugün bi keyif yapsammı diyorum 20 gündür içmiyorum ya yazık bana
canım geçmiş olsun bol bol portakal suyu da için oo çorbayı bız hastalara bıle sölüyoruz bende kesınlıkle ıyılesme corbası olarak onu illa yaparım
beslenmenıze dıkkat edın bağısıklık sıstemınız güçlensınn
bir bardak açık çay iç canım sizin çalışmalara daha çok var nasılsa.bu ay çalışmıycaksınki bu kadar sıkma kendini.
sağol canım inan hemen farketti çorbadan sonra gözümüzü açtık resmen.
hoşgeldin cnm hala iyileşeemedinmi yaa.tekrar gecmiş olsunn
oglun nasıl oldu
:sirin: inş tutar cnmm
oglunda tutuyormu peki?
cnm korunmuyorsanız olabilir tabi neden olmasın.Kizlr slm hamile olma ihtimalim olabilirmi rahimin aagisinda iki tarafli kipirdanma var yatarken kalkarken otururken hissediyorum yaaa hani hamisken adet de gorenler varya onlardan olabilirmiyim bende ne dersiniz
cnm ben cay sevmem normaldeeelara çay içiyomusun arada hala ben hiç içmiyorum diete daha çok var bugün bi keyif yapsammı diyorum 20 gündür içmiyorum ya yazık bana
Birkaç sayfa önce brsy yazmıstım okudunmu bilmiyorum. Ama benim arkdas spiralle gebe kaldı ve 1 gun regl olmus üstüne...
annen baya karıştırıyormuş
ben onun kadar degilim ,uyumlu şeyleri karıştırıyorumm
ilerde cocugun oldugunda sende tıpkı benimki 1 taşla iki kuş vurma yollarına gideceksinn
kızıma kerevizi tek versem asla yemezzz
mecburen sevdigi yemegin içine katıyorumm cok belli olmuyor,aslında cokta lezzetli oluyorr
eşim sebze hiç sevmezmiş bekarken ama benim yaptıgım sebze yemekelrini bayılarak yiyorr
annesine söledim gecen gün kadın bayaa şaşırdııı
ıspanak ,semiz otuna hiç bişi karıştırmam ,kızım cok seviyor zatenn onları
cnm korunmuyorsanız olabilir tabi neden olmasın.
cnm ben cay sevmem normaldee
sabakları yada akşam içsemde acık içerim yarısıda kalır zaten
sende acık iç cnm bişi olmazz daha cok var denemene.son 2 ay cok sıkı yaparsın
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız.notları nete e okula giriyorum eşim de pc başında fazla giremiyorum.nasılsınız?
cnm ben şeker atıyorum bi çay kaşığı sence problem olurmu dediğin gibi son 2 aya kadar şekerli içsem nolur
bende karıstırcam kız karıstırmazmıyım
ben hactan gelen hurmayı anne sutunden önce bebeğimin tatmasını sağlıcam bız 2 yeğenımıze yaptık maşşalah iştahları yerınde ama buyuk yeğene yemek yedırırken sınırden ağlanır resmen ne yapsak yemıyorr
bırde 4 ay oldumu herseyın tadına baktırıcam havucu vercem emsın mesela yumurtayı kırmızı mercımek gıbı vercem yesın ne bulursan çokk az denıcem ağzı alıssın her tada yengem buyuk yeğende yapmadı onları şimdı cekıo küçüğe de ne bulduysa verdı şimdı bebeiş maşallah yemek vermezsen ağlıo
ben hactan gelen hurmayı anne sutunden önce bebeğimin tatmasını sağlıcam bız 2 yeğenımıze yaptık maşşalah iştahları yerınde ama buyuk yeğene yemek yedırırken sınırden ağlanır resmen ne yapsak yemıyorr
bırde 4 ay oldumu herseyın tadına baktırıcam havucu vercem emsın mesela yumurtayı kırmızı mercımek gıbı vercem yesın ne bulursan çokk az denıcem ağzı alıssın her tada yengem buyuk yeğende yapmadı onları şimdı cekıo küçüğe de ne bulduysa verdı şimdı bebeiş maşallah yemek vermezsen ağlıo
cnm 1 günlük regli mi olur yaww
ona genelde yerleşme kanaması deniyorr