Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
aynı annem gıbı yapıon yemeklerı annemde böle karıstırır herseyı vıtamınlı olsun dıye en cok ta kendı yerr geçen karnıbahar patates havuz pirinç yapmıştı içine de ıspanak pazı ne bulduysa koymus barı bşendırdan gecseydın çorba dıye herkes ıcerdı dedım
çorbanın adı yok dıo yemeğe gecmıyo bunu yemek dıye yıyosunuz dıyo

annen baya karıştırıyormuş:hihi:
ben onun kadar degilim ,uyumlu şeyleri karıştırıyorumm
ilerde cocugun oldugunda sende tıpkı benimki 1 taşla iki kuş vurma yollarına gideceksinn

kızıma kerevizi tek versem asla yemezzz
mecburen sevdigi yemegin içine katıyorumm cok belli olmuyor,aslında cokta lezzetli oluyorr
eşim sebze hiç sevmezmiş bekarken ama benim yaptıgım sebze yemekelrini bayılarak yiyorr
annesine söledim gecen gün kadın bayaa şaşırdııı

ıspanak ,semiz otuna hiç bişi karıştırmam ,kızım cok seviyor zatenn onları

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kizlr slm hamile olma ihtimalim olabilirmi rahimin aagisinda iki tarafli kipirdanma var yatarken kalkarken otururken hissediyorum yaaa hani hamisken adet de gorenler varya onlardan olabilirmiyim bende ne dersiniz:huhuu:

Birkaç sayfa önce brsy yazmıstım okudunmu bilmiyorum. Ama benim arkdas spiralle gebe kaldı ve 1 gun regl olmus üstüne...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kizlr slm hamile olma ihtimalim olabilirmi rahimin aagisinda iki tarafli kipirdanma var yatarken kalkarken otururken hissediyorum yaaa hani hamisken adet de gorenler varya onlardan olabilirmiyim bende ne dersiniz:huhuu:

as cnm hoşgeldin ,kız sen ne zaman eşini kandırdın ne zaman deneme,sanki hamilesin gibi ,hamile arkadaşlardaki ilk günlerdeki belirti o,hatta elara yerleşme çalışması diyo:cokkomik:inş bebiş yoldadır gurbetçim

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
elara çay içiyomusun arada hala ben hiç içmiyorum diete daha çok var bugün bi keyif yapsammı diyorum 20 gündür içmiyorum ya yazık bana

bir bardak açık çay iç canım sizin çalışmalara daha çok var nasılsa.bu ay çalışmıycaksınki bu kadar sıkma kendini.

canım geçmiş olsun bol bol portakal suyu da için oo çorbayı bız hastalara bıle sölüyoruz bende kesınlıkle ıyılesme corbası olarak onu illa yaparım
beslenmenıze dıkkat edın bağısıklık sıstemınız güçlensınn

sağol canım inan hemen farketti çorbadan sonra gözümüzü açtık resmen.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bir bardak açık çay iç canım sizin çalışmalara daha çok var nasılsa.bu ay çalışmıycaksınki bu kadar sıkma kendini.

sağol canım inan hemen farketti çorbadan sonra gözümüzü açtık resmen.

dimi cnm ya daha çok var haziranda tam bizim deneme zamanı misafirim geliyomuş bir hafta falan kalacakmış,dakka bir gol bir,ilk aydan sebepler çıkıyo kızlar,yukardan uyarı geldi bana senin değil benim istediğim zaman die, kısmet,daha diete çok var içim bari bi bardak çay

OP
E

Elara

Misafir
cnm korunmuyorsanız olabilir tabi neden olmasın.

elara çay içiyomusun arada hala ben hiç içmiyorum diete daha çok var bugün bi keyif yapsammı diyorum 20 gündür içmiyorum ya yazık bana
cnm ben cay sevmem normaldee
sabakları yada akşam içsemde acık içerim yarısıda kalır zaten:)
sende acık iç cnm bişi olmazz daha cok var denemene.son 2 ay cok sıkı yaparsın

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız.notları nete e okula giriyorum eşim de pc başında fazla giremiyorum.nasılsınız?

OP
M

minietek

Misafir
annen baya karıştırıyormuş:hihi:
ben onun kadar degilim ,uyumlu şeyleri karıştırıyorumm
ilerde cocugun oldugunda sende tıpkı benimki 1 taşla iki kuş vurma yollarına gideceksinn

kızıma kerevizi tek versem asla yemezzz
mecburen sevdigi yemegin içine katıyorumm cok belli olmuyor,aslında cokta lezzetli oluyorr
eşim sebze hiç sevmezmiş bekarken ama benim yaptıgım sebze yemekelrini bayılarak yiyorr
annesine söledim gecen gün kadın bayaa şaşırdııı

ıspanak ,semiz otuna hiç bişi karıştırmam ,kızım cok seviyor zatenn onları

bende karıstırcam kız karıstırmazmıyım
ben hactan gelen hurmayı anne sutunden önce bebeğimin tatmasını sağlıcam bız 2 yeğenımıze yaptık maşşalah iştahları yerınde ama buyuk yeğene yemek yedırırken sınırden ağlanır resmen ne yapsak yemıyorr

bırde 4 ay oldumu herseyın tadına baktırıcam havucu vercem emsın mesela yumurtayı kırmızı mercımek gıbı vercem yesın ne bulursan çokk az denıcem ağzı alıssın her tada yengem buyuk yeğende yapmadı onları şimdı cekıo küçüğe de ne bulduysa verdı şimdı bebeiş maşallah yemek vermezsen ağlıo

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm korunmuyorsanız olabilir tabi neden olmasın.

cnm ben cay sevmem normaldee
sabakları yada akşam içsemde acık içerim yarısıda kalır zaten:)
sende acık iç cnm bişi olmazz daha cok var denemene.son 2 ay cok sıkı yaparsın

cnm ben şeker atıyorum bi çay kaşığı sence problem olurmu dediğin gibi son 2 aya kadar şekerli içsem nolur

OP
E

Elara

Misafir
cnm ben şeker atıyorum bi çay kaşığı sence problem olurmu dediğin gibi son 2 aya kadar şekerli içsem nolur

bişi olmaz cnm ya.hani 2 ay sonra kesin yapcam desen tamam dikkat et derim ama senin nezaman yapacagında belli degil.
bana yaz sonunu bulurmuş gibi geliyorr

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ben hactan gelen hurmayı anne sutunden önce bebeğimin tatmasını sağlıcam bız 2 yeğenımıze yaptık maşşalah iştahları yerınde ama buyuk yeğene yemek yedırırken sınırden ağlanır resmen ne yapsak yemıyorr

bırde 4 ay oldumu herseyın tadına baktırıcam havucu vercem emsın mesela yumurtayı kırmızı mercımek gıbı vercem yesın ne bulursan çokk az denıcem ağzı alıssın her tada yengem buyuk yeğende yapmadı onları şimdı cekıo küçüğe de ne bulduysa verdı şimdı bebeiş maşallah yemek vermezsen ağlıo

aynen katılıyorum mini,bende küçük kızımaa ilk zemzem ve hurma vermiştim emzirmeden önce

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

aynen katılıyorum mini,bende küçük kızımaa ilk zemzem ve hurma vermiştim emzirmeden önce,gerçi hurmanın tadına bayılıyolar yalanıp duruyolar:cokkomik:çok tatlı oluyo öyle

OP
E

Elara

Misafir

peygamberimiz torunları ilk dogdugunda annesütünden önce hurma sürermüş damaklarına
akıllı zeki tatlı dillli olurmış cocukk
bende kızımaa yapmıştım hurmayıı ,iştahıda güzeldirr dilide tatlıdır :) maşalllah
sende yap mutlakaa
bide zemzem filanda damlatıyorlar

4 aylıkken degilde 6-7 aydan sonra cay kaşıgıyla tattır yemeklerii,sadece dili degse bile yetiyor yanii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar