OP
minietek
Misafir
- #23.141
[sıze="4"]
oh mis mini ben çok severim kahvaltıyı benim yerimede bol bol ye olurmu[/sıze]
yerım canım bizde çok sevıyozzz sosıs kızartırım bırde ohh
[sıze="4"]
oh mis mini ben çok severim kahvaltıyı benim yerimede bol bol ye olurmu[/sıze]
kızlarrr ben geldim nasılsınız valla hastalıktan giremedim şimdi açtım pc yi hemen koştum size
Bızde yemek yok bugun kahvaltılık hazırlıcammm
Tamam cnm, madem öyle diyorsun Rabbim izin verirse yaparız yakışıklıları.amin cnm,hepimiz prenseslerimizi yaptık burda bu kadar güzel kız yeter birazda yakışıklı çalışalımtubyy ben lisedeyken bi hocam iki kızını getirmişti okula onlarda senin kızlar gibi arka arkaya olmuş sarışın çok tatlılardı bide çok benziyolardı,hocam kızlarınız çok tatlı ne kadar benziyolar size dedim fabrika tek model çalışıyo demişti
aynı annem gıbı yapıon yemeklerı annemde böle karıstırır herseyı vıtamınlı olsun dıye en cok ta kendı yerr geçen karnıbahar patates havuz pirinç yapmıştı içine de ıspanak pazı ne bulduysa koymus barı bşendırdan gecseydın çorba dıye herkes ıcerdı dedım
çorbanın adı yok dıo yemeğe gecmıyo bunu yemek dıye yıyosunuz dıyo
aaa one kız bende öğrenımmm
[sıze="4"]
miniş, sen ne taraftaydın?[/sıze]
yerım canım bizde çok sevıyozzz sosıs kızartırım bırde ohh
[sıze="4"]
mini tam senlik,sen zeytinyağlılara bayılıyosun ya,çokta kolay önce soğanı doğrayıp kavurdum,sırayla havucu,patatesien sonda yerelmasını küp küp doğradım üzerine gelecek şekilde su koydum ben et tablet attım,normalde sağlıksız die kullanmıyorum ama bizim diete çok uyuyo die yapıyorum,sen et yada tavuk suyu yap,üzerine bol limon tam senlik cnm[/sıze]
Tamam cnm, madem öyle diyorsun Rabbim izin verirse yaparız yakışıklıları.
Bu arada kızının tellerle arası nasıl?
hı tabii tabiiiiİşte bende bunu söyleyeceğini bildiğim için sildim... Hayatım yeminle keklemeye çalıştığının farkındaydım. Ama sen mutlu olacaksan tamam ben kek oldum sende poğaça...
bende cok severim kahvaltılıgıı.Bızde yemek yok bugun kahvaltılık hazırlıcammm
kız dedım kı aaa nerden bılıyo benım zeytınyağlı sevdıgımıı benı tanıyomu acaba dedımm
önceden yazdgım bırsey unutmamıssın helal olsun hafızan süpermıs yaa
tamam canım güzel tarıff bende alcamm yer elması yapımm kolaymısta
hoşgeldin cnm iyileşemedinmi biraz kendinede prensesimizede iyi bak annesi,ay bide oğlun hastaydı o nasıl oldu cnm,kakule bol acılı mercimek yada tarhana çorbası yap cnm,içindeki baharat terletiyo içini yakıyo daha çabuk iyileşiyosuni benim eşim öyle atlattı hastalığı,ilermedi tavsiye ederim,ben çocuklarada öyle yapıyorum
alıştı biraz cnm alt dişlerinin arasına dr lastik koymuş heralde çabuk kaysın yerleşsin die,cuma onları çıkaracakmış dr
hı tabii tabiiii
bende cok severim kahvaltılıgıı.
yarın akşamda ben kahvaltı hazırlıcamm.aklımdaydı bugün ama kızım için mecburen yemek yaptım
canım geçmiş olsun bol bol portakal suyu da için oo çorbayı bız hastalara bıle sölüyoruz bende kesınlıkle ıyılesme corbası olarak onu illa yaparım[sıze="4"]
sağol canım iyi oluyorum giderek allaha şükür oğlum çok hastaydı o da toparladı şükür.işte hem hamişlik hem hastalık hem oğluşun hastalığı biraz yordu ama daha iyiyim bugün.
Bol acılı tavuk çorbası yaptım canım bende bide limon sıktık 2 gündür yiyoruz gerçekten çok iyi geldi.bizim oralarda arabaşı çorbası derler bilen bilir tam grip çorbası 2 günde adamı iyileştiriyor.[/sıze]
sağol canım iyi oluyorum giderek allaha şükür oğlum çok hastaydı o da toparladı şükür.işte hem hamişlik hem hastalık hem oğluşun hastalığı biraz yordu ama daha iyiyim bugün.
bol acılı tavuk çorbası yaptım canım bende bide limon sıktık 2 gündür yiyoruz gerçekten çok iyi geldi.bizim oralarda arabaşı çorbası derler bilen bilir tam grip çorbası 2 günde adamı iyileştiriyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
burdan bak rengin