Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
miniciğim benim adet döngüm kısa o yüzden 18 mm iken iğne vurdurmuş olabilirmi???
sanmıyorum öle birşey yok yumurta bellı bır olgunluga gelınce çatlar benım ki 21,9 da iğnemı oldum pko lu olanlar daha çok yaptırdıgı ıcın bılıyorum topıkten en az 20 olması gerek canım kı benım dr garantı olsun dıye bekledı normalde bu buyukluktekı yumurta ıgne bıle vurmayabılıyormus benım dr gerek yoktu 21,9 olmus zaten dedı ama işte pko da o yumurta aynen kalıp çatlamadan kıst olabılıyor dıye iğne şarttı bende
kız o bahsettiğin ilaç asidik yapmaz dimi vajinayı ay ben bu aralar çok fazla karbonhidrat tüketiyorum yaaa offf :( bir an önce düzene girmem lazım
valla o asıdık konusunu bılmem ama sen çok taktın erkek olayına bır hamıle kal şansa erkek olursa süper ama kız olursa ıkıncıye denemeyapsan olmazmıı zaman gecıo bak elaranın da 1 kız ıkıncıye uğrasıo sende yap bırtane
elara ya soralım gelınce bu ılac asıdık mı yapar bılmıyorum ben o konuyu hıc

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Rengincim, inşallah arkadaşım. Ben kolay kolay kırılmam şaka olduğunu zannedenlerin aşağılama konuşmalarına gelemem sadece. Örnek vereyim, Benim yaşımın 2 katı bir amca vardı. Çenesi çok düşük çoğunlukla boş konuşan bir insandı. Arada sürekli aptalsın, anlamazsın tarzı cümleler kuruyordu espri olduğunu düşünerek. Birkaç kere şans verdim kırmamak adına ancak birgün dedimki " benim eşim bana bu şekilde konuşsaydı ben onun yanında birgün daha kalmadan onu boşardım ve sen nasıl bir cesaretle benle böyle konuşabiliyorsun?". "Ben şaka yapıyorum öyle kötü niyetim yok" dedi bende "insanları aşağılar tarzda böyle şakalar yapılmaz" dedim. Bir daha öyle saçma şakalar yapmadı. Dediğimde çok ciddiydim, eşim bana böyle kelimeler asla söyleyemez söylese onu affetmem. Herşeyin bir adabı olmalı, saygı olmalıki sevgi olsun.
Nereden nereye geldim. Birden aklıma geldi bu:)

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Barış sen sadece yumurta takibi yaptırdın onun yanında başka birşey denemedin değilmi?
Kızlar geçende bir arkadaşımın ahbabı, doktora gitmiş ve 2 kızdan sonra oğlu olması için ne yapabilir diye sormuş, doktorda hiçbirşey yok demiş. Yumurta takibinden bile bahsetmemiş. Ne tuhaf ya...
Canım ablamda sormuş kız bebek için doktor öyle şey olabilir mi hiç demiş. :dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar