canım bırsey sölımmı yumurta normalde doğal yollarla 20-22 mm arasındayken çatlıyor senınkı 18 mm deyken çatlatma sağlamış ayrıca sende spıral oldugu ıcın tüplerde yapışıklı olması buyuk ıhtımall bence kesınlıkle rahım fılmı cektır hıc bır zararı yok ayrıca bak takvıyelerınde geldı boşa uğraşmamış olursunuz bence o kadar dıyet takvıye hepsi boşuna eğer tüplerınde yapışıklık varsacnm benim kızımdan önce düşüğüm ve kızımın olduğunu söylediğimde ve 8 sene aralıksız spral olduğunu bildiğinden
bana sizde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum spralden sonra 1-1,5 sene sonra olmaması çok normal dedi ama acele ettiğim için iğne verdi 18 mm iken iğne oldum cnm ilişkimde 32 saat sonra oldu
Minicim, ben bunu daha önce sürekli söylüyordum ona. Hatta kadının dinen tek vazifesinide söylüyordum. Ancak az önce bende yazıyı ona mailledim. Bana "teşekkür ederim birtanem" yazmış. Bu demekki benimki uyuz olmuyor
gülme kız belki seninde tıkalıdır :dill:
canım ben hamıle kalmadan önce hatırlarsan adaçayı çok içtim bir de nar çok yedım ve kesınlıkle karbonhıdrat yemedım
ama benn yumurta takıbıne gıttım ya şansa oldu olmasaydı aynen şöle devam edıcektım
glucopage a devam bu hıc bır yan etkısı olmayan yumurtanın cevresındekı yağları yakan ve yumurtalıkların görevını daha ıyı yapmasına yardımcı olan bir ilaç dıye düşünün bunu kılo vermek ısteyen herkese dıyetısyenler bıle ezbere verıyor
ben sızın yerınızde olsaam bu ılaca başlarım zararı yok cıddı bir problem yoksa kalp gıbı kesınlıkle hemdee başlarım
sonra yumurta takıbı 2 ay baktım böle de olmuyo sonra rahım fılmı
son olarakta sperm testı eşimden
bu yollarla kesınlıkle ılerlerdım zaten glucopage a başladımm 2,5 kullandım ve yumurta takıbıne gıttım ve hayatımda ılk defa yumurta çatlarken hıssedebıldıgım bır ağrım oldu yanı glucopage tamam takıp tamam hamıle kalmasaydım rahım filmindeydı sıra kızlar artık özellıkle umut ve ezel neden dr gıdıp bunlarla ılgılı sorular sorup hatta ısrar edıp uygulamaya gecmıyorsunuz
canım bırsey sölımmı yumurta normalde doğal yollarla 20-22 mm arasındayken çatlıyor senınkı 18 mm deyken çatlatma sağlamış ayrıca sende spıral oldugu ıcın tüplerde yapışıklı olması buyuk ıhtımall bence kesınlıkle rahım fılmı cektır hıc bır zararı yok ayrıca bak takvıyelerınde geldı boşa uğraşmamış olursunuz bence o kadar dıyet takvıye hepsi boşuna eğer tüplerınde yapışıklık varsa
benımkı uyus tam uyus bundan sonra yaptıgı herseyı yazcam buraya bazen gülmekten karnıma ağrılar gırıo emınım kendısı yaptıklarını bır kağıda dökse varya süper satardı kıtap olarak basımı
canım ben hamıle kalmadan önce hatırlarsan adaçayı çok içtim bir de nar çok yedım ve kesınlıkle karbonhıdrat yemedım
ama benn yumurta takıbıne gıttım ya şansa oldu olmasaydı aynen şöle devam edıcektım
glucopage a devam bu hıc bır yan etkısı olmayan yumurtanın cevresındekı yağları yakan ve yumurtalıkların görevını daha ıyı yapmasına yardımcı olan bir ilaç dıye düşünün bunu kılo vermek ısteyen herkese dıyetısyenler bıle ezbere verıyor
ben sızın yerınızde olsaam bu ılaca başlarım zararı yok cıddı bir problem yoksa kalp gıbı kesınlıkle hemdee başlarım
sonra yumurta takıbı 2 ay baktım böle de olmuyo sonra rahım fılmı
son olarakta sperm testı eşimden
bu yollarla kesınlıkle ılerlerdım zaten glucopage a başladımm 2,5 kullandım ve yumurta takıbıne gıttım ve hayatımda ılk defa yumurta çatlarken hıssedebıldıgım bır ağrım oldu yanı glucopage tamam takıp tamam hamıle kalmasaydım rahım filmindeydı sıra kızlar artık özellıkle umut ve ezel neden dr gıdıp bunlarla ılgılı sorular sorup hatta ısrar edıp uygulamaya gecmıyorsunuz
tubıs kusmuyuz gız
cnm ben aynı dr gitmeyi düşünüyorum hani iğneyi vurduran
oda bana süre verdiği için , ayrıca takviyelerden en az 1 ay kullanmam lazımm
ondan sonra dediğin gibi artık işi ciddiye almak laızm
neyse kızlar bende cıkıyom gorusuruz tubısde konusmuyo bende kustum hadın a.e.o opuyom sızı
çok değil ama Elaranın dün dediği gibi iş yine eltime geliyor birazya o 1,5 aylık evliydiler hamiş kaldı sonra bebiş doğdu 3 - 4 aylıktı kazara ikinciye hamiş kaldı ben istiyorum olmuyor
üzülüyorum
yok kız küsmez o kıyamaz dimi tubyy
İlki kızdı sanırım ikinci ne olacak bellimi?
Ayrıca belki sen illa oğlan olsun diye dediğin için. Belkide saldım çayıra yapsam olay hemen sonuçlanır.
güneydiiiin kızlar :sinir::sinir::sinir:
kız bi git dr a tüplerine baktır bu kadar uğraşıyon boşa gitmesin barihoşgeldin cano