Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
cnm benim kızımdan önce düşüğüm ve kızımın olduğunu söylediğimde ve 8 sene aralıksız spral olduğunu bildiğinden

bana sizde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum spralden sonra 1-1,5 sene sonra olmaması çok normal dedi ama acele ettiğim için iğne verdi 18 mm iken iğne oldum cnm ilişkimde 32 saat sonra oldu
canım bırsey sölımmı yumurta normalde doğal yollarla 20-22 mm arasındayken çatlıyor senınkı 18 mm deyken çatlatma sağlamış ayrıca sende spıral oldugu ıcın tüplerde yapışıklı olması buyuk ıhtımall bence kesınlıkle rahım fılmı cektır hıc bır zararı yok ayrıca bak takvıyelerınde geldı boşa uğraşmamış olursunuz bence o kadar dıyet takvıye hepsi boşuna eğer tüplerınde yapışıklık varsa
Minicim, ben bunu daha önce sürekli söylüyordum ona. Hatta kadının dinen tek vazifesinide söylüyordum. Ancak az önce bende yazıyı ona mailledim. Bana "teşekkür ederim birtanem" yazmış. Bu demekki benimki uyuz olmuyor:D

benımkı uyus tam uyus bundan sonra yaptıgı herseyı yazcam buraya bazen gülmekten karnıma ağrılar gırıo emınım kendısı yaptıklarını bır kağıda dökse varya süper satardı kıtap olarak basımı

Tepki
92
merhabalar hanımlar nasılsınız? ben bugün kendimi bitkin yorgun hissediyorum bugün yarın adet olacam belkide ondandır

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım ben hamıle kalmadan önce hatırlarsan adaçayı çok içtim bir de nar çok yedım ve kesınlıkle karbonhıdrat yemedım

ama benn yumurta takıbıne gıttım ya şansa oldu olmasaydı aynen şöle devam edıcektım

glucopage a devam bu hıc bır yan etkısı olmayan yumurtanın cevresındekı yağları yakan ve yumurtalıkların görevını daha ıyı yapmasına yardımcı olan bir ilaç dıye düşünün bunu kılo vermek ısteyen herkese dıyetısyenler bıle ezbere verıyor

ben sızın yerınızde olsaam bu ılaca başlarım zararı yok cıddı bir problem yoksa kalp gıbı kesınlıkle hemdee başlarım

sonra yumurta takıbı 2 ay baktım böle de olmuyo sonra rahım fılmı

son olarakta sperm testı eşimden

bu yollarla kesınlıkle ılerlerdım zaten glucopage a başladımm 2,5 kullandım ve yumurta takıbıne gıttım ve hayatımda ılk defa yumurta çatlarken hıssedebıldıgım bır ağrım oldu yanı glucopage tamam takıp tamam hamıle kalmasaydım rahım filmindeydı sıra kızlar artık özellıkle umut ve ezel neden dr gıdıp bunlarla ılgılı sorular sorup hatta ısrar edıp uygulamaya gecmıyorsunuz

cnm ben aynı dr gitmeyi düşünüyorum hani iğneyi vurduran
oda bana süre verdiği için , ayrıca takviyelerden en az 1 ay kullanmam lazımm
ondan sonra dediğin gibi artık işi ciddiye almak laızm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse kızlar bende cıkıyom gorusuruz tubısde konusmuyo bende kustum hadın a.e.o opuyom sızı

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım bırsey sölımmı yumurta normalde doğal yollarla 20-22 mm arasındayken çatlıyor senınkı 18 mm deyken çatlatma sağlamış ayrıca sende spıral oldugu ıcın tüplerde yapışıklı olması buyuk ıhtımall bence kesınlıkle rahım fılmı cektır hıc bır zararı yok ayrıca bak takvıyelerınde geldı boşa uğraşmamış olursunuz bence o kadar dıyet takvıye hepsi boşuna eğer tüplerınde yapışıklık varsa

benımkı uyus tam uyus bundan sonra yaptıgı herseyı yazcam buraya bazen gülmekten karnıma ağrılar gırıo emınım kendısı yaptıklarını bır kağıda dökse varya süper satardı kıtap olarak basımı

miniciğim benim adet döngüm kısa o yüzden 18 mm iken iğne vurdurmuş olabilirmi???

OP
E

_eZeL_

Misafir
canım ben hamıle kalmadan önce hatırlarsan adaçayı çok içtim bir de nar çok yedım ve kesınlıkle karbonhıdrat yemedım

ama benn yumurta takıbıne gıttım ya şansa oldu olmasaydı aynen şöle devam edıcektım

glucopage a devam bu hıc bır yan etkısı olmayan yumurtanın cevresındekı yağları yakan ve yumurtalıkların görevını daha ıyı yapmasına yardımcı olan bir ilaç dıye düşünün bunu kılo vermek ısteyen herkese dıyetısyenler bıle ezbere verıyor

ben sızın yerınızde olsaam bu ılaca başlarım zararı yok cıddı bir problem yoksa kalp gıbı kesınlıkle hemdee başlarım

sonra yumurta takıbı 2 ay baktım böle de olmuyo sonra rahım fılmı

son olarakta sperm testı eşimden

bu yollarla kesınlıkle ılerlerdım zaten glucopage a başladımm 2,5 kullandım ve yumurta takıbıne gıttım ve hayatımda ılk defa yumurta çatlarken hıssedebıldıgım bır ağrım oldu yanı glucopage tamam takıp tamam hamıle kalmasaydım rahım filmindeydı sıra kızlar artık özellıkle umut ve ezel neden dr gıdıp bunlarla ılgılı sorular sorup hatta ısrar edıp uygulamaya gecmıyorsunuz

kız o bahsettiğin ilaç asidik yapmaz dimi vajinayı ay ben bu aralar çok fazla karbonhidrat tüketiyorum yaaa offf :( bir an önce düzene girmem lazım

OP
M

minietek

Misafir
cnm ben aynı dr gitmeyi düşünüyorum hani iğneyi vurduran
oda bana süre verdiği için , ayrıca takviyelerden en az 1 ay kullanmam lazımm
ondan sonra dediğin gibi artık işi ciddiye almak laızm

gıt ve cıddıye al bence artık zaman gecıo ben annem gbı genc anne olmayı çok ısterdım ben 27 yasındayım annem 50 yasında
annemın 24 yasındayken 4 çocugu varmıs 2 erkek 2 de kız önce erkekler sonra kızlar bend çok isterdım o yaşta 4 tane çocugum olsun genc anne olayım ama maddıyat eskısı gıbı 4 çocuğa ızın vermıyo herkese bence sende yaşın gecmeden 2,yı almak ıcın kucağını tamamen cıddıye al takvıyelerı kullanırken rahım fılmı cektır ben olsam böle yapardım umarım tek sorun buysa yapılınca hemen hamıle kalırsın

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
çok değil ama Elaranın dün dediği gibi iş yine eltime geliyor biraz :( ya o 1,5 aylık evliydiler hamiş kaldı sonra bebiş doğdu 3 - 4 aylıktı kazara ikinciye hamiş kaldı ben istiyorum olmuyor :( üzülüyorum

İlki kızdı sanırım ikinci ne olacak bellimi?
Ayrıca belki sen illa oğlan olsun diye dediğin için. Belkide saldım çayıra yapsam olay hemen sonuçlanır.

OP
E

_eZeL_

Misafir
İlki kızdı sanırım ikinci ne olacak bellimi?
Ayrıca belki sen illa oğlan olsun diye dediğin için. Belkide saldım çayıra yapsam olay hemen sonuçlanır.

canım evet ilki kız onun onlar ilkini isteyer yaptılar muhtemelen sık ilişkiden oldu yeni evliydiler çünkü bu ikince erkek olacak Allahın izniyle o kazara olmuş onlarda nasıl olduğunu anlamamışlar muhtemelen yumurtanın çatladığı güne denk gelmiştir
ama ben tüplerimin tıkalı olduğundan şüpheleniyorum ya belimi çok üşüttüm zamanında :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar