Yalvarsan konuşmam artık senle. İşim bitti!
Çok ısrar edersen belki düşünebilirim.
Yalvarsan konuşmam artık senle. İşim bitti!
Çok ısrar edersen belki düşünebilirim.
neyse kızlar kahvaltı yapıcım sorada temizlik sora görüşürüz öööptüm hepinizi
eşimi aradım güzelce bunu okudumPEYGAMBER EFENDİMİZ NE DE GÜZEL SÖYLEMİŞ.
"Yemek pişirmek,çamaşır yıkamak,ev süpürmek gibi işler;kadının vazifesi değildi...r.Bunları yapıyorsa,eşine ve evladına İKRAMIDIR,HÜRMETİDİR..Eğer yaptığı tüm bu işler için hakkını helal etmeyip,ücret isteseydi vermek zorunda kalacaktınız.O halde,sana böyle hürmet eden eşine TEŞEKKÜR et..."DEMİŞ...
EZEL BU AY HAMILE KALMANI ÇOK İSTEDİMMM ÇOKTA İNANDIM ÇOK ÜZGÜNÜM
Umut sen yum takıbıne gıttıgınde hormon testlerı yapıldımı rahım fılmı önerdımı
çatlatma iğnesını kaç mm deyken vurdu onları tam hatırlamıyorum
kızlar tüplerde ufacık bır kapalılık varsa boşuna uğraşmış oluyorsunuz rahım fılmı cekılınce tıkanıklık varsa o anda gıdıyor ben hamıle kalmasaydım ılk yapacağım sey buydu bır dahakı ay
Umut sen yum takıbıne gıttıgınde hormon testlerı yapıldımı rahım fılmı önerdımı
çatlatma iğnesını kaç mm deyken vurdu onları tam hatırlamıyorum
kızlar tüplerde ufacık bır kapalılık varsa boşuna uğraşmış oluyorsunuz rahım fılmı cekılınce tıkanıklık varsa o anda gıdıyor ben hamıle kalmasaydım ılk yapacağım sey buydu bır dahakı ay
canım benim yaa sen üzülme lütfen kıyamam kısmet böyleymiş napalım vardır bundada bir hayır inşaAllah bu ay olur
minietek tüplerdeki iltihap vs.. gibi tıkanıklıkları adaçayı yağı elma yağıda deniyor o açıyormuş diye okudum acaba yapsam faydası olur mu_? adettin 5. günü bir pamuğa yada tampona damlatıyorsun gece yatmadan önce vajinana koyuyorsun bir kaç gün böyle yapınca tüplerdeki tıkanıklığı açıyormuş acaba denesek mi_?
Ezel ne kadar oldu denemeye başlayalı?
ortada fol yok yumurta yok sende herşeyi yapıyosunn
acele etme düzenini bozma
Ezel ne kadar oldu denemeye başlayalı? Umut seninde bayağı oldu? Çok garip ya...
canım ne bileyim baksana tüplerim tıkalıdır belki yumurtaya ulaşamıyordur bebecikler
Minicim, ben bunu daha önce sürekli söylüyordum ona. Hatta kadının dinen tek vazifesinide söylüyordum. Ancak az önce bende yazıyı ona mailledim. Bana "teşekkür ederim birtanem" yazmış. Bu demekki benimki uyuz olmuyoreşimi aradım güzelce bunu okudum
bişeydeğil dedi
uyusss
neyse kızlar kahvaltı yapıcım sorada temizlik sora görüşürüz öööptüm hepinizi
canım benim yaa sen üzülme lütfen kıyamam kısmet böyleymiş napalım vardır bundada bir hayır inşaAllah bu ay olur
inşallah canımmm
minietek tüplerdeki iltihap vs.. gibi tıkanıklıkları adaçayı yağı elma yağıda deniyor o açıyormuş diye okudum acaba yapsam faydası olur mu_? adettin 5. günü bir pamuğa yada tampona damlatıyorsun gece yatmadan önce vajinana koyuyorsun bir kaç gün böyle yapınca tüplerdeki tıkanıklığı açıyormuş acaba denesek mi_?
Ezel aslında çokda değilmiş. Ben daha fazla diye düşündüm birden.
Ezel aslında çokda değilmiş. Ben daha fazla diye düşündüm birden.