Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
Umut sen yum takıbıne gıttıgınde hormon testlerı yapıldımı rahım fılmı önerdımı
çatlatma iğnesını kaç mm deyken vurdu onları tam hatırlamıyorum

kızlar tüplerde ufacık bır kapalılık varsa boşuna uğraşmış oluyorsunuz rahım fılmı cekılınce tıkanıklık varsa o anda gıdıyor ben hamıle kalmasaydım ılk yapacağım sey buydu bır dahakı ay

OP
M

minietek

Misafir
PEYGAMBER EFENDİMİZ NE DE GÜZEL SÖYLEMİŞ.
‎"Yemek pişirmek,çamaşır yıkamak,ev süpürmek gibi işler;kadının vazifesi değildi...r.Bunları yapıyorsa,eşine ve evladına İKRAMIDIR,HÜRMETİDİR..Eğer yaptığı tüm bu işler için hakkını helal etmeyip,ücret isteseydi vermek zorunda kalacaktınız.O halde,sana böyle hürmet eden eşine TEŞEKKÜR et..."DEMİŞ...
eşimi aradım güzelce bunu okudum

bişeydeğil dedi

uyusss

OP
E

_eZeL_

Misafir
EZEL BU AY HAMILE KALMANI ÇOK İSTEDİMMM ÇOKTA İNANDIM ÇOK ÜZGÜNÜM

canım benim yaa sen üzülme lütfen kıyamam kısmet böyleymiş napalım vardır bundada bir hayır inşaAllah bu ay olur

kızlar tüplerde ufacık bır kapalılık varsa boşuna uğraşmış oluyorsunuz rahım fılmı cekılınce tıkanıklık varsa o anda gıdıyor ben hamıle kalmasaydım ılk yapacağım sey buydu bır dahakı ay

minietek tüplerdeki iltihap vs.. gibi tıkanıklıkları adaçayı yağı elma yağıda deniyor o açıyormuş diye okudum acaba yapsam faydası olur mu_? adettin 5. günü bir pamuğa yada tampona damlatıyorsun gece yatmadan önce vajinana koyuyorsun bir kaç gün böyle yapınca tüplerdeki tıkanıklığı açıyormuş acaba denesek mi_?

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

cnm benim kızımdan önce düşüğüm ve kızımın olduğunu söylediğimde ve 8 sene aralıksız spral olduğunu bildiğinden

bana sizde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum spralden sonra 1-1,5 sene sonra olmaması çok normal dedi ama acele ettiğim için iğne verdi 18 mm iken iğne oldum cnm ilişkimde 32 saat sonra oldu

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım benim yaa sen üzülme lütfen kıyamam kısmet böyleymiş napalım vardır bundada bir hayır inşaAllah bu ay olur

minietek tüplerdeki iltihap vs.. gibi tıkanıklıkları adaçayı yağı elma yağıda deniyor o açıyormuş diye okudum acaba yapsam faydası olur mu_? adettin 5. günü bir pamuğa yada tampona damlatıyorsun gece yatmadan önce vajinana koyuyorsun bir kaç gün böyle yapınca tüplerdeki tıkanıklığı açıyormuş acaba denesek mi_?

ortada fol yok yumurta yok sende herşeyi yapıyosunn
acele etme düzenini bozma

OP
M

minietek

Misafir

inşallah canımmm

canım ben hamıle kalmadan önce hatırlarsan adaçayı çok içtim bir de nar çok yedım ve kesınlıkle karbonhıdrat yemedım

ama benn yumurta takıbıne gıttım ya şansa oldu olmasaydı aynen şöle devam edıcektım

glucopage a devam bu hıc bır yan etkısı olmayan yumurtanın cevresındekı yağları yakan ve yumurtalıkların görevını daha ıyı yapmasına yardımcı olan bir ilaç dıye düşünün bunu kılo vermek ısteyen herkese dıyetısyenler bıle ezbere verıyor

ben sızın yerınızde olsaam bu ılaca başlarım zararı yok cıddı bir problem yoksa kalp gıbı kesınlıkle hemdee başlarım

sonra yumurta takıbı 2 ay baktım böle de olmuyo sonra rahım fılmı

son olarakta sperm testı eşimden

bu yollarla kesınlıkle ılerlerdım zaten glucopage a başladımm 2,5 kullandım ve yumurta takıbıne gıttım ve hayatımda ılk defa yumurta çatlarken hıssedebıldıgım bır ağrım oldu yanı glucopage tamam takıp tamam hamıle kalmasaydım rahım filmindeydı sıra kızlar artık özellıkle umut ve ezel neden dr gıdıp bunlarla ılgılı sorular sorup hatta ısrar edıp uygulamaya gecmıyorsunuz

OP
E

_eZeL_

Misafir
Ezel aslında çokda değilmiş. Ben daha fazla diye düşündüm birden.

çok değil ama Elaranın dün dediği gibi iş yine eltime geliyor biraz :( ya o 1,5 aylık evliydiler hamiş kaldı sonra bebiş doğdu 3 - 4 aylıktı kazara ikinciye hamiş kaldı ben istiyorum olmuyor :( üzülüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar