Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar öyle ama, kadın bu yumurta takibi ihtimalinden bile bahsetmemiş. Eğer o yapmak istemiyorsa bazı ürünler tavsiye edebilirdi. Bu kadın çocuk doğurmak istemiyormuş ama eşi ısrar ediyormuş.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Evet canım İstanbul'da, arkadaşımın ahbabı ben tanımam.
Bu arada eşin aldıysa hesabı kontrol edebilir. Ona söyle baksın canım.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kız burdayım üzgün üzgün bakınıyorum acaba ateşim dümesine rağmen hamiş olabilirmiyim diyorum :( oofff ben bu ay çok umutlanmıştım iki kez ilişkide oldu ya ama tutmadı işte kısmet

aaa olsun cnm hemen moralini bozma
bak bana :cokkomik::cokkomik:
herşeyin zamanı var tabiki sen elinden geleni yapacaksın ama kısmetten öte geçilmiyor

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
PEYGAMBER EFENDİMİZ NE DE GÜZEL SÖYLEMİŞ.
‎"Yemek pişirmek,çamaşır yıkamak,ev süpürmek gibi işler;kadının vazifesi değildi...r.Bunları yapıyorsa,eşine ve evladına İKRAMIDIR,HÜRMETİDİR..Eğer yaptığı tüm bu işler için hakkını helal etmeyip,ücret isteseydi vermek zorunda kalacaktınız.O halde,sana böyle hürmet eden eşine TEŞEKKÜR et..."DEMİŞ...

barış

Aktif Üye
Tepki
155
Kızlar öyle ama, kadın bu yumurta takibi ihtimalinden bile bahsetmemiş. Eğer o yapmak istemiyorsa bazı ürünler tavsiye edebilirdi. Bu kadın çocuk doğurmak istemiyormuş ama eşi ısrar ediyormuş.

benim dr deniyelim iki üç ay tutmazsa sen öyrenmiş olursun yum gününü dedi ona göre denersin dedi geriside allaha kalmış dedi benden önce bir hastasına denemiş kadın urfadan gelmiş 7 kızı varmış kadının haşatı çıkmış dogurmaktan takip yapmış oglu olmuş darısı hepimize ama dr kadının cinsiyette kadının hiç rolü yok dedi bilmiyorum artık

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kız burdayım üzgün üzgün bakınıyorum acaba ateşim dümesine rağmen hamiş olabilirmiyim diyorum :( oofff ben bu ay çok umutlanmıştım iki kez ilişkide oldu ya ama tutmadı işte kısmet
ezelcım bozma moralını ya dogum ve ölum saatı sasmazmış cnm vaktı var demek ıns en yakın zamanda kalırsın cnm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
benim dr deniyelim iki üç ay tutmazsa sen öyrenmiş olursun yum gününü dedi ona göre denersin dedi geriside allaha kalmış dedi benden önce bir hastasına denemiş kadın urfadan gelmiş 7 kızı varmış kadının haşatı çıkmış dogurmaktan takip yapmış oglu olmuş darısı hepimize ama dr kadının cinsiyette kadının hiç rolü yok dedi bilmiyorum artık
cnm senın bu dr nerde benım bı dr var o da sankım böle bı olay anlatmıstı eger sakıncası yoksa özelden atarmısın dr ısmı omu ay merak ettım valla

OP
M

minietek

Misafir
ezel canım o kırmızı çizginin altına düşmezse eğer ihtimal yapar otomatık olarak ona güvenme ama bugun senın adet günün bak yumurtadan sonra 14,gundesın
yanı hamıle olma ıhtımalın çok az canım üzülme bılıyorum demesı kolay ama ALLAhın bır bıldıgı var doğru zaman var

bak ben hep plan yaptım 2011 sonunda dıye ama ıste allah ne zaman derse o zaman bır pko korkusu sardı içimi allah o zaman olcak dedı oldu benım planlar boşaymış hep

Allah ım inşallah hayırlısını kısa zamanda verır sana bence artık cınsıyetı bırak hamıle kalmaya bak yumurta takıbıne gıtt
umut sana da söluyorum yumurta takıbıne gıdın sadece 1 ay deneyınn ne olur

güneşş ne durumda bu arada bu ay gıdecekmı dr a hormon tahlılıne

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Barış inşallah duan kabul olur arkadaşım.
Eğer sakıncası yoksa bende bu doktoru merak ediyorum. Yazabilirmisin acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar