aynen cnm benımde öle suukur sımdı kayyu basladıda gıttı
benimkide kayyu seyrediyo
aynen cnm benımde öle suukur sımdı kayyu basladıda gıttı
ezelll nerdesin cnm
Bernil senin o sitedeki hesap detaylarını bana özelden yazda bir bakayım duruma.
tubıs bu arkadasın nerde ıstanbuldamı ?Kızlar öyle ama, kadın bu yumurta takibi ihtimalinden bile bahsetmemiş. Eğer o yapmak istemiyorsa bazı ürünler tavsiye edebilirdi. Bu kadın çocuk doğurmak istemiyormuş ama eşi ısrar ediyormuş.
yok cnm içniyorum
kız biz hep yeşillik yiyoruz
cnm aksam baktık ama cıkmıyo elara demısdı artık takıp yapılmıyo dıyeEvet canım İstanbul'da, arkadaşımın ahbabı ben tanımam.
Bu arada eşin aldıysa hesabı kontrol edebilir. Ona söyle baksın canım.
kız burdayım üzgün üzgün bakınıyorum acaba ateşim dümesine rağmen hamiş olabilirmiyim diyorumoofff ben bu ay çok umutlanmıştım iki kez ilişkide oldu ya ama tutmadı işte kısmet
Kızlar öyle ama, kadın bu yumurta takibi ihtimalinden bile bahsetmemiş. Eğer o yapmak istemiyorsa bazı ürünler tavsiye edebilirdi. Bu kadın çocuk doğurmak istemiyormuş ama eşi ısrar ediyormuş.
ezelcım bozma moralını ya dogum ve ölum saatı sasmazmış cnm vaktı var demek ıns en yakın zamanda kalırsın cnmkız burdayım üzgün üzgün bakınıyorum acaba ateşim dümesine rağmen hamiş olabilirmiyim diyorumoofff ben bu ay çok umutlanmıştım iki kez ilişkide oldu ya ama tutmadı işte kısmet
cnm senın bu dr nerde benım bı dr var o da sankım böle bı olay anlatmıstı eger sakıncası yoksa özelden atarmısın dr ısmı omu ay merak ettım vallabenim dr deniyelim iki üç ay tutmazsa sen öyrenmiş olursun yum gününü dedi ona göre denersin dedi geriside allaha kalmış dedi benden önce bir hastasına denemiş kadın urfadan gelmiş 7 kızı varmış kadının haşatı çıkmış dogurmaktan takip yapmış oglu olmuş darısı hepimize ama dr kadının cinsiyette kadının hiç rolü yok dedi bilmiyorum artık
Bernil inşallah gelir. Umutunki senin siparişden sonraydı ama Allahtan o aldı (sayılır)...
cnm senın bu dr nerde benım bı dr var o da sankım böle bı olay anlatmıstı eger sakıncası yoksa özelden atarmısın dr ısmı omu ay merak ettım valla
Barış inşallah duan kabul olur arkadaşım.benim dr deniyelim iki üç ay tutmazsa sen öyrenmiş olursun yum gününü dedi ona göre denersin dedi geriside allaha kalmış dedi benden önce bir hastasına denemiş kadın urfadan gelmiş 7 kızı varmış kadının haşatı çıkmış dogurmaktan takip yapmış oglu olmuş darısı hepimize ama dr kadının cinsiyette kadının hiç rolü yok dedi bilmiyorum artık
barış banada atarmısın bende merak ettim cnmcnm senın bu dr nerde benım bı dr var o da sankım böle bı olay anlatmıstı eger sakıncası yoksa özelden atarmısın dr ısmı omu ay merak ettım valla