güneydiiiin kızlar :sinir::sinir::sinir:
Sanada günaydın, senin şu alttaki çocuğun saçları ve gülüşü oğluma çok benziyo canım benim
sanmıyorum öle birşey yok yumurta bellı bır olgunluga gelınce çatlar benım ki 21,9 da iğnemı oldum pko lu olanlar daha çok yaptırdıgı ıcın bılıyorum topıkten en az 20 olması gerek canım kı benım dr garantı olsun dıye bekledı normalde bu buyukluktekı yumurta ıgne bıle vurmayabılıyormus benım dr gerek yoktu 21,9 olmus zaten dedı ama işte pko da o yumurta aynen kalıp çatlamadan kıst olabılıyor dıye iğne şarttı bendeminiciğim benim adet döngüm kısa o yüzden 18 mm iken iğne vurdurmuş olabilirmi???
valla o asıdık konusunu bılmem ama sen çok taktın erkek olayına bır hamıle kal şansa erkek olursa süper ama kız olursa ıkıncıye denemeyapsan olmazmıı zaman gecıo bak elaranın da 1 kız ıkıncıye uğrasıo sende yap bırtanekız o bahsettiğin ilaç asidik yapmaz dimi vajinayı ay ben bu aralar çok fazla karbonhidrat tüketiyorum yaaa offfbir an önce düzene girmem lazım
merhaba tramalı tbyy
eloş buldu sağolsun ben bi resim koymayı bile beceremedim oysaki elimden herşey gelirSanada günaydın, senin şu alttaki çocuğun saçları ve gülüşü oğluma çok benziyo canım benim
Kız bende tramalı ne diye düşünüyorum, şunu taramalı yazsanda anlasam
Yok kızlar beni küstürmenin başka yolları var ve bu sizin yol yan sapak bile sayılmaz))...
canparçam sende kocaelindensin galiba neresinden ben merkezdeyim
Yaaaaaaaaaaaaaaa.......adamın şeyini görünce bu lafın gelıyo aklıma neka güzel benzettin gülmekten öldüm düngece eşim şeyim senle konuşuyoda benmı duymuyom ne gülüyon diye kızdı
günaydın cnm,hoşgeldin,ben kaçtım
Ezel git içine dışına iyice baktır.
kız bi git dr a tüplerine baktır bu kadar uğraşıyon boşa gitmesin bari
Ezel git içine dışına iyice baktır.
Canım ablamda sormuş kız bebek için doktor öyle şey olabilir mi hiç demiş. :dertli:Barış sen sadece yumurta takibi yaptırdın onun yanında başka birşey denemedin değilmi?
Kızlar geçende bir arkadaşımın ahbabı, doktora gitmiş ve 2 kızdan sonra oğlu olması için ne yapabilir diye sormuş, doktorda hiçbirşey yok demiş. Yumurta takibinden bile bahsetmemiş. Ne tuhaf ya...
ay bu tubby benım kocanın kız versıyonuu
Canım ablamda sormuş kız bebek için doktor öyle şey olabilir mi hiç demiş. :dertli: