Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ezel canım o kırmızı çizginin altına düşmezse eğer ihtimal yapar otomatık olarak ona güvenme ama bugun senın adet günün bak yumurtadan sonra 14,gundesın
yanı hamıle olma ıhtımalın çok az canım üzülme bılıyorum demesı kolay ama ALLAhın bır bıldıgı var doğru zaman var

bak ben hep plan yaptım 2011 sonunda dıye ama ıste allah ne zaman derse o zaman bır pko korkusu sardı içimi allah o zaman olcak dedı oldu benım planlar boşaymış hep

Allah ım inşallah hayırlısını kısa zamanda verır sana bence artık cınsıyetı bırak hamıle kalmaya bak yumurta takıbıne gıtt
umut sana da söluyorum yumurta takıbıne gıdın sadece 1 ay deneyınn ne olur

güneşş ne durumda bu arada bu ay gıdecekmı dr a hormon tahlılıne

cnm ben gittim biliyosun iğne vurmuştu dr

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel canım o kırmızı çizginin altına düşmezse eğer ihtimal yapar otomatık olarak ona güvenme ama bugun senın adet günün bak yumurtadan sonra 14,gundesın
yanı hamıle olma ıhtımalın çok az canım üzülme bılıyorum demesı kolay ama ALLAhın bır bıldıgı var doğru zaman var

bak ben hep plan yaptım 2011 sonunda dıye ama ıste allah ne zaman derse o zaman bır pko korkusu sardı içimi allah o zaman olcak dedı oldu benım planlar boşaymış hep

Allah ım inşallah hayırlısını kısa zamanda verır sana bence artık cınsıyetı bırak hamıle kalmaya bak yumurta takıbıne gıtt
umut sana da söluyorum yumurta takıbıne gıdın sadece 1 ay deneyınn ne olur

güneşş ne durumda bu arada bu ay gıdecekmı dr a hormon tahlılıne

canım evet inşaAllah gidicem bu ay doktora ovülasyon testleriyle olmuyor hayırlısı artık ne diyim haklısın ben bugün hastalanırım heralde dimi kasık ağrımda var bugün hastalnsam iyi olucak haftaya cumartesi 11. güne denk gelir yumurta takibi için uygun olur

OP
M

minietek

Misafir
kızlar alakasız olacak ama bu stickerlardan güzelmii ,kızımın odası içinn
miniii cnm senin önerini bekliyorum özellikle

bunu yatagının başına yada yanına düşündüm
çok güzeller canımm abartıda olmaz hiççç
A9-Dekoratif-Tasarim-Ayna-Ruya-Perisi__37224807_1.jpg

bunuda yatagın karşısındaki büyük duvara
Dekoratif-Kirmizi-Ugur-Bocek-Duvar-Saat__37224786_1.jpg
çokk güzeller valla fikrimi kıskandım kendı bebeğimin odası ıcın
yaprakcım tekzene bakcam tşklerrr
netten baktım bi bunu bulabildim güzle olarakk
kızımın odasının oerdesi kırmızı oldugundan ugur böcekli güzel olur dedi mini
banada mantıklı geldii

perili olanı yatak başına
ugur böcekliyide yatagın karsındaki duvara koycaktıum.olmazmı ,cokmu cafcaflı olur :D
bende tekzenden aldım kadıfe kelebeklerımı gerçek aynadan olanlar süper ama ayna gibi duranlar çok kötü duruyor benım yatak odamda var memnun değilim çıkarıcam
Bu ay bayaaa şansım var dimi kızz ne diyosun işallah olur annem o kadar çok istiyor ki yazık elleri ağrıyo bebeğe hevesle bişeyler örmeye çalışıyo bi görsen kıyamıyorum
canım inşallah hamıle kalırsın buu ay

kız burdayım üzgün üzgün bakınıyorum acaba ateşim dümesine rağmen hamiş olabilirmiyim diyorum :( oofff ben bu ay çok umutlanmıştım iki kez ilişkide oldu ya ama tutmadı işte kısmet
EZEL BU AY HAMILE KALMANI ÇOK İSTEDİMMM ÇOKTA İNANDIM ÇOK ÜZGÜNÜM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar