Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
benim 1.cide tutuyor oyüzden bu ay çok karasız kaldım ama bennnnnnnnnnnn:acep::acep::acep::acep:

benım 1. tuttu 2. tutmadı 3.tutmuş ya zaten ya kız ya erkek yuzde 50 tutma olasılığı var sen takma bu çin takvımını tutmayanlar o kadar çokkı ALLAH tan ümidini kesme birde sebeplere yapış kızlar tedbirli davranıyorlar sende tedbirini al takdir ALLAH ın canım

OP
A

asidemet

Misafir
benım 1. tuttu 2. tutmadı 3.tutmuş ya zaten ya kız ya erkek yuzde 50 tutma olasılığı var sen takma bu çin takvımını tutmayanlar o kadar çokkı ALLAH tan ümidini kesme birde sebeplere yapış kızlar tedbirli davranıyorlar sende tedbirini al takdir ALLAH ın canım
canım teşekkür ederim

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprakla ben kök salacaz buraya hergün yokluyoz bu cadıları kım ne yapmış hamılemı değilmi takılıyoz birbirimize onca işin arasında beynım burda dinlenıyo
Valla öyle uğramadığımız zaman bilinki doğuma gittik:hihi::hihi:

aaaay çok sevindim :1::1::1: inşallah hayırlısından kucagına alırsın istiyen herkesede versin canım

Saol canım inş.sizlerinde müjdeli haberlerini alırız burdan

barış

Aktif Üye
Tepki
155

ya inanmayın benim üç kızımda çin takvimine göre erkek görümcemin kızı 4 aylık hamile ona baktık erkek çıktı ama dr kesin kız dedi hadi bakalım

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
yaprak bayıldım evıne Allahım o güzel evınde oğlunu buyutmeyı nasıp etsın cok temızsın cok valla. süper zevklısın ayrıca

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
yaa kızlar buğün sağlık ocağına takıp yapıyolar ya gebelere gittim 2 ay önce 81 kıloidim şimdi 78 kılo vermişim almamışım korktım bişi olurmu diye ebe dedıkı baş ve popo uzunluğu haftasına göre idealse sorun yok dedi bende 2 hafta sonra doktora gidecem orda öğrenirim ama sadece top gibi göbek var bende başkada bişi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar