yaz bebegi desene benim iki kızımda yaz bebegidi allah hayırlısından kurtarsın normalmi sezeryanmı
ben yaz bebeği olsun cok ıstedım aralık dogumlu olcak yaww burcuda yay olcakmıs tabıı nasıpse
yaz bebegi desene benim iki kızımda yaz bebegidi allah hayırlısından kurtarsın normalmi sezeryanmı
kız yoksam senmı çaldın yeni modelmi buldun kız bi bakem:deli:
diğerleri normaldi buda önce tersti sezeryan dediler şimdi dönmeye başlamış inş.doğuma kadar dönerse buda normal haziranda doğum evet yaz kızlarımda büyük olan eylül yaz bitimi küçük olan ocak tam kış buda yaz olcak inş...yaz bebegi desene benim iki kızımda yaz bebegidi allah hayırlısından kurtarsın normalmi sezeryanmı
olsun be yaza kadar büyür işte gezmalara gidersiniz rahatça benim kızım ocaktı rahat ettik valla iyi olur yani takılma biraz hamilelik sıkıntı yaratır işte sıcaklarda onada katlencen artıkınben yaz bebeği olsun cok ıstedım aralık dogumlu olcak yaww burcuda yay olcakmıs tabıı nasıpse
anladıysam arap olayım
yani kalmasan daha ii olur bu ay
ben sana yöntemelri yollarım onları uygula dietinide yap mutlakaa
bak 3 kızın varmış,1 oglunun olmasını cok isteriz burdaki arkadaşlarla birliktee
sana destek oluruz yani
Bende valla sen koydun zaten niye geri çalasın anayamadımmanladıysam arap olayım
olsun be yaza kadar büyür işte gezmalara gidersiniz rahatça benim kızım ocaktı rahat ettik valla iyi olur yani takılma biraz hamilelik sıkıntı yaratır işte sıcaklarda onada katlencen artıkın
diğerleri normaldi buda önce tersti sezeryan dediler şimdi dönmeye başlamış inş.doğuma kadar dönerse buda normal haziranda doğum evet yaz kızlarımda büyük olan eylül yaz bitimi küçük olan ocak tam kış buda yaz olcak inş...
İyi geceler canım Allah rahatlık versinİyi geceler kızlar tatlı rüyalar...
inş cnmm hayırlısıyla o günleir görürüz inş
valal şuan hamiş bile olabilirim bilmiyorumm,daha regli olmadın aradan kacak filan olmuş olabilirr
ayaklarım donuyor cünlüü
kızımdada ilk belirtim ayak üşümesiydii
bende çıkıyorum kızlar maglum yarın okul var erken kalkıcım hepinizi ööööptüm iyi geceler:ilknur:
Zor olmuş gerçekten canım ya Allahım inş. gönlüne göre verir tez zamanda bide oğluşunu kucağına almayı nasip ederinşallah benim küçük kızım da eş öndedi düşük tehlikem vardı 7 aydan sonra döndü normalde dogdu benim hamileligim zor geçiyo 7 ay yatıyorum düşük riskim oluyo bir büyük kızımda olmadı ondan sonra iki düşügüm oldu sonra iki kızımdada yattım allah kiseye vermesin çok zor onun için son bikere denicim artık hayırlısı
İyi geceler canım Allah rahatlık versin bende çıkayım kızlar sabah çok zor kalkıyorum öptüm hepinizi Allaha emanet byeeebende çıkıyorum kızlar maglum yarın okul var erken kalkıcım hepinizi ööööptüm iyi geceler:ilknur: