Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaz bebegi desene benim iki kızımda yaz bebegidi allah hayırlısından kurtarsın normalmi sezeryanmı
diğerleri normaldi buda önce tersti sezeryan dediler şimdi dönmeye başlamış inş.doğuma kadar dönerse buda normal haziranda doğum evet yaz kızlarımda büyük olan eylül yaz bitimi küçük olan ocak tam kış buda yaz olcak inş...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
ben yaz bebeği olsun cok ıstedım aralık dogumlu olcak yaww burcuda yay olcakmıs tabıı nasıpse
olsun be yaza kadar büyür işte gezmalara gidersiniz rahatça benim kızım ocaktı rahat ettik valla iyi olur yani takılma biraz hamilelik sıkıntı yaratır işte sıcaklarda onada katlencen artıkın

barış

Aktif Üye
Tepki
155
:acep:-yardim-yardim
yani kalmasan daha ii olur bu ay :D
ben sana yöntemelri yollarım onları uygula dietinide yap mutlakaa
bak 3 kızın varmış,1 oglunun olmasını cok isteriz burdaki arkadaşlarla birliktee
sana destek oluruz yani

inşallah tamam canım allah razı olsun bekliyorum gödermeni çoook tşk

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
olsun be yaza kadar büyür işte gezmalara gidersiniz rahatça benim kızım ocaktı rahat ettik valla iyi olur yani takılma biraz hamilelik sıkıntı yaratır işte sıcaklarda onada katlencen artıkın

katlanılır tabıı cnm herşeyine onların. sen sıcaklarda buyutcen bebişi inş. tombiş olurda bi badi giydir ohhh cok seker olur

barış

Aktif Üye
Tepki
155
diğerleri normaldi buda önce tersti sezeryan dediler şimdi dönmeye başlamış inş.doğuma kadar dönerse buda normal haziranda doğum evet yaz kızlarımda büyük olan eylül yaz bitimi küçük olan ocak tam kış buda yaz olcak inş...

inşallah benim küçük kızım da eş öndedi düşük tehlikem vardı 7 aydan sonra döndü normalde dogdu benim hamileligim zor geçiyo 7 ay yatıyorum düşük riskim oluyo bir büyük kızımda olmadı ondan sonra iki düşügüm oldu sonra iki kızımdada yattım allah kiseye vermesin çok zor onun için son bikere denicim artık hayırlısı

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
inş cnmm hayırlısıyla o günleir görürüz inş
valal şuan hamiş bile olabilirim bilmiyorumm,daha regli olmadın aradan kacak filan olmuş olabilirr
ayaklarım donuyor cünlüü
kızımdada ilk belirtim ayak üşümesiydii

elara benım hiç ayaklarım üşümüyo gögüslerimde hassasiyet yok bi tek baş dönmesi var bıde akıntım

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
inşallah benim küçük kızım da eş öndedi düşük tehlikem vardı 7 aydan sonra döndü normalde dogdu benim hamileligim zor geçiyo 7 ay yatıyorum düşük riskim oluyo bir büyük kızımda olmadı ondan sonra iki düşügüm oldu sonra iki kızımdada yattım allah kiseye vermesin çok zor onun için son bikere denicim artık hayırlısı
Zor olmuş gerçekten canım ya Allahım inş. gönlüne göre verir tez zamanda bide oğluşunu kucağına almayı nasip eder

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
İyi geceler kızlar uyudum uyandım size bakayım dedim yarı açık gözlerle okudum yazdıklarınızı:deli:

Yaprakçım sen 31 haftalık olmuşsun bile canım ya bize çabuk geçiyor tabi zaman sana uzun geçiyordur. Az kalmış Levent Beyin gelmesine:)

Barış, inşallah Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat verir canım. Ama bence de birkaç ay diyet yapsan en azından denemiş olursun.

Tazmanya, senin yumurtlama dönemi iki ilişkin oldu demi? Hatta eşine kızmıştın bu yüzden. Bu aydı yanlış hatırlamıyorsam.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Yaprak bu arada evin çok güzel bayıldım. Renk uyumu da gözüme hoş geldi ben açık renk seviyorum. Güle güle oturun inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar