Ay inş. bi doğurup kucağıma alsaydım göbüşümde daha rahatmışım diycem eminim ama yinede heycanla bekliyorum sanki bu hamileliğim daha bi uzun geçtiiiiiyaprak bayıldım evıne Allahım o güzel evınde oğlunu buyutmeyı nasıp etsın cok temızsın cok valla. süper zevklısın ayrıca
ana bebeğimi çalmışlarr
hangi bebegini kim calmış
yaa kızlar buğün sağlık ocağına takıp yapıyolar ya gebelere gittim 2 ay önce 81 kıloidim şimdi 78 kılo vermişim almamışım korktım bişi olurmu diye ebe dedıkı baş ve popo uzunluğu haftasına göre idealse sorun yok dedi bende 2 hafta sonra doktora gidecem orda öğrenirim ama sadece top gibi göbek var bende başkada bişi yok
cok sağol cnm darısı sizlere olsun. bide görsem tam sevincem daha cok erken ama sevindik işte
barış senide ekleyim listeyee
hamiş kalmışmısındır sencee
daha önce yazdınmı bilmiyorum ama tekrar soruyum sen başka bişi denemedinmi.diet filan yani
sevinmezmi insan çok güzel bir duygu, kötü düşünme canım inşallh bebşinide göreceksin ama insan sabırsızlanıyo yinede
31 haftalık canım 2 ay falan kaldı işte daha varrrr:1::1::1:amin canımya kaç aylık hamilesin:sirin:
31 haftalık canım 2 ay falan kaldı işte daha varrrr:1::1::1:
çıııııııııııkkkkkkkkktıııııııııııııııımmmmmmmmmmm
Saol canım amin Allah olmayan herkese gönlündeki gibi versin inşş. hepimiz huzurla mutlulukla oturalımmYaprakk evin çok güzel düzenli, huzurla oturun inşallh.
yok canım denemedim zannetmiyorum ekle elaracıgım