ole yaptım canım manuele baktımm dırekt hangi yasımda kaldıysam o aya baktımama hani bu yaş ekliyolar filan ya öyle değil direk çıkan yaş kısmından bak bakalım bir
ole yaptım canım manuele baktımm dırekt hangi yasımda kaldıysam o aya baktımama hani bu yaş ekliyolar filan ya öyle değil direk çıkan yaş kısmından bak bakalım bir
kız tazi göbek yapmışsın
haa senden özendim kızz:gulbis::gulbis::gulbis::salincak::salincak::salincak:
3 yaşında 1 kızım var cnm
benim 1.cide tutuyor oyüzden bu ay çok karasız kaldım ama bennnnnnnnnnnn:acep::acep::acep::acep:
canım teşekkür ederimbenım 1. tuttu 2. tutmadı 3.tutmuş ya zaten ya kız ya erkek yuzde 50 tutma olasılığı var sen takma bu çin takvımını tutmayanlar o kadar çokkı ALLAH tan ümidini kesme birde sebeplere yapış kızlar tedbirli davranıyorlar sende tedbirini al takdir ALLAH ın canım
Valla öyle uğramadığımız zaman bilinki doğuma gittikyaprakla ben kök salacaz buraya hergün yokluyoz bu cadıları kım ne yapmış hamılemı değilmi takılıyoz birbirimize onca işin arasında beynım burda dinlenıyo
aaaay çok sevindim :1::1::1: inşallah hayırlısından kucagına alırsın istiyen herkesede versin canım
benım 1. tuttu 2. tutmadı 3.tutmuş ya zaten ya kız ya erkek yuzde 50 tutma olasılığı var sen takma bu çin takvımını tutmayanlar o kadar çokkı ALLAH tan ümidini kesme birde sebeplere yapış kızlar tedbirli davranıyorlar sende tedbirini al takdir ALLAH ın canım
Valla öyle uğramadığımız zaman bilinki doğuma gittik
Saol canım inş.sizlerinde müjdeli haberlerini alırız burdan
3 yaşında 1 kızım var cnm
tazmanya hayırllı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallh, darısı tüm isteyenlerin başına
Saol canım hepimiz ağız tadıyla yeni bebeişlerimizle sağlıkla mutlulukla oturalım inş.yaprakçım evin güzelmiş canım ALLAH huzurla oturmayı nasip etsin
Valla öyle uğramadığımız zaman bilinki doğuma gittik
Saol canım inş.sizlerinde müjdeli haberlerini alırız burdan
Allah bağışlasın abla olacak şimdi...