Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
İyi geceler kızlar uyudum uyandım size bakayım dedim yarı açık gözlerle okudum yazdıklarınızı:deli:

Yaprakçım sen 31 haftalık olmuşsun bile canım ya bize çabuk geçiyor tabi zaman sana uzun geçiyordur. Az kalmış Levent Beyin gelmesine:)

Barış, inşallah Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat verir canım. Ama bence de birkaç ay diyet yapsan en azından denemiş olursun.

Tazmanya, senin yumurtlama dönemi iki ilişkin oldu demi? Hatta eşine kızmıştın bu yüzden. Bu aydı yanlış hatırlamıyorsam.

evt cnm yıkamıstım o ggun hep bence 2.den tuttu yanı inş öyledir tabii artık yapılcak bişey yok yola cıktı galıba

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
ezel bak bende 3 4 gun once test yapmıstım cıkmamıstı simdi normal cızgısınden daha koyu ikinci çizgi çıktı:bebecik:bebecik:bebecik inş. hamılesındır cnm sende

OP
E

Elara

Misafir

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
kız haskena mıntıka temizliğinden beri gözükmüyon nerelerdesin gerdeğe giripte tohumları garantiye almak için ogün bugün amudamı beklıyon kız yeter artık gel gari anlat neler yaşadın o gece tubby in deyimiyle tramalının önüne nasıl attın kendini:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar