Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Ezel özel olmazsa birşey soracağım sana. Senin bebeğin yok ancak ısrarla oğlun olsun istiyorsun. Rabbim duanı kabul etsin tabikide bunun bir sebebi var mı? Bir arkadaşım ben kız bebeklere gıcık oluyorum o yüzden bana Allah oğlan verdi diyordu. Sonra ikinciye gebe kaldı o da kız. Hatta uzun zaman inanamadı kız olduğuna.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Dayım, amcam 3 kızdan sonra bir oğlan buldu. Hatta gariptirki, amcamın ilk çocuğu erkekti fakat biraz erken doğduğu için o zaman şartlarıyla yaşamadı. Sonra 3 kız ver en son oğlan oldu onlarda bir daha yapmadı.
Eşimin amcası ve dayısı 2 kızdan sonra bir oğlan buldu.

inş cnm ya rabbiz bizlerede tatırsın inş

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
haklısın umutcum tek ılıskıyle bakalım hemen kalabılcezmı ben su takvıyelerı dıyetı yapayımda artık ne zaman tutarsa hesabı olacak acelesı yok nasılsa ama bu senenın sonu kadar olur ıns gelır yakısıklı mehmet taham ıns kızlar sız ısım duusundunumuz rengın umut??ben ısmıyle dua edıyom oglusuma ıns gelecek annesıne

bu konuyu hiç açma bernilll:hihi:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
hani belki benziyo falan der ne bilim bi umut işte merak ediyorum yaa
geçen akşam namazımı kıldım allahım ne olur rüyamda malum et dedim
aa sabah namazıydı uyumuşum rüyamda doktoruma gidiyorum bakıyor bu bir er diyor er mi diyorum erkek yani öylemi diyorum kafasını sallıyor:) ihşallah ay çokmu ısrar ediyorum ne

Canım kusura bakma net hatırlamıyorum, hafızam çok iyi değil... senin yavrun varmıydı başka?

OP
E

Elara

Misafir
Ezel özel olmazsa birşey soracağım sana. Senin bebeğin yok ancak ısrarla oğlun olsun istiyorsun. Rabbim duanı kabul etsin tabikide bunun bir sebebi var mı? Bir arkadaşım ben kız bebeklere gıcık oluyorum o yüzden bana Allah oğlan verdi diyordu. Sonra ikinciye gebe kaldı o da kız. Hatta uzun zaman inanamadı kız olduğuna.

eltisinin oglu var,ezelin olmazsa cok kıskanırrr :D

OP
E

Elara

Misafir
haklısın umutcum tek ılıskıyle bakalım hemen kalabılcezmı ben su takvıyelerı dıyetı yapayımda artık ne zaman tutarsa hesabı olacak acelesı yok nasılsa ama bu senenın sonu kadar olur ıns gelır yakısıklı mehmet taham ıns kızlar sız ısım duusundunumuz rengın umut??ben ısmıyle dua edıyom oglusuma ıns gelecek annesıne

evett benimkinşnde ismi hazırr.ama sölemem sır

Tepki
7
Canım kusura bakma net hatırlamıyorum, hafızam çok iyi değil... senin yavrun varmıydı başka?

Benim bir kızım var canımın içi herşeyim 5 yaşında şimdi ikinciye hamileyim ama değişik olsun istiyor insan heyecanı başkadır ne bilim ama kızım var ya yine kızım olur diyorum olsun diyorum sonrada aman ne bileyim işte oğlum olsun bide yaaaa

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

ay inş cnm ,ne güzel dua maşallah, eşime eğer erkek olursa sana bırakıcam ismi dedim çünkü kızlarda hiç karışmadı benim seçtiklerimden seçti:cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir

yok ben kız bebişleri çooooooook severim ben bir oğlum bir kızım olsun çok istiyorum ama önce oğlum olsun abi olsun istiyorum kardeşini gezdirsin gece dışarı çıkarsın Allah inşaAllah nasip eder önce yakışıklı oğlum olur sonra annesi gibi zilli kıpır kıpır bir kızım olur tabiki öncelikle sağlıklı olmaları yoksa kızım olursa Rabbimin taktiri pembe pembe giydiririm onu herşeyini pespembe yaparım şeker pembe uçuk pembe gül kurusu pembenin her çeşidine bularım onu ben yaa

OP
E

Elara

Misafir
hani belki benziyo falan der ne bilim bi umut işte merak ediyorum yaa
geçen akşam namazımı kıldım allahım ne olur rüyamda malum et dedim
aa sabah namazıydı uyumuşum rüyamda doktoruma gidiyorum bakıyor bu bir er diyor er mi diyorum erkek yani öylemi diyorum kafasını sallıyor:) ihşallah ay çokmu ısrar ediyorum ne

Allah duasında ısrarcı olan sever deniliyorr
hayırlısını istedikten sonra bence ısrarcı olmanın sakıncası yok

Elara sen bana babaannenin telini verde senin bitiremediğin işi bitireyim:)

:D ben bi yolunu bulup tekrar sorcamm bakalım

OP
E

_eZeL_

Misafir
eltisinin oglu var,ezelin olmazsa cok kıskanırrr :D

yok kız eltim ekimde hamile kaldı ben ağustosta bu topiğe girmeye başlamıştım zaten Elara aşk olsun öyle kıskançlıklarım yoktur benim Rabbimde tattırmasın öyle duygular gerçi kızım olmazsa kıskanırım :ilknur:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
benim tam bilmiyorum elara bakmıştı oğluma kıza yatkın dı sanırım..
ben bilmiyorum biyo ya bakmayı kızlar

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ay inş cnm ,ne güzel dua maşallah,ben ilk ismini muhammed istiyorum ikinci oğuz çok isterim ama eşime eğer erkek olursa sana bırakıcam ismi dedim çünkü kızlarda hiç karışmadı benim seçtiklerimden seçti:cokkomik:
ay cnm tek olsunda babaları koysun ısımlerı ıns muhammed olacak zaten kesınde yanına ek ısım taha ömer koyarız ıns

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ama her üç hamileliğimde sık ilişki ile oldu..
buna eminim hele ilk hamileliğim her gün ilişki ile iki tane oğlum oldu ..
valla bu sefer bişeyler yapacaktım diyet falan ama o da nasip olmadı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar