Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
selam kızlar nasılsınız bu gün güne kötü başladım midem çok bulanıyo başım dönüyo hiç iyi değilim ...11,30 akadar uyudum..
sonra eşimi aradım uyanınca o da panik bi ses tonuyla musayit değilim ararım birazdan dedi...
nasıl canım sıkıldı bilemezsiniz..
az önce aradı ...
78 yaşında bi amca saat 8 den bu yana uyanmamış anesteziden prostat ameliyatı olmuş sanırım...eşim çok telaşlanmış çok az anestezi vermiştik oysa diyo..yoğunbakıma almışlar ..moreli çok bozuk :(
inşallah bişey olmaz kızlar benim de canım çok sıkıldı
kendi derdimi unuttum:acep:

canım inşallah yoktur bır seyııı üzülmee

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hoşgeldin cnm ,kızlar çin takvimi benim ikisinde tutmuyo sanıyodum üçündede tutmuyo bernil seninde öyleydi dimi cnm,kız tam tersinimi denesek biz:cokkomik: belki öyle tutar,
:cokkomik::cokkomik::cokkomik:bencede

selam kızlar nasılsınız bu gün güne kötü başladım midem çok bulanıyo başım dönüyo hiç iyi değilim ...11,30 akadar uyudum..
sonra eşimi aradım uyanınca o da panik bi ses tonuyla musayit değilim ararım birazdan dedi...
nasıl canım sıkıldı bilemezsiniz..
az önce aradı ...
78 yaşında bi amca saat 8 den bu yana uyanmamış anesteziden prostat ameliyatı olmuş sanırım...eşim çok telaşlanmış çok az anestezi vermiştik oysa diyo..yoğunbakıma almışlar ..moreli çok bozuk :(
inşallah bişey olmaz kızlar benim de canım çok sıkıldı
kendi derdimi unuttum:acep:
ay cnm okurken bıle yasadım o anları resmen cnmıns bısey olmaz ya ınan bu anestezı uzmanlarınında işi çok zor ya rabbım yardım etsın ıns bısey olmaz...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
inşallah bişey olmaz kızlar ya çok gerildim eşim de çok üzülmüş sonuçta onun sorumluluğunda..:(
gerçi ben kendimden eminim dozda bi sorun yok benimle ilgisi yok dedi ama ne bileyim:acep:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
xxberen senın 3 kızın yokmuydu cnm yanlısmı hatırılıyon karıstırmısda olabılırım

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
tubyy sen ne düşünüyosun diet takip yetermi
Canım Rabbim ol derse hepsi bahane olur. Bunun içinde ilk önce duamız iman gücümüz sonra diğer şeyler. Elara daha önce demişti, "eğer herşey olursa ben bioyu takmam diye. Aynı şeyide bende düşünüyorum. Bio tutanda var tutmayanda.
Ama ilk önce siz bu cesareti bulmalısınız kendinizde. Ne Bernil ne de sen henüz karar vermediniz tarih hakkında. Bakın eşlerinizde size destek daha ötesi var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar