Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel nasılsın adet günün ne zaman

14 nisanda bekliyorum egem en son 14 martta adet görmüştüm

ezel eltinin kesinleştimi bebeğinin cinsiyeti

canım kesin heralde hep erkek diyorlar minik kızımızada erkek kıyafetleri giydiriyorlar kardeşi erkek diye sinir oluyorum diyorum benim kızıma pembiş pembiş giydirin böyle erkek gibi giydirmeyin

kız hoşgeldin bende çok yoğunum bugün bir görüşemedik

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canım Rabbim ol derse hepsi bahane olur. Bunun içinde ilk önce duamız iman gücümüz sonra diğer şeyler. Elara daha önce demişti, "eğer herşey olursa ben bioyu takmam diye. Aynı şeyide bende düşünüyorum. Bio tutanda var tutmayanda.
Ama ilk önce siz bu cesareti bulmalısınız kendinizde. Ne Bernil ne de sen henüz karar vermediniz tarih hakkında. Bakın eşlerinizde size destek daha ötesi var mı?

evet cnm haklısın ,karar vermek gerçekten çok zormuş,iş ciddiye binince,insan gerçekten kendiyle önce yüzleşiyo bu aşamada acaba gerçekten istiyomuyum die,sanırım bernille benim durumum bu şimdi,

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
14 nisanda bekliyorum egem en son 14 martta adet görmüştüm

canım kesin heralde hep erkek diyorlar minik kızımızada erkek kıyafetleri giydiriyorlar kardeşi erkek diye sinir oluyorum diyorum benim kızıma pembiş pembiş giydirin böyle erkek gibi giydirmeyin

kız hoşgeldin bende çok yoğunum bugün bir görüşemedik

cnm muhasebeci burdaydı yeni gitti işleri bitirdik başım ağrıyo ama :dertli:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bende 30 nisanda gidicem 11 haftalık olucak belli olurmu acaba doktoru biraz pohpohluycam sizi çok metettiler tahminleriniz tutuyomuş diycem bi tahmin ediver diycem :hihi:

Canım sen kime gideceksin bilmiyorum. Ancak benim Türkiyede 11 haftalıkken tahmin edip tutan sadece bir tane dr var bildiğim.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
evet cnm haklısın ,karar vermek gerçekten çok zormuş,iş ciddiye binince,insan gerçekten kendiyle önce yüzleşiyo bu aşamada acaba gerçekten istiyomuyum die,sanırım bernille benim durumum bu şimdi,

kızlar ben bu durumdayım diye belki böyle düşünüyorum ama
denk geldiği ay hamile kalabilecekmisiniz
canınızı sıkmak istemem ama aklıma geldi

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Dayım, amcam 3 kızdan sonra bir oğlan buldu. Hatta gariptirki, amcamın ilk çocuğu erkekti fakat biraz erken doğduğu için o zaman şartlarıyla yaşamadı. Sonra 3 kız ver en son oğlan oldu onlarda bir daha yapmadı.
Eşimin amcası ve dayısı 2 kızdan sonra bir oğlan buldu.

Tepki
7
Canım sen kime gideceksin bilmiyorum. Ancak benim Türkiyede 11 haftalıkken tahmin edip tutan sadece bir tane dr var bildiğim.

hani belki benziyo falan der ne bilim bi umut işte merak ediyorum yaa
geçen akşam namazımı kıldım allahım ne olur rüyamda malum et dedim
aa sabah namazıydı uyumuşum rüyamda doktoruma gidiyorum bakıyor bu bir er diyor er mi diyorum erkek yani öylemi diyorum kafasını sallıyor:) ihşallah ay çokmu ısrar ediyorum ne

OP
E

_eZeL_

Misafir
yumurtanın çatladığı gün tek iliişki öncesinde de bir kaç günlük perhiz bunlar çok önemli gerçi bende bunu yazıp duruyorum ama sonunda sık ilişkiden hamiş kalıcam o olucak

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
hani belki benziyo falan der ne bilim bi umut işte merak ediyorum yaa
geçen akşam namazımı kıldım allahım ne olur rüyamda malum et dedim
aa sabah namazıydı uyumuşum rüyamda doktoruma gidiyorum bakıyor bu bir er diyor er mi diyorum erkek yani öylemi diyorum kafasını sallıyor:) ihşallah ay çokmu ısrar ediyorum ne

bazen benimde aklıma gliyo
çokmu üstüne gidiyorum bu işin diyorum :(
kötü şeyler geliyo aklıma bazen allah korusun

OP
E

Elara

Misafir
slm kızlar
ben halaa kocayı bekliyomm
sabah gierken öglene dogru demiştii

tel ettim akşama dogru dedi bu kezdee:sinir:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar ben bu durumdayım diye belki böyle düşünüyorum ama
denk geldiği ay hamile kalabilecekmisiniz
canınızı sıkmak istemem ama aklıma geldi
haklısın umutcum tek ılıskıyle bakalım hemen kalabılcezmı ben su takvıyelerı dıyetı yapayımda artık ne zaman tutarsa hesabı olacak acelesı yok nasılsa ama bu senenın sonu kadar olur ıns gelır yakısıklı mehmet taham ıns kızlar sız ısım duusundunumuz rengın umut??ben ısmıyle dua edıyom oglusuma ıns gelecek annesıne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar