Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
tubyy sen ne düşünüyosun diet takip yetermi

bence yeter ben artık diyetide o kadar sıkı tutmamayı düşünüyorum bakalım bu ay hastalanırsam yumurta takibine giderim belki gülen yüzde almayı düşünüyorum ama yumurta çatladığı gün tek ilişki en önemlisi ve Allah'ın izni

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bence yeter ben artık diyetide o kadar sıkı tutmamayı düşünüyorum bakalım bu ay hastalanırsam yumurta takibine giderim belki gülen yüzde almayı düşünüyorum ama yumurta çatladığı gün tek ilişki en önemlisi ve Allah'ın izni

bencede ezel en iyisi,allahın izzniyle tek ilişki bencede

balböceği

Daimi Üye
Tepki
386
erkek içinde var kız içinde var sen ne istiyorsun başka bebişin var mı_?[/QUOT

şöle söyleyim 2 yaşında bir oğluşum var bir oğlum daha olsun istiyorum bide doğum kontrol hapı kullanıyorum bıraktıktan sonra hemen hamile kalabilir miyim? 6 ay olmuyomuş diye duymuştum bu konuda bi bilginiz var mı?

OP
M

minietek

Misafir
evet negatif silik çizgi bile yok :( dünkü test bozuktu kesin ilk çizgide silikti çünkü
ama çıkmadık candan umut kesilmez daha adet olmadım belki adet günü pozitifi görürüm olmadı belki oğlum anneler gününde gelir göbüşüme oda olmadı belki babalar gününde babasına süpriz yaparız

ayy canımm inşallahhhh yarabbımmmm inşallahh bakın şimdı ne aklıma geldıı bız arkadaşlarla tellı babaya gıtmıstık balık yemek ıcın gıtmısken uğramıstık
bebek dılemıstım o zaman gıdıp onun şekerını dağıtmam lazım

birde benım yaşlı müşterılerım çokk çok severler benı çok dua ederlerr yaşlı teyzeler amcalar düğünüme gelıp altın falan taktılar bıtane teyzem var babanne dıyorum ona bana düğün zamanı tam 300 tl verdı kızı torunu gıbı severler hamıleyım dıye ermenı bır amca var bana kaktus almıs gelmıs radyayonu önluyo dıye
onların dualarını almak çok güzell
biz yaşlılara çok ıyı davranıyoruz onlarda bizi el üstünde tutarlar mesela ramazanlarda oruç tutarken 1 tl yemek parası harcadıgımı bılmem ya yapar getırrıler ya da ısmarlarlar çok sevıyorum hepsını

derlerya başkasının senın ıcın dualarını ıyı nıyetlerını almak daha hayırlıdır belkı bırsürü belayı önledıler benım içinn

OP
E

_eZeL_

Misafir
şöle söyleyim 2 yaşında bir oğluşum var bir oğlum daha olsun istiyorum bide doğum kontrol hapı kullanıyorum bıraktıktan sonra hemen hamile kalabilir miyim? 6 ay olmuyomuş diye duymuştum bu konuda bi bilginiz var mı?

canım bir oğlun olduysa ikinciside oğlan olur bence :D genelde öyle oluyor doğum kontrol hapları kişiden kişiye değişiyor doğum kontrol ilacını bıraktıktan hemen sonra hamile kalanda var

Tepki
7
merhaba arkadaşlar ben geldim:) nasılsınız iyimisiniz beni soracak olursanız küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperimmmmm:1:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
selam kızlar nasılsınız bu gün güne kötü başladım midem çok bulanıyo başım dönüyo hiç iyi değilim ...11,30 akadar uyudum..
sonra eşimi aradım uyanınca o da panik bi ses tonuyla musayit değilim ararım birazdan dedi...
nasıl canım sıkıldı bilemezsiniz..
az önce aradı ...
78 yaşında bi amca saat 8 den bu yana uyanmamış anesteziden prostat ameliyatı olmuş sanırım...eşim çok telaşlanmış çok az anestezi vermiştik oysa diyo..yoğunbakıma almışlar ..moreli çok bozuk :(
inşallah bişey olmaz kızlar benim de canım çok sıkıldı
kendi derdimi unuttum:acep:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
merhaba arkadaşlar ben geldim:) nasılsınız iyimisiniz beni soracak olursanız küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperimmmmm:1:

hoşgeldin cnm ,kızlar çin takvimi benim ikisinde tutmuyo sanıyodum üçündede tutmuyo bernil seninde öyleydi dimi cnm,kız tam tersinimi denesek biz:cokkomik: belki öyle tutar,

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
selam kızlar nasılsınız bu gün güne kötü başladım midem çok bulanıyo başım dönüyo hiç iyi değilim ...11,30 akadar uyudum..
sonra eşimi aradım uyanınca o da panik bi ses tonuyla musayit değilim ararım birazdan dedi...
nasıl canım sıkıldı bilemezsiniz..
az önce aradı ...
78 yaşında bi amca saat 8 den bu yana uyanmamış anesteziden prostat ameliyatı olmuş sanırım...eşim çok telaşlanmış çok az anestezi vermiştik oysa diyo..yoğunbakıma almışlar ..moreli çok bozuk :(
inşallah bişey olmaz kızlar benim de canım çok sıkıldı
kendi derdimi unuttum:acep:

hoşgeldin egem,inş problem olmaz bende çom üzüldüm

Tepki
7
bende 30 nisanda gidicem 11 haftalık olucak belli olurmu acaba doktoru biraz pohpohluycam sizi çok metettiler tahminleriniz tutuyomuş diycem bi tahmin ediver diycem :hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar