Aferin ona, akşam hemen babası gelince söylesin...
tubyy sen ne düşünüyosun diet takip yetermi
Aferin ona, akşam hemen babası gelince söylesin...
arkadaşlar kusuruma bakmayın ama bahsettiğiniz diet yum falan erkek olsun diye mi tablolardan hiç bişey anlamadım ben özetleyebilir misiniz?
tubyy sen ne düşünüyosun diet takip yetermi
arkadaşlar kusuruma bakmayın ama bahsettiğiniz diet yum falan erkek olsun diye mi tablolardan hiç bişey anlamadım ben özetleyebilir misiniz?
bence yeter ben artık diyetide o kadar sıkı tutmamayı düşünüyorum bakalım bu ay hastalanırsam yumurta takibine giderim belki gülen yüzde almayı düşünüyorum ama yumurta çatladığı gün tek ilişki en önemlisi ve Allah'ın izni
erkek içinde var kız içinde var sen ne istiyorsun başka bebişin var mı_?[/QUOT
şöle söyleyim 2 yaşında bir oğluşum var bir oğlum daha olsun istiyorum bide doğum kontrol hapı kullanıyorum bıraktıktan sonra hemen hamile kalabilir miyim? 6 ay olmuyomuş diye duymuştum bu konuda bi bilginiz var mı?
evet negatif silik çizgi bile yokdünkü test bozuktu kesin ilk çizgide silikti çünkü
ama çıkmadık candan umut kesilmez daha adet olmadım belki adet günü pozitifi görürüm olmadı belki oğlum anneler gününde gelir göbüşüme oda olmadı belki babalar gününde babasına süpriz yaparız
şöle söyleyim 2 yaşında bir oğluşum var bir oğlum daha olsun istiyorum bide doğum kontrol hapı kullanıyorum bıraktıktan sonra hemen hamile kalabilir miyim? 6 ay olmuyomuş diye duymuştum bu konuda bi bilginiz var mı?
hoşgeldin balböceği ikisi içinde var senin çocuğun varmı
canım bir oğlun olduysa ikinciside oğlan olur bencegenelde öyle oluyor doğum kontrol hapları kişiden kişiye değişiyor doğum kontrol ilacını bıraktıktan hemen sonra hamile kalanda var
geçen yıl bir düşük yaşadım o erkekse kız mı gelir acaba
geçen yıl bir düşük yaşadım o erkekse kız mı gelir acaba
merhaba arkadaşlar ben geldimnasılsınız iyimisiniz beni soracak olursanız küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperimmmmm:1:
arkadaşım allah gönlüne göre versin ihşallahh ama aynı cinsiyet olsun diyeni görmemiştim valla
merhaba arkadaşlar ben geldimnasılsınız iyimisiniz beni soracak olursanız küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperimmmmm:1:
saol erkek çocuk seviyorum bir de kız yetiştirmek daha zor sanki
selam kızlar nasılsınız bu gün güne kötü başladım midem çok bulanıyo başım dönüyo hiç iyi değilim ...11,30 akadar uyudum..
sonra eşimi aradım uyanınca o da panik bi ses tonuyla musayit değilim ararım birazdan dedi...
nasıl canım sıkıldı bilemezsiniz..
az önce aradı ...
78 yaşında bi amca saat 8 den bu yana uyanmamış anesteziden prostat ameliyatı olmuş sanırım...eşim çok telaşlanmış çok az anestezi vermiştik oysa diyo..yoğunbakıma almışlar ..moreli çok bozuk
inşallah bişey olmaz kızlar benim de canım çok sıkıldı
kendi derdimi unuttum:acep: