Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ya kızlar içimden bi ses hişbişeyi takma ne bio ne çin ne rus dietini yumurta takibini yap yeter diyo

kız senle aynımı dusunuyoz vallaha sımdı kalbımden gecırıyodum elaranın cın takvımıne bı arkadasa baktım kız cıckıyo demıstımya ıkı kızı vardı sımdı oglu olacak dıye kadına lınkı verdım kendıde baktı ewet kız dıyo normal cın takvımıde kızı gosterıyodu dıyo hepsı boşşşşş duayla çoşşşşş

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
benımde belım agrıdı kucuklukde cok cnm öburlerını hatırlamıyom ama ...benım ıkı arkadasda oglu olacak bırı oldu dogumda bıle kasık agrısı yasamıs hatta kaynanası bu kesın kız yoksa belden olur dıyomus dıyokı sancıyla az daha kaynanaya dalacaktım töbe töbe sımdıkı oglu olacagında cok kasıkları agrımıs ılk aylarda

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız senle aynımı dusunuyoz vallaha sımdı kalbımden gecırıyodum elaranın cın takvımıne bı arkadasa baktım kız cıckıyo demıstımya ıkı kızı vardı sımdı oglu olacak dıye kadına lınkı verdım kendıde baktı ewet kız dıyo normal cın takvımıde kızı gosterıyodu dıyo hepsı boşşşşş duayla çoşşşşş

bernil biri tutsa biri tutmuyo cnm kaç ihtimali biraraya getirmeye çalışıyorruz,altını çiziyorum ihtimal,hani tek sen ben değiliz burda kaç arkadaş öyle değilmi,kimde hepsi birarada tutuyo,kimimiz diet yapıyo yumurta takibi olmuyo,kimi sadece bioritim yada çin takvimiyle oluyo bana göre bunlar boş çok küçük ihtimal hepsi diet taakviye ve takip allahın izniyle

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil biri tutsa biri tutmuyo cnm kaç ihtimali biraraya getirmeye çalışıyorruz,altını çiziyorum ihtimal,hani tek sen ben değiliz burda kaç arkadaş öyle değilmi,kimde hepsi birarada tutuyo,kimimiz diet yapıyo yumurta takibi olmuyo,kimi sadece bioritim yada çin takvimiyle oluyo bana göre bunlar boş çok küçük ihtimal hepsi diet taakviye ve takip allahın izniyle
aynen cnm ezanlar okunuyo gercekden haklısın dıyet yum gunu tek ılıskı olursa olur olmadı kaderımızde yokmus dıyecegız cunku ımkanı yok hepsı denk gelmıyo bıraraya ya kafayı yıyecez o gelsın bu gelsınde

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
aynen cnm ezanlar okunuyo gercekden haklısın dıyet yum gunu tek ılıskı olursa olur olmadı kaderımızde yokmus dıyecegız cunku ımkanı yok hepsı denk gelmıyo bıraraya ya kafayı yıyecez o gelsın bu gelsınde

amin cnm inş olur hep bioritim diyodum denk getireyim e tutmayan kaç arkadaş oldu,insanın psikolojiside bozuluyo böyle

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ewet ya baksana arkadasda hıc bırı tutmuyo ama erkek sonuç rabbım buyuk ıns olacak cnmbızımde hatta cınsıyetlerını ogrenmeye beraber gıdermısız ıkımızde sevıncden ne yapacagımızı sasırırız heralde-kop-kop

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haskena yok bugun kız yoksam dun persembede degıldı suluman gıbı bebısımız cıktımı yolakı gelemedı bu hatun:cokkomik::cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın ne zaman yapcaz bcm karar veremedık gıttı:hihi::hihi::hihi:canparcam gıbı gozu karartcan baska yolu yok

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
kızlar eşim sigara kullanmıyor ama dün bi müşterisi ısrarla siga uzatmış o da almış cebine koymuş
sabah giderkende eve bıraktı ,bende şeytana uydum içtim az önce :D
nerdeyse 1 yıla yakındır içmiyordumm
kızım dediki "anne öfff sigara kokuyonn "
bende sus kızım sakın kimseye söleme dedimm
sölicemm işte diyee cıglık attıı
napıcam ben bu kıızıı cok ispiyoncu olcakk :)

Aferin ona, akşam hemen babası gelince söylesin...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar cok guzel bır soz....

Off" larımızı "Aff" yapsak ne çok dua biriktirmiş oluruz gönül torbamızda.Ne zaman |o f f |demek gelse dilimize a f f diyelim...
vαĸт-i süĸuт

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel negatif çıkmış..
ben kesin hamilesin bu ay cok emindin 2.ilişkiden
üzüldüm cnm ya

evet negatif silik çizgi bile yok :( dünkü test bozuktu kesin ilk çizgide silikti çünkü
ama çıkmadık candan umut kesilmez daha adet olmadım belki adet günü pozitifi görürüm olmadı belki oğlum anneler gününde gelir göbüşüme oda olmadı belki babalar gününde babasına süpriz yaparız

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
evet negatif silik çizgi bile yok :( dünkü test bozuktu kesin ilk çizgide silikti çünkü
ama çıkmadık candan umut kesilmez daha adet olmadım belki adet günü pozitifi görürüm olmadı belki oğlum anneler gününde gelir göbüşüme oda olmadı belki babalar gününde babasına süpriz yaparız

evt evt işallah cnm süpriz yapar size varır herşeyde bir hayır belkı günü gelmedi belkide göbüşünde bekle bakalım
bende bekliyorum ama yokkkk adette olmadım

balböceği

Daimi Üye
Tepki
386
arkadaşlar kusuruma bakmayın ama bahsettiğiniz diet yum falan erkek olsun diye mi tablolardan hiç bişey anlamadım ben özetleyebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar