Allah duasında ısrarcı olan sever deniliyorr
hayırlısını istedikten sonra bence ısrarcı olmanın sakıncası yok
ben bi yolunu bulup tekrar sorcamm bakalım
güveniyoruz sana elara
Allah duasında ısrarcı olan sever deniliyorr
hayırlısını istedikten sonra bence ısrarcı olmanın sakıncası yok
ben bi yolunu bulup tekrar sorcamm bakalım
yok ben kız bebişleri çooooooook severim ben bir oğlum bir kızım olsun çok istiyorum ama önce oğlum olsun abi olsun istiyorum kardeşini gezdirsin gece dışarı çıkarsın Allah inşaAllah nasip eder önce yakışıklı oğlum olur sonra annesi gibi zilli kıpır kıpır bir kızım olur tabiki öncelikle sağlıklı olmaları yoksa kızım olursa Rabbimin taktiri pembe pembe giydiririm onu herşeyini pespembe yaparım şeker pembe uçuk pembe gül kurusu pembenin her çeşidine bularım onu ben yaa
yok kız eltim ekimde hamile kaldı ben ağustosta bu topiğe girmeye başlamıştım zaten Elara aşk olsun öyle kıskançlıklarım yoktur benim Rabbimde tattırmasın öyle duygular gerçi kızım olmazsa kıskanırım :ilknur:
ay cnm tek olsunda babaları koysun ısımlerı ıns muhammed olacak zaten kesınde yanına ek ısım taha ömer koyarız ıns
benim tam bilmiyorum elara bakmıştı oğluma kıza yatkın dı sanırım..
ben bilmiyorum biyo ya bakmayı kızlar
yok kız eltim ekimde hamile kaldı ben ağustosta bu topiğe girmeye başlamıştım zaten Elara aşk olsun öyle kıskançlıklarım yoktur benim Rabbimde tattırmasın öyle duygular gerçi kızım olmazsa kıskanırım :ilknur:
benim halamın torunları var liseye gidiyorlar annem halamın oğlunu 9 yıl bakmış büyütmüş onlar abi kardeş gezerler hep öyle bizde kız çocukları ezilmez hatta kızların sözü geçer bizim sülalede erkekler pasiftir aldığımız gelinlerde yaşıyorlar zaten bizim oğlanlar çok söz dinlerhıı tabi tabii.avrupa mı sandın burayııı ezell
hangi ailede görülmüş abinin kızkardeşini alıpta gece gezmesine cıkardıgıı
ilk cocuk erkek oldugunda kız cocuk cok eziliyorrr
ben kendimden biliyorum ünv yi bile aynı okulda okuduk bi flört yapamadım kendime hiç
hadi hadiii
eltinin ilk cocugu kızzz ,önce senin oglun olsun istiyordun dimiii
cnm okumadım gecmişi
kızıma yemek yediriyom bi taaraftan
onu yatırınca bakcamm
her annenin kızı olmalı bence
tabi kısmet herşey
Bioritm mi daha çok tutuyor yoksa kesedeki konummu acep
bence kesedeki konum ama yakın yani fazla fark yok
benim halamın torunları var liseye gidiyorlar annem halamın oğlunu 9 yıl bakmış büyütmüş onlar abi kardeş gezerler hep öyle bizde kız çocukları ezilmez hatta kızların sözü geçer bizim sülalede erkekler pasiftir aldığımız gelinlerde yaşıyorlar zaten bizim oğlanlar çok söz dinler
istisnalar kaideyi bozmuyorr amaa
kız deli ben hep ilk bebişim erkek olsun istedim evlenmeden önce bile eşimle konuşurduk annemde hep der bir erkek torunum olsada sünnetini görsem diye eltimin kızı daha 8 aylık ayrıca eltimle kıyaslamam bile kendimi Allahım taktı bana iyi gönlün olucaksa öyle olsun
biz bernille karar verdik çin bio rus takmıcaz denk gelirse ne ala ama sıkı diet takviye ve takip ne dersin
son adet 6 mart
ilişki günü 23 mart
28 de bir adet olurum bu şimdiki hamileliğim biyo ne çıkıyo
son adet 6 mart
ilişki günü 23 mart
28 de bir adet olurum bu şimdiki hamileliğim biyo ne çıkıyo
evet kıza yatkın inş gönlündeki gibi kızların olur egem
uyuza bak neyini takcam senin
gönlümün olmasına gerek yok düşüncemi yazdım dogru yada yalnışş,niye gocundun anlamadım
.