Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
yok ben kız bebişleri çooooooook severim ben bir oğlum bir kızım olsun çok istiyorum ama önce oğlum olsun abi olsun istiyorum kardeşini gezdirsin gece dışarı çıkarsın Allah inşaAllah nasip eder önce yakışıklı oğlum olur sonra annesi gibi zilli kıpır kıpır bir kızım olur tabiki öncelikle sağlıklı olmaları yoksa kızım olursa Rabbimin taktiri pembe pembe giydiririm onu herşeyini pespembe yaparım şeker pembe uçuk pembe gül kurusu pembenin her çeşidine bularım onu ben yaa

hıı tabi tabii.avrupa mı sandın burayııı ezell
hangi ailede görülmüş abinin kızkardeşini alıpta gece gezmesine cıkardıgıı
ilk cocuk erkek oldugunda kız cocuk cok eziliyorrr
ben kendimden biliyorum ünv yi bile aynı okulda okuduk bi flört yapamadım kendime hiç :hihi:

OP
E

Elara

Misafir
yok kız eltim ekimde hamile kaldı ben ağustosta bu topiğe girmeye başlamıştım zaten Elara aşk olsun öyle kıskançlıklarım yoktur benim Rabbimde tattırmasın öyle duygular gerçi kızım olmazsa kıskanırım :ilknur:

hadi hadiii
eltinin ilk cocugu kızzz ,önce senin oglun olsun istiyordun dimiii:hihi:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
yok kız eltim ekimde hamile kaldı ben ağustosta bu topiğe girmeye başlamıştım zaten Elara aşk olsun öyle kıskançlıklarım yoktur benim Rabbimde tattırmasın öyle duygular gerçi kızım olmazsa kıskanırım :ilknur:

her annenin kızı olmalı bence
tabi kısmet herşey

OP
E

_eZeL_

Misafir
hıı tabi tabii.avrupa mı sandın burayııı ezell
hangi ailede görülmüş abinin kızkardeşini alıpta gece gezmesine cıkardıgıı
ilk cocuk erkek oldugunda kız cocuk cok eziliyorrr
ben kendimden biliyorum ünv yi bile aynı okulda okuduk bi flört yapamadım kendime hiç :hihi:
benim halamın torunları var liseye gidiyorlar annem halamın oğlunu 9 yıl bakmış büyütmüş onlar abi kardeş gezerler hep öyle bizde kız çocukları ezilmez hatta kızların sözü geçer bizim sülalede erkekler pasiftir aldığımız gelinlerde yaşıyorlar zaten bizim oğlanlar çok söz dinler :D

hadi hadiii
eltinin ilk cocugu kızzz ,önce senin oglun olsun istiyordun dimiii:hihi:

kız deli ben hep ilk bebişim erkek olsun istedim evlenmeden önce bile eşimle konuşurduk annemde hep der bir erkek torunum olsada sünnetini görsem diye eltimin kızı daha 8 aylık ayrıca eltimle kıyaslamam bile kendimi Allahım taktı bana iyi gönlün olucaksa öyle olsun

egem

Daimi Üye
Tepki
517
son adet 6 mart
ilişki günü 23 mart
28 de bir adet olurum bu şimdiki hamileliğim biyo ne çıkıyo

egem

Daimi Üye
Tepki
517
oğlumda 15 aralık 2009 son adet tarihim
ilişki gününü hatırlamıyorum ..
29 da bir adet
doğum tarihim 10 aralık 1982

OP
E

Elara

Misafir
benim halamın torunları var liseye gidiyorlar annem halamın oğlunu 9 yıl bakmış büyütmüş onlar abi kardeş gezerler hep öyle bizde kız çocukları ezilmez hatta kızların sözü geçer bizim sülalede erkekler pasiftir aldığımız gelinlerde yaşıyorlar zaten bizim oğlanlar çok söz dinler :D

istisnalar kaideyi bozmuyorr amaa

kız deli ben hep ilk bebişim erkek olsun istedim evlenmeden önce bile eşimle konuşurduk annemde hep der bir erkek torunum olsada sünnetini görsem diye eltimin kızı daha 8 aylık ayrıca eltimle kıyaslamam bile kendimi Allahım taktı bana iyi gönlün olucaksa öyle olsun

uyuza bak neyini takcam senin
gönlümün olmasına gerek yok düşüncemi yazdım dogru yada yalnışş,niye gocundun anlamadım:D

biz bernille karar verdik çin bio rus takmıcaz denk gelirse ne ala ama sıkı diet takviye ve takip ne dersin

cnm ben daha öncede demiştimm bio denk gelmiyorsa yapacak bişi yok
digerlerini yaptıktan sonraAllahın izniyle olur inş.

OP
E

_eZeL_

Misafir
son adet 6 mart
ilişki günü 23 mart
28 de bir adet olurum bu şimdiki hamileliğim biyo ne çıkıyo

egem ilişki erkek günlerinde olmuş bu son bebişlerinde ama ilkindede büyük ihtimal kız günlerinde olmuş yani bio tutmuyor sende büyük ihtimalle

OP
L

Liza

Misafir
egem tebrik ederim canım.
sen bu topikteki kararsızlardan değilmiydin yahu:)
sürpriz oldu galiba
hemde ikiz çok büyük sürpriz vallah. hayırlısı olsun cnm.

OP
E

_eZeL_

Misafir
uyuza bak neyini takcam senin
gönlümün olmasına gerek yok düşüncemi yazdım dogru yada yalnışş,niye gocundun anlamadım:D

.

ne gocunucam açıklama yaptım üst üste yine aynı şeyi söylüyorsun sen öyle düşünebilirsin bana ne
ayrıca sana istisnadan bahsetmiyorum bizim ailemiz böyle diyorum diğer ailelerin genelini erkek egemen olması beni ilgilendirmiyor senin kızını yetiştirmen gibi benim çocuklarımı yetiştirmemle ilgili o durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar