Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
afsss kızlar o kadar cok işim varkı dun esım evde olunca ustten yaptım valla bıktım artık ya yap yap yarına aynı:uzgun:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
:dertli:bitermi güzelim hele evdelerse tır geçmiş gibi evden ben dün yptım kışlıklardan başlasam diyorum işe yavaştan ama ne zaman bilmiyorum
aynen öle oluyo valla cnm ..bende kendı gardorabımı yaptımda cocukların duruyo ya daha yazlıklar gıyılecek gıbı degıl cnm ya oyuzden ellemedım cocuklarınkını az daha ısınsında yaparız

OP
E

_eZeL_

Misafir
düşüşmü oldu cnm
hayırlısı olsun

çizginin altına inmedi ama bayağı düştü

aaa gerçektenmi hayırlısı olsun cnm,yumurtlamayı kaçırmadın dimi ezel,bi karışıklık olmuştu ya
yok kaçırmadım çift çizgi gördükten sonrada ilişki oldu ama artık olmuyor diye düşünmeye başladım yaa :(

cnm ıns olmassın regl ya ıns hamıssındır kısmetten öte hıcbırsey olmuyo cnm ya...

hayırlısı bakalım canım olursam gülen yüzden alıcam Allah kısmet ederse

ezel ateş tablon çok karışık be güzelim

aslında karışık değil ama sen alışık değilsin belki sana ondan öyle gelmiş olabilir

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
aynen öle oluyo valla cnm ..bende kendı gardorabımı yaptımda cocukların duruyo ya daha yazlıklar gıyılecek gıbı degıl cnm ya oyuzden ellemedım cocuklarınkını az daha ısınsında yaparız

sen sizinkini yapmışsın bernil,aradan çıkmış ben daha hiç yapmadım:acep:yaparım inş yavaştan artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar