Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar bende çin takvimi tutmuyo rus tutuyo ama benden bi öneri size eylül ayında kalınan hamileliklerin %80 erkek oluyomuş bioda tutarsa eylülde yapın bu bizim topikte kanıtlanmış bence listeye bakın bir kişi haricinde hepsi erkek

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar bende çin takvimi tutmuyo rus tutuyo ama benden bi öneri size eylül ayında kalınan hamileliklerin %80 erkek oluyomuş bioda tutarsa eylülde yapın bu bizim topikte kanıtlanmış bence listeye bakın bir kişi haricinde hepsi erkek

evet cnm benim bio denk gelirse o ay denemeyi cok isterim
cin ve rus ta erkekte eylül ayında

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kızlar iyi geceler hepinize geçmişi anca okuyabildim.
Eleracım ablamın sık ilişki olmuş oldu ama doktorda zaten 3 gün arka arkaya olsun demiş ve önceki günlerde ilişki olup olmadığını sormamış bile. Bence 12. saatte olduğu yine de mantıklı gözüküyor çünkü 36 saatten öncede çatlayabilir ve zor hamile kalıyor. Allah tan hayırlısı inşallah.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
son karar can parcamın artık :)
ben cok begendim bu cocuguuu.cok tatlı gülmüşş
elara senin bu sondaki bebekte her bakışımda sanki bana hareket çekiyomuş gibime geliyo valla gözüm öyle alıştı sürekli o aklıma geliyo artıkk:hihi::hihi:
Kızlar size iyi geceler. Fevkaladenin fevkinde bir geceniz olsun:) Sevenlerime sevmeyenlerime bol öpücükler dünyaaaa güzelleri.
Sanada iyi geceler şekerim Allah rahatlık versinn

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
sanada ii geceler tubyy
benim daha mutfak toplamam lazım
ay ben bıktım mutfak işinden yaa ofs

Bak şekerim, eğer popoyu işini bitirmeden yere koyarsa o popo bir daha zor kalkıyor iş peşinde koşmaya:(... Ben kendimden biliyorum. O yüzden yarının yemekleri hazır. Velhasıl diyeceğim o ki, dağınıklıktan nefret ettiğim kadar dağınığımdır:). Ancak bu benim değil pıtırcıkların suçu vallah billah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar