Kızlar bende çin takvimi tutmuyo rus tutuyo ama benden bi öneri size eylül ayında kalınan hamileliklerin %80 erkek oluyomuş bioda tutarsa eylülde yapın bu bizim topikte kanıtlanmış bence listeye bakın bir kişi haricinde hepsi erkek
Yaprakcım, elara gıcık diyorsa nazik, ukala diyorsa tatlı, çıtkırıldım diyorsa nadide çiçek demek istiyor. Ama size ayıp olmasın diye bunu açıkca dile getiremiyor cnm.
Kızlar bende çin takvimi tutmuyo rus tutuyo ama benden bi öneri size eylül ayında kalınan hamileliklerin %80 erkek oluyomuş bioda tutarsa eylülde yapın bu bizim topikte kanıtlanmış bence listeye bakın bir kişi haricinde hepsi erkek
tabi tabii
hoşgeldin yaprakcımm
yok daha başlamadık en lere
tuby pohpohlanmayı cok seviyorda az mutlu olsun dedim
Yaprakcım, elara gıcık diyorsa nazik, ukala diyorsa tatlı, çıtkırıldım diyorsa nadide çiçek demek istiyor. Ama size ayıp olmasın diye bunu açıkca dile getiremiyor cnm.
kızlar canparcamın bebegi nasıl?
elara ben
kızlar canparcamın bebegi nasıl?
elara ben
Kızlar size iyi geceler. Fevkaladenin fevkinde bir geceniz olsunSevenlerime sevmeyenlerime bol öpücükler dünyaaaa güzelleri.
Şekerim herkes aynı konuşsa aynı kelimeleri sarfetse farkımız ne olacak? Farkı fiyatıbir günde bizim gibi normal cümleler kursan şaşırcamm
elara senin bu sondaki bebekte her bakışımda sanki bana hareket çekiyomuş gibime geliyo valla gözüm öyle alıştı sürekli o aklıma geliyo artıkkson karar can parcamın artık
ben cok begendim bu cocuguuu.cok tatlı gülmüşş
Sanada iyi geceler şekerim Allah rahatlık versinnKızlar size iyi geceler. Fevkaladenin fevkinde bir geceniz olsunSevenlerime sevmeyenlerime bol öpücükler dünyaaaa güzelleri.
Şekerim herkes aynı konuşsa aynı kelimeleri sarfetse farkımız ne olacak? Farkı fiyatı
sanada ii geceler tubyy
benim daha mutfak toplamam lazım
ay ben bıktım mutfak işinden yaa ofs