OP
Elara
Misafir
- #22.021
yaprak mavi yeşil şapkalı cocuktan bahsediyorsun dimi,aynı şeyi bende düşünüyorum her baktıgımda 
ama en sevdigim bebegim o
senin ederin kac bacım
ii geceler cnmİyi geceler kızlar ben de yatıyorum artık. Allah rahatlık versin hepinize..
Bak şekerim, eğer popoyu işini bitirmeden yere koyarsa o popo bir daha zor kalkıyor iş peşinde koşmaya... Ben kendimden biliyorum. O yüzden yarının yemekleri hazır. Velhasıl diyeceğim o ki, dağınıklıktan nefret ettiğim kadar dağınığımdır
. Ancak bu benim değil pıtırcıkların suçu vallah billah...
yaprak mavi yeşil şapkalı cocuktan bahsediyorsun dimi,aynı şeyi bende düşünüyorum her baktıgımda
Ederime paha biçilemez. Bak beni sinirlendirme alırım repimi geri:1:
Sana samimi birşey söyleyeyim, mutfağım derli toplu ışıl ışıl tertemiz olsun evim varsın dağınık olsun. O mutfağı öyle gördüğümde çok mutlu oluyorum. Tezgahın üzerini özellikle boş bırakırım. Asla kalabalığa gelemem... Gece toplayın çok gürültü olur ama.ii geceler cnm
haklısınn tubyy
bende kızım ve eşim yattıktan sonra pc başına oturmadan evi topralıyorum ama bi mutfagı toplamak gözümde büyüyorrr
orayı en sona bırakıyorum,uyumadan topluyorum
valla ögg geldi artık hergün mutfak toplamaktann
Sana samimi birşey söyleyeyim, mutfağım derli toplu ışıl ışıl tertemiz olsun evim varsın dağınık olsun. O mutfağı öyle gördüğümde çok mutlu oluyorum. Tezgahın üzerini özellikle boş bırakırım. Asla kalabalığa gelemem... Gece toplayın çok gürültü olur ama.
Kızlar ayıptır söylemesi bende kandırayım. Bugün banyo yapacaktım ama akşamı bekledim
Allaha emnt olun...
sanada canımmİyi geceler kızlar ben de yatıyorum artık. Allah rahatlık versin hepinize..
evet o bencede en tatlılaıda oyaprak mavi yeşil şapkalı cocuktan bahsediyorsun dimi,aynı şeyi bende düşünüyorum her baktıgımda
hadi bizde cıkalım yaprak tubyy
mutfagı tplayım bi duş alayım kocamı kandırırım belkiii
mertim senin son sat kactı?
yumurtlama olur mutlaka ama gec olabilirr
bence sen takibe devam et
yoksa bu ayıdamı pas gececeksin?
gunaydın umutcum gelmıs takvıyelerın gozun aydın cnm ya ıns bugun benımde gelır:dertli:günaydın kızlar
gunaydın umutcum gelmıs takvıyelerın gozun aydın cnm ya ıns bugun benımde gelır:dertli:
günaydın umut ezel bernil