Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
yaprak mavi yeşil şapkalı cocuktan bahsediyorsun dimi,aynı şeyi bende düşünüyorum her baktıgımda :D
ama en sevdigim bebegim o

OP
E

Elara

Misafir
İyi geceler kızlar ben de yatıyorum artık. Allah rahatlık versin hepinize..
ii geceler cnm

Bak şekerim, eğer popoyu işini bitirmeden yere koyarsa o popo bir daha zor kalkıyor iş peşinde koşmaya:(... Ben kendimden biliyorum. O yüzden yarının yemekleri hazır. Velhasıl diyeceğim o ki, dağınıklıktan nefret ettiğim kadar dağınığımdır:). Ancak bu benim değil pıtırcıkların suçu vallah billah...

haklısınn tubyy
bende kızım ve eşim yattıktan sonra pc başına oturmadan evi topralıyorum ama bi mutfagı toplamak gözümde büyüyorrr
orayı en sona bırakıyorum,uyumadan topluyorum
valla ögg geldi artık hergün mutfak toplamaktann

OP
E

Elara

Misafir
hadi bizde cıkalım yaprak tubyy
mutfagı tplayım bi duş alayım kocamı kandırırım belkiii :D

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
ii geceler cnm
haklısınn tubyy
bende kızım ve eşim yattıktan sonra pc başına oturmadan evi topralıyorum ama bi mutfagı toplamak gözümde büyüyorrr
orayı en sona bırakıyorum,uyumadan topluyorum
valla ögg geldi artık hergün mutfak toplamaktann
Sana samimi birşey söyleyeyim, mutfağım derli toplu ışıl ışıl tertemiz olsun evim varsın dağınık olsun. O mutfağı öyle gördüğümde çok mutlu oluyorum. Tezgahın üzerini özellikle boş bırakırım. Asla kalabalığa gelemem... Gece toplayın çok gürültü olur ama.

OP
E

Elara

Misafir
Sana samimi birşey söyleyeyim, mutfağım derli toplu ışıl ışıl tertemiz olsun evim varsın dağınık olsun. O mutfağı öyle gördüğümde çok mutlu oluyorum. Tezgahın üzerini özellikle boş bırakırım. Asla kalabalığa gelemem... Gece toplayın çok gürültü olur ama.

cnm bende aynen sevmem tezgahın üstünde bişi
gece mutfagı toplamadna asla uyumam
sabah kalktıgımda tertemiz olmasııı benide cok mutlu ederrr

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
İyi geceler kızlar ben de yatıyorum artık. Allah rahatlık versin hepinize..
sanada canımm

yaprak mavi yeşil şapkalı cocuktan bahsediyorsun dimi,aynı şeyi bende düşünüyorum her baktıgımda :D
ama en sevdigim bebegim o
evet o bencede en tatlılaıda o

hadi bizde cıkalım yaprak tubyy
mutfagı tplayım bi duş alayım kocamı kandırırım belkiii :D

Tamam canım iyi geceler Allah rahatlık versin şimdiden saatler olsunnn:dertli::dertli:

OP
M

Mertim

Misafir
mertim senin son sat kactı?
yumurtlama olur mutlaka ama gec olabilirr
bence sen takibe devam et
yoksa bu ayıdamı pas gececeksin?

Herkese selam kizlarrr..

Canim ben normalde psikolojik olarak cok etkilendim,inanilmaz kotu oldum,ilk bebegim olucakti.butun ilkleri 1 hafta icerisinde yasadim,ilk gebelik,ilk dusuk,ilk jinekolojik muayene 1 hafta icerisinde hem mutluluk hem uzuntu hemde iste daha once hic jinekolojik muayene bile olmamistim.yapi olarakta cok hassasimdir,icime atarim boyle genelde..anlicagin o yuzden kendimi biraz toparladiktan sonra denemk istedim..yani en azindan bu ayi deneme yapacak gucu kendimde bulamicagimi dusundudgum icin ertelemek istemistim.en son iste dusuk kanamasi 17 martta baslamisti..7 gun falan surdu..
onu adet kanamsi baslangici olarak sayarsak normalde 13.-14.-15. gun arasi yumurtluyodum,buna gorede 29-30-31 gunlerinin birinde yumurtlamam lazimdi..takip etmeye calistim ama yumurtlama olmadi o tarihlerde..anlicagin duzenim degismis:acep:
Onumuzdeki ay ins deneme yapmayi dusunuyorum..bu ayi pas gecmek istedim sadece durumumdan dolayi..
dusukten sonraki yumurtlamamida gelecek adet tarihimin ne zaman olucagini hesaplayabilmek,kestirmek icin bilmek istemistim..yoksa iliski icin degil cnm..bakalim bu ay ne zaman adet olucam..artik adetten sonra dikkat etmem gerekicek..
yani diyorum ya cnm bnm mimoza yada kakule arkadaslarin gibi olmadi,onlar dusuk kanamalrini ilk gun gibi sayip normal yumurtlama tarihlerindede yine yumurtlamislar sanirim..bnm oyle olmadi..yumurtlama tarihi sasti..hayirlisi bakalim..
yani buay ne zaman adet olursam ondan sonra yumurtlamami tekrar takip edcem ins cnm..ve ins denemeyi yapicaz.boyle iste cnm ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar