Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ozaman kızın tam bi yayyy
cünkü yay burcları özgürlüklerine düşkündür,kısıtlamaya gelemezlerrr
inş ilerde cantasını sırtına alıp özgür kız olarak devam etmez hayatına:hihi:
hiç sorma elara daha 5 yaşındayken yalnız yaşıcam demeye başladı:hihi:arada dergilerle geliyo hiç olmazsa dil kursuna gidim dio ,inş bizi bırakmaz küçükken herkes özgür kız diye severdi onu

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hiç sorma elara daha 5 yaşındayken yalnız yaşıcam demeye başladı:hihi:arada dergilerle geliyo hiç olmazsa dil kursuna gidim dio ,inş bizi bırakmaz küçükken herkes özgür kız diye severdi onu
benım kardesımde yay allah yardımcın olsun cnm gercekden ne sıkıntıya felan hıc gelemez sureklı gezmeyı sever konusmayı ı sever

OP
E

Elara

Misafir

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yani cocuk istiyordur mesela ama cocuk olana kadarda senin zaafını bildiginden bunu koz olarak kullanıyordur

yada gercekten cocuk istemiyordur ve her fırsatttaa bunu dile getiriyordurr
Sen istiyorsan yap bence vazgeçme benim eşimde önce denedi sonra vazgeçti ama iş işten geçmişti aldıralım bile dedi bana ama kim takar ben kendim ve kızlarım için yapıcam
istemiyor canım...
36 yaşında eşim..diyoduki çocuk yaparsak 3-4 sene daha gezemeyiz falan..40 yaşından sonra mı gezicez diyodu önceden..yani ben onu ikna etmeden önce...
Blöff yapıyodur o bence sen kararlı ol vazgeçme hemen
hoşgeldinn sayfamızınn en nadideee,en cıtkırıldım,en ukela ,en kendini begenmiş üyesii :D
Kız enlere başladıkmı yoksa:hihi::hihi:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Yaprakcım, elara gıcık diyorsa nazik, ukala diyorsa tatlı, çıtkırıldım diyorsa nadide çiçek demek istiyor. Ama size ayıp olmasın diye bunu açıkca dile getiremiyor cnm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar