yaw etmeyın bacılar ramaznda orucumu mıs gıbı tutayım bozmayın benıoğlum abaktım erkek çıktı:acep:
yaw etmeyın bacılar ramaznda orucumu mıs gıbı tutayım bozmayın benıoğlum abaktım erkek çıktı:acep:
hiç sorma elara daha 5 yaşındayken yalnız yaşıcam demeye başladıozaman kızın tam bi yayyy
cünkü yay burcları özgürlüklerine düşkündür,kısıtlamaya gelemezlerrr
inş ilerde cantasını sırtına alıp özgür kız olarak devam etmez hayatına
AY DUR RUSA BAKAYIM BEN SIMDI O NE DIYO BAKALIM
oğlumda tuttu kızlar ..
şimdi de kız diyor
tutarsa çok inanacağım ben bu çin takvimine
benım kardesımde yay allah yardımcın olsun cnm gercekden ne sıkıntıya felan hıc gelemez sureklı gezmeyı sever konusmayı ı severhiç sorma elara daha 5 yaşındayken yalnız yaşıcam demeye başladıarada dergilerle geliyo hiç olmazsa dil kursuna gidim dio ,inş bizi bırakmaz küçükken herkes özgür kız diye severdi onu
AY DUR RUSA BAKAYIM BEN SIMDI O NE DIYO BAKALIM
hayırlısı kızlar ya şu an belli ama biz bilmiyoruz rabbimiz ne yazdıysa artık vardır bi hayrı
benım kardesımde yay allah yardımcın olsun cnm gercekden ne sıkıntıya felan hıc gelemez sureklı gezmeyı sever konusmayı ı sever
cnm su an uykum var kafa fazla calısmıyo ben cıkıyom kızlar yarın gorusuruz hayırlı geceler sızebernil senin kızlar rusa göre tutuyomu,bide en son dğum yaptığın tarihe göre bak istersen
rengınn uykun gelmedı cnm gozlerım acımaya durdu benım
cnm su an uykum var kafa fazla calısmıyo ben cıkıyom kızlar yarın gorusuruz hayırlı geceler sıze
benım kardesımde yay allah yardımcın olsun cnm gercekden ne sıkıntıya felan hıc gelemez sureklı gezmeyı sever konusmayı ı sever
BCM BANADA BAKSANA BI BEN SIMDI VALLAH YANLIS BAKARIM GENEmusaıtsen ama
Sen istiyorsan yap bence vazgeçme benim eşimde önce denedi sonra vazgeçti ama iş işten geçmişti aldıralım bile dedi bana ama kim takar ben kendim ve kızlarım için yapıcamyani cocuk istiyordur mesela ama cocuk olana kadarda senin zaafını bildiginden bunu koz olarak kullanıyordur
yada gercekten cocuk istemiyordur ve her fırsatttaa bunu dile getiriyordurr
Blöff yapıyodur o bence sen kararlı ol vazgeçme hemenistemiyor canım...
36 yaşında eşim..diyoduki çocuk yaparsak 3-4 sene daha gezemeyiz falan..40 yaşından sonra mı gezicez diyodu önceden..yani ben onu ikna etmeden önce...
Kız enlere başladıkmı yoksahoşgeldinn sayfamızınn en nadideee,en cıtkırıldım,en ukela ,en kendini begenmiş üyesii
hiç sorma elara daha 5 yaşındayken yalnız yaşıcam demeye başladıarada dergilerle geliyo hiç olmazsa dil kursuna gidim dio ,inş bizi bırakmaz küçükken herkes özgür kız diye severdi onu