kıcına bakmış işte.
senin kıçın nasıl
IYIKI bı yanlıs yazdık yav ınt cocukların odasında karanlık yerde yazıyom zaten
kıcına bakmış işte.
senin kıçın nasıl
benziyormu kızınla karakterlerimiz:cee
IYIKI bı yanlıs yazdık yav ınt cocukların odasında karanlık yerde yazıyom zaten
e şekerim öle böle bi hata değil ama..ay çok güldüm.allahta seni güldürsün.buda yeni yöntem elara.ilk sayfaya ekle.kıcının rengi diye
kısmen benziyosunuz,sanırım onun yükseleni yengeç,senin ne,uçuktu normalde biraz duruldu,ergenlik malum içe kapandı yeni yeni açılıyo özgürlüğüne düşkün yurtdışında arkadaşlarıyla yaşamak istiyo vs uçu istekleri var arada yurtdışında yaşayanlar annelerini babalarını dinlemiyomuş özgür yaşıyomuş o da öyle yapmak istiyomuş falan dio bende burası türkiye sen ölene kadar bizim kızımızsın öyle yaşayamazsın diyorum
elara sızın gelın mesela ne kese ne sık ılıskı ne bıo hepsı yattı bızım yontemlerımızden cın takvımıde eksık kalsın dur sımdı bıde onu dert etmeyım yhu
AY DUR RUSA BAKAYIM BEN SIMDI O NE DIYO BAKALIMbizim gelinde birtek rus takvimi erkek gösteriyorduu
tsk cnm bır yas bır yas
ben cın takvımınden vazgectım bıoyu uydursam yeterlı yaw teyzemın kıZına baktım onuda kız gosterıyo oglu var ma 1 yasında oyuzden bunu es gecıyom
evet bernilcim.ahanda çıkıyom..hadi allah rahatlık versin hepinize-ciko
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
burdan bak rengin
cnmm oglun tutuyormu pekı baksana bı
AY DUR RUSA BAKAYIM BEN SIMDI O NE DIYO BAKALIM
bernil gülmekten öldüm o kocaman z birazönce ç değilmiydibende bernil bişey duydu heralde ne alakaki diyodum
BCM BANADA BAKSANA BI BEN SIMDI VALLAH YANLIS BAKARIM GENErus takvimi eylül29 dan sonra erkege geciyor bendee
ama kızımda tutmadı rus takvimii