guanydın cnmgünaydın umut ezel bernil
ınş cnm cıkmadık candan umut kesılmez bekleyecez bakalımsağol cnm bugün yarın gelir herhalde seninkilerde
guanydın cnmgünaydın umut ezel bernil
ınş cnm cıkmadık candan umut kesılmez bekleyecez bakalımsağol cnm bugün yarın gelir herhalde seninkilerde
günaydın kızlar
gunaydın hepınıze pc ack 10 dkk gelıyom
günaydın umut ezel bernil
günaydın cnm
hepinize günaydın kızlar ben bugün gebelik testi yaptım yine negatif çıktı dünkü test kesin bozuktu sabahta ateşim 36,5'e düşmüş
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hepinize günaydın kızlar ben bugün gebelik testi yaptım yine negatif çıktı dünkü test kesin bozuktu sabahta ateşim 36,5'e düşmüş
umut hemen kullanmaya başlasaydın,dikkat et hepsini aynı anda alma cnm
cnm ben adresi eşimin işyeri vermiştim o da getirmemiş
akşam başlayacaktım bende
aynı anda alma derken yarım saat felan ara ilemi ??
zeten benim 3 tane siparişim
sabah öğle akşam alırsın umut,sen folbiol kullanmıyomusun
onu 3-4 aydır kullanıyorum zaten
unutmuşum onunla beraber 4 oluyor
onu 3-4 aydır kullanıyorum zaten
unutmuşum onunla beraber 4 oluyor
afsss kızlar o kadar cok işim varkı dun esım evde olunca ustten yaptım valla bıktım artık ya yap yap yarına aynı:uzgun:
:dertli:bitermi güzelim hele evdelerse tır geçmiş gibi evden ben dün yptım kışlıklardan başlasam diyorum işe yavaştan ama ne zaman bilmiyorum
aynen öle oluyo valla cnm ..bende kendı gardorabımı yaptımda cocukların duruyo ya daha yazlıklar gıyılecek gıbı degıl cnm ya oyuzden ellemedım cocuklarınkını az daha ısınsında yaparız:dertli:bitermi güzelim hele evdelerse tır geçmiş gibi evden ben dün yptım kışlıklardan başlasam diyorum işe yavaştan ama ne zaman bilmiyorum
düşüşmü oldu cnm
hayırlısı olsun
yok kaçırmadım çift çizgi gördükten sonrada ilişki oldu ama artık olmuyor diye düşünmeye başladım yaaaaa gerçektenmi hayırlısı olsun cnm,yumurtlamayı kaçırmadın dimi ezel,bi karışıklık olmuştu ya
cnm ıns olmassın regl ya ıns hamıssındır kısmetten öte hıcbırsey olmuyo cnm ya...
ezel ateş tablon çok karışık be güzelim
aynen öle oluyo valla cnm ..bende kendı gardorabımı yaptımda cocukların duruyo ya daha yazlıklar gıyılecek gıbı degıl cnm ya oyuzden ellemedım cocuklarınkını az daha ısınsında yaparız
sen sizinkini yapmışsın bernil,aradan çıkmış ben daha hiç yapmadım:acep:yaparım inş yavaştan artık