aynı üründen 2 tane sipariş etmedin dimi?
yok cnm 3 tane sparıs verdım zaten
aynı üründen 2 tane sipariş etmedin dimi?
Herkese merhabalarrrr........ Kakulecim geçmiş olsun geçmişi okuyamadım ama oğluşun hasta sanırım. Ve seninde bulanktın çok anladığım kadarıylaaaa ama sana geçmiş olmasınçok çok bulanki kız olsun bebik.... Benimde bu sefer acaip bulantılarım vardı perişan oldum ilk dört ay. Bir de bilimsel olarak kanıtlanmış geçen gazetede okudum ilk aylarda çok bulantı çeken annelerin bebekleri yüksek oranda kız oluyormuş ben test ettim onayladım darısı başınaaaaa
yani deneme yaptın ölemi??
diet filan yaptınmı
başka bişi uygulamadınmı
cnm bence bazı şeyler karakter benim ortanca kızım bebekken yoğurt peynir ayra vs ağzına almazdı zorladım kusmaya başladı,dr söyledim süt haricinde kalsiyum almıyo bunların hiçbirini yemiyo die,oda tıpkı sizin gibi onunda damak tadı var zorla yaptıramazsınız dedi,benin kızım hala aynı ara ara denediğim halde ne ayran ne yoğurt yer,peyniri çok az belli tatları yiyo oda çok az
evet canım ya diyet yapmadım bide dr. karbonat duşu önerdi banada bakarmısın regli dönemleri versem
yok cnm 3 tane sparıs verdım zaten
sağol canım inşallah benimde senin gibi bir prensesim geliyordur
bende iyiyim cnm.boya yapılcak yarın hertaraf yerde bende bunaldıkca buraya atıyorum kendimii
cocugun özlelikle uyku ve yemek düzeni kesinlikle anneyle alakalııı
mesela kızım ilk dogdugunda devamlı uyuyorduu gündüzleri .geceleride bi kac kez uyanık kaldı yani cocugun gecesiyle gündüzü karışmıştı
sadece 1 günlügüne gündüz uyutmamaya calıştım.
akşam 6-7 den sonra uyanık kalmasını sagladımm
sonrasında ister istemez gece uyuduuu
bu şekilde gece gündüz farkını ögrenmiş olduu
amcamın gelini var cocuk 1 yaşına girdi hala gecesi gündüzü bilmiyorr
gece uyanıkkk ama gündüzleri uyuyorr
bu tamamenn annenin düzensizligi bence.
gelir cnm yarın filann inş
Bende öyle olduğunu düşünüyorum belki başımıza gelmedi diye ama ben biraz diktatör kuralcı bi anneyim. Ben faydalı olduğunu düşünüyorum biraz sert olmanın. Hala faydalarını görüyorum kimse laf dinletemezken benim bakmam yeter genelde. Asla vurmam ama sözüm kuraldır herkesede tavsiye ederim. O beni değil ben onu oynatırım anne olan benim.
Elara canım banada bi kız resmi atsana aşağıya zahmet olmassa heveslendim yaa
ıns cnm valla adamı assagıya kutuya yolladım belkım bı yazı felan bırakmıslardır dıyeneyse namaza cıkıyom cnm ..panık oldum umutunkı gelınce bekleyecez artık
tmm yapayımmm şifreni atman lazımm
hadıya öle öneren dr ler varmıydı cnm ne ıyıymıs doktorun massallah..benımde 3 kızım var cnm
milk şifreni okuyunca cok güldüm
cünkü burdaki bi başka üyeyle şifreleriniz aynııı
resimi ekleyince degiş bari şifreni bacım