Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Herkese merhabalarrrr........ Kakulecim geçmiş olsun geçmişi okuyamadım ama oğluşun hasta sanırım. Ve seninde bulanktın çok anladığım kadarıylaaaa ama sana geçmiş olmasın :hihi: çok çok bulanki kız olsun bebik.... Benimde bu sefer acaip bulantılarım vardı perişan oldum ilk dört ay. Bir de bilimsel olarak kanıtlanmış geçen gazetede okudum ilk aylarda çok bulantı çeken annelerin bebekleri yüksek oranda kız oluyormuş ben test ettim onayladım darısı başınaaaaa

sağol canım inşallah benimde senin gibi bir prensesim geliyordur

aybamu

Üye
Tepki
38
cnm bence bazı şeyler karakter benim ortanca kızım bebekken yoğurt peynir ayra vs ağzına almazdı zorladım kusmaya başladı,dr söyledim süt haricinde kalsiyum almıyo bunların hiçbirini yemiyo die,oda tıpkı sizin gibi onunda damak tadı var zorla yaptıramazsınız dedi,benin kızım hala aynı ara ara denediğim halde ne ayran ne yoğurt yer,peyniri çok az belli tatları yiyo oda çok az

Belki olabilirde ben istemedikleri şeyleri ara ara keyifleri yerindeyken tattıra tattıra veriyordum. Bir de bebekliklerinden itibaren yiyemesede kaşığın ucuyla herşeyden tattırmak faydalı diye biliyorum ama yine de seçen çocuklarda olabilir çok zor allah yardım etsin canım.

aybamu

Üye
Tepki
38
bende iyiyim cnm.boya yapılcak yarın hertaraf yerde bende bunaldıkca buraya atıyorum kendimii

cocugun özlelikle uyku ve yemek düzeni kesinlikle anneyle alakalııı
mesela kızım ilk dogdugunda devamlı uyuyorduu gündüzleri .geceleride bi kac kez uyanık kaldı yani cocugun gecesiyle gündüzü karışmıştı
sadece 1 günlügüne gündüz uyutmamaya calıştım.
akşam 6-7 den sonra uyanık kalmasını sagladımm
sonrasında ister istemez gece uyuduuu
bu şekilde gece gündüz farkını ögrenmiş olduu

amcamın gelini var cocuk 1 yaşına girdi hala gecesi gündüzü bilmiyorr
gece uyanıkkk ama gündüzleri uyuyorr
bu tamamenn annenin düzensizligi bence.

Bende öyle olduğunu düşünüyorum belki başımıza gelmedi diye ama ben biraz diktatör kuralcı bi anneyim. Ben faydalı olduğunu düşünüyorum biraz sert olmanın. Hala faydalarını görüyorum kimse laf dinletemezken benim bakmam yeter genelde. Asla vurmam ama sözüm kuraldır herkesede tavsiye ederim. O beni değil ben onu oynatırım anne olan benim.

OP
E

Elara

Misafir
Bende öyle olduğunu düşünüyorum belki başımıza gelmedi diye ama ben biraz diktatör kuralcı bi anneyim. Ben faydalı olduğunu düşünüyorum biraz sert olmanın. Hala faydalarını görüyorum kimse laf dinletemezken benim bakmam yeter genelde. Asla vurmam ama sözüm kuraldır herkesede tavsiye ederim. O beni değil ben onu oynatırım anne olan benim.

cnm cok benziyoruz :)
ben kızımın kurdugu düzene uymam,benim kurdugum düzene kızımı alıştırırım ,böle oldu şimdiye kadarrr

kızım benden cok cekinirr ama babasını parmagında oynatırr
cocugun anne yada babasından birinden cekinmesi lazım.bence bu da annesi olmalıdır
cünkü cocukla en cok vakit geciren annesidirr

OP
E

Elara

Misafir
milk şifreni okuyunca cok güldüm:D
cünkü burdaki bi başka üyeyle şifreleriniz aynııı:kptmya:

barış

Aktif Üye
Tepki
155
hadıya öle öneren dr ler varmıydı cnm ne ıyıymıs doktorun massallah..benımde 3 kızım var cnm

meraba canım evet dr 8 yıldır tanışıyoruz son kızımı o dogurttu iyi bir dr benide seviyo takip yapmıyo rica ettim bu ay denedik ben hemen hamile kalamam onun için umutsuzum gelecek ay burdakileride denerim artık takibede devam artık gerisi allaha kaldı artık allah bagışlasın canım sende tekrar denicinmi

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Elara yine okumadın mı kız geçmişi ben senin facede bişey göremedim sen baktın mı benimkine hani kocanla kızın var diyodun ya ben mi göremiyıom acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar