OP
Elara
Misafir
- #21.861
senle olmasınnnnkız bendeki unutkanlığı bilsennn bu bile çok dersin
senle olmasınnnnkız bendeki unutkanlığı bilsennn bu bile çok dersin
Elara yine okumadın mı kız geçmişi ben senin facede bişey göremedim sen baktın mı benimkine hani kocanla kızın var diyodun ya ben mi göremiyıom acaba
meltemcim hoşgeldin
türkiyedesin dimii
eşinle tartışmana üzüldüm cnnm yaa
bi sinirle sölenmiş sözler galiba
sen cocugu eşin içinmi yapcaktın???
yoksa kendin istedigin için ve kızına yoldaş olsun diyemii
eminmki 2.secenek daha agır basıyordurr
bi anlık sinirle yalnış kararlar verme bencee
tam gaz devam et calışmalaraaa
canım ben Türkiye ye geldim.o yüzden pek giremiyorum nete.
ben kızıma bir kardeş istiyorum..onun tek başına klmasını istemiyorum..benim 2 kardeşim var ve onlar iyiki var yaniii..
tek çocuk düşünmek tam anlamıyla bencillik..eşim zaten hiç istemiyordu..sonra sadece ben istiyorum diye kabul etmişti..
sonra her tartışmamızda sanki bebeği koz olarak kullanıyordu..yok o zaman yapmayız falan diye..beni resmen deneme yapmamakla tehdit ediyordu..dün ailemin önünde resmen beni tehdit ett..o kadar sinirlendim ki anlatamam..bu bardağı taşıran son damlaydı resmen...ne kadar sinirli oldugumu tahmin bile edemezsin....
ben inan 7 senelik evliliğimizde ne fedakarlıklar yaptım anlatamam...insana bu zor geliyor zaten...
tek başımamı isticem ben bu çocugu??
çok zor Elara inan çok zor!!!
cok haklısıın cnm
eşin gercekten 2.cocuk istemiyormu yoksa sana koz olarakmı kullanıyor tam anlamıyla???
yani istemem yan cebime koy tarzındamı?
barış ve Ariel güzel paylaşımlar dilerim herşey gönlünüzce olsun.Elaracım çocuk eğitimi konusunda ben de sana tamamiyle katılıyorum ben de kuralları olan ve bu kurallara çocuğumun uymasını istediğim bir anneyim.eşim kızdığım vakitbile savunuyor .çocuğumu hayuır diyorumöyle alışmıyacak çünkü küçük yaştaki alışkanlıklar ilerde vazgeçilmez olur ve karakteri haline gelir çocuğun.bu yüzdenözellikle anne otoriter olmalı...tatlı sert yani...
cnm empati kurarak yazıyorumm
kendim ve kızım için yapardım bi cocuk daha
o da istedigi kadar 2.cocuk istemesinn
erkeklerin en zayıf noktası uckurlarıdırrr,
elbett onuu kandırırdım ben olsamm
ama eşinle diyalogunuzu tam bilmedigimden bişi diyemiyorum cnm
ama ben kesinliklee eşimi tınmazdım
bende tınlamıyordum eskiden ama insan bu kadar üst üste söyleyince alınıyor Elara..
nasıl yani bu adam nasıl benden 2. bir parçayı bu kadar şiddetli istemez anlamıyorum...
annemler ablam falan diyorki seninle bir ilgisi yok..seni çok seviyor..ama çocuk büyütmek zor eliyor diyor...
birde eşim gerçekten çocukları hiç sevmez....çocuk sesi çekemeyen cinsten...
kızını çok seviyor eminim buna...onunla konuşurken bile gözleri dolar...1 gün ayrı kalsa ağlar...acayip düşkün...
ama 2. yi istemiyor hödük herif...aslında kızına kötülük yapıyor haberi yok!!!!
Belki olabilirde ben istemedikleri şeyleri ara ara keyifleri yerindeyken tattıra tattıra veriyordum. Bir de bebekliklerinden itibaren yiyemesede kaşığın ucuyla herşeyden tattırmak faydalı diye biliyorum ama yine de seçen çocuklarda olabilir çok zor allah yardım etsin canım.
evet canım ya diyet yapmadım bide dr. karbonat duşu önerdi banada bakarmısın regli dönemleri versem
EWET CNM BENDE DENEYECEM INS YA RABBIM INS BU SEFER VERIR GONLUMUZDEKINI CNM ...meraba canım evet dr 8 yıldır tanışıyoruz son kızımı o dogurttu iyi bir dr benide seviyo takip yapmıyo rica ettim bu ay denedik ben hemen hamile kalamam onun için umutsuzum gelecek ay burdakileride denerim artık takibede devam artık gerisi allaha kaldı artık allah bagışlasın canım sende tekrar denicinmi
karbonat duşunu nasıl yaptın cnm