Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aybamu

Üye
Tepki
38
hoşgeldin cnm naberr
benimde cok bulantımm olmuştuuu
ama boncugunda cok olmuştuu ,hatta cevresindekiler kesin kızın olacak demişerdi ama ogluşu geliyor.degişiyorr kişiye göre galibaa

İyi canım senden naber ?
Doğrudur mutlaka ama demekki genellemeye vurunca kız çıkma olasılığı fazla herhalde.
Bu aradaaaa bende çocuğun yetiştirmekle ilgili olduğunu düşünüyorum bir çok sorunun benim oğluşlarımda ilkokula başlayana kadar her gün öğlen uyudular. Akşam hiç dokuzbuçuğu geçmedi uyku saatleri. Hiç yemek seçmezler allaha şükür vb. şeyler işte.

OP
E

Elara

Misafir
İyi canım senden naber ?
Doğrudur mutlaka ama demekki genellemeye vurunca kız çıkma olasılığı fazla herhalde.
Bu aradaaaa bende çocuğun yetiştirmekle ilgili olduğunu düşünüyorum bir çok sorunun benim oğluşlarımda ilkokula başlayana kadar her gün öğlen uyudular. Akşam hiç dokuzbuçuğu geçmedi uyku saatleri. Hiç yemek seçmezler allaha şükür vb. şeyler işte.

bende iyiyim cnm.boya yapılcak yarın hertaraf yerde bende bunaldıkca buraya atıyorum kendimii

cocugun özlelikle uyku ve yemek düzeni kesinlikle anneyle alakalııı
mesela kızım ilk dogdugunda devamlı uyuyorduu gündüzleri .geceleride bi kac kez uyanık kaldı yani cocugun gecesiyle gündüzü karışmıştı
sadece 1 günlügüne gündüz uyutmamaya calıştım.
akşam 6-7 den sonra uyanık kalmasını sagladımm
sonrasında ister istemez gece uyuduuu
bu şekilde gece gündüz farkını ögrenmiş olduu

amcamın gelini var cocuk 1 yaşına girdi hala gecesi gündüzü bilmiyorr
gece uyanıkkk ama gündüzleri uyuyorr
bu tamamenn annenin düzensizligi bence.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
İyi canım senden naber ?

cnm bence bazı şeyler karakter benim ortanca kızım bebekken yoğurt peynir ayra vs ağzına almazdı zorladım kusmaya başladı,dr söyledim süt haricinde kalsiyum almıyo bunların hiçbirini yemiyo die,oda tıpkı sizin gibi onunda damak tadı var zorla yaptıramazsınız dedi,benin kızım hala aynı ara ara denediğim halde ne ayran ne yoğurt yer,peyniri çok az belli tatları yiyo oda çok az

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
MİLK cnm sen hala regli olmamışsınn baktım mesajlarınaa
şuan sana bi gün vermem cok anlamsız olurr
sen reglini ol ondan sonra vercem ben günelri sanaa
neden bu kadar acele ediyon yaw.

Canım sağool boya işlerine dalarsında beni unutursun diye acele davrandım iyi olunca söylerim canım

OP
E

Elara

Misafir
cnm bence bazı şeyler karakter benim ortanca kızım bebekken yoğurt peynir ayra vs ağzına almazdı zorladım kusmaya başladı,dr söyledim süt haricinde kalsiyum almıyo bunların hiçbirini yemiyo die,oda tıpkı sizin gibi onunda damak tadı var zorla yaptıramazsınız dedi,benin kızım hala aynı ara ara denediğim halde ne ayran ne yoğurt yer,peyniri çok az belli tatları yiyo oda çok az

rengin evet cocuklarında bi damak zevki varr
ama onlara kalsa hiçbişi damklarına hitap etmez ac kalırlarr

mesela kızım için inek sütüne 1 yaşındna sonra başaldım ve imkansız agzına bile sürmüyorduu ,biberondanda içmiyorduu
ve ben inat ettim kızımı cok uzun süre şırıngayla içirdim sütünü
düşün 5 ml lik şırıngayla 1 bardak sütü içirdimm baya bi süree,ariel ve epokhe ii bilirr
ve kıızım süte bu şekilde alıştıı
şuan kendisi bardakla içer cok seviyorr

kızım sütü sevmiyor diye bıraksaydımm eminimki onun süt içme talebi olmıcaktı hiç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar