burda 3 kızı olan 2 arkadaşımız daha varr
onlarda denicekler önümüzdeki birkac ay içindee
aktif katıldıgın sürece cok şey ögrenirsin bu topikten
sagol canım kismet artık aslında ben bu ay yumurta takibi yaptırdım bakalım artık
burda 3 kızı olan 2 arkadaşımız daha varr
onlarda denicekler önümüzdeki birkac ay içindee
aktif katıldıgın sürece cok şey ögrenirsin bu topikten
ınanmıorum kızlar benımkı yok yaaa affffff nedenkı elara napsam cnm ya bıldıgın bırsey varmı
hamilelik önemli rengin benim kötüydü gergindim stresliyim kızımd öyle oldu.
kızlar herkese iyi akşamlar elaracım seni kızırmadan ben kaçıyım![]()
hoşgeldin cnm naberr
benimde cok bulantımm olmuştuuu
ama boncugunda cok olmuştuu ,hatta cevresindekiler kesin kızın olacak demişerdi ama ogluşu geliyor.degişiyorr kişiye göre galibaa
cnm vapurla geliyo o anadolu yakasında bence önce ona gelir,yarın inş sana gelir bak bi sen kaldın herkesin geldi
cnm benim ve bernilinde 3 kızı var inş isteklerimize kavuşuruz allahın izniyle
İyi canım senden naber ?
Doğrudur mutlaka ama demekki genellemeye vurunca kız çıkma olasılığı fazla herhalde.
Bu aradaaaa bende çocuğun yetiştirmekle ilgili olduğunu düşünüyorum bir çok sorunun benim oğluşlarımda ilkokula başlayana kadar her gün öğlen uyudular. Akşam hiç dokuzbuçuğu geçmedi uyku saatleri. Hiç yemek seçmezler allaha şükür vb. şeyler işte.
İyi canım senden naber ?
Doğrudur mutlaka ama demekki genellemeye vurunca kız çıkma olasılığı fazla herhalde.
Bu aradaaaa bende çocuğun yetiştirmekle ilgili olduğunu düşünüyorum bir çok sorunun benim oğluşlarımda ilkokula başlayana kadar her gün öğlen uyudular. Akşam hiç dokuzbuçuğu geçmedi uyku saatleri. Hiç yemek seçmezler allaha şükür vb. şeyler işte.
sagol canım kismet artık aslında ben bu ay yumurta takibi yaptırdım bakalım artık
ay ıns cnm ya esımde sımdı onu söluyodu karsıya erken gelır dıye senın demende bıraz moral oldu cnm ya sagol
sagol canımya inşallah seninkiler kaç yaşında
teldeyım yazcam cnmbernil senin kac gün oldu sipariş vereli?
gelmiş olması lazım aslındaa
MİLK cnm sen hala regli olmamışsınn baktım mesajlarınaa
şuan sana bi gün vermem cok anlamsız olurr
sen reglini ol ondan sonra vercem ben günelri sanaa
neden bu kadar acele ediyon yaw.
cnm bence bazı şeyler karakter benim ortanca kızım bebekken yoğurt peynir ayra vs ağzına almazdı zorladım kusmaya başladı,dr söyledim süt haricinde kalsiyum almıyo bunların hiçbirini yemiyo die,oda tıpkı sizin gibi onunda damak tadı var zorla yaptıramazsınız dedi,benin kızım hala aynı ara ara denediğim halde ne ayran ne yoğurt yer,peyniri çok az belli tatları yiyo oda çok az
Canım sağool boya işlerine dalarsında beni unutursun diye acele davrandım iyi olunca söylerim canım
bende cıkıcam cnm bende kılmadım ay ıns ya cuma gunu geldıyse bı cuma gunu yoktum evde ama o zamanda bı kagıt bı yazı bırakırlardı heralde yabernilcim hiçbirimizin kaybolmadı sseninde inş kaybolmaz sıkma canını,ben nazmaza gidiyorum gelirim inş
elaracım ayın 29 da verdık cnm ya