Canım ben çevirtmeye uğraşmıyorum. İngilizce olarak okuyorum.tubıs bız nıye yapamadık ben cevırtırıyodum öburlerı oludu ama bu neden olmadıkı
ewet valla ben bugun pazardan bakıcam rengın gıebılırsem ıns
ayrıca o listeyi ben daha önce görmüştümm
biizmkilerden cok farkı yok kızlarr
ama cok merak edenler varsa ben cevirir yollarım listeyi
yumurtlama akıntısı tüm ay sürmez canım.yumrtlama akıntısı en fazla 4-5 gün ya da 1 hafta sürer.eğer akıntuın çok fazla sarı renkli ve kokuluysa ve kaşıntı yapıyorsa enfeksiyon olabilir.ben yaşadım çünkü oradan biliyorum.benim akıntım çook uzun sürüyor hatta tüm ay boyunca akıntım var diyebilirim.
temmuzda bile başlamayı düşündüm diyete ama hem eşimin memleke gideriz orada k.valdem bozdurur diyeti bir de niye yemediğimi açıklayamam hem de tatile gideceğiz otelde açıkbüfe yemekler biraz da tadını çıkarıyımRamazanda başilıyım diyorum en azından süt ve süt ürünlerini tamamen çıkararak başlarım sonra sıkılaştırırım.4 ay yapayım diyorum.takviyelere de son 2-3 ay kala başlarım.
yapabilirsen çok iyi olur elara bide ona bakarız
Elera ablamla konuştum akşam deneme olmuş yani 12. saatte. Doktoru 36. saatte ve ertesi 2 gün ilişki önermiş. Peki bu kadar sık olursa sperm kalitesi düşmüyor mu? 5 gün arka arkaya olmuş oluyor?ys:
Eleracım şöyle dedim dün: Dün değil önceki gün zaten deneme vardı. Dün gecede yani 12. saatte olmuş etti2. 36. saatte bugün oluyor doktor deneme önermiş. Ertesi 2 gün yine deneme olsun demiş yani 5 gün oluyor. İnşallah hayırlısıysa olur ne diyeyim. Zaten sperm kalitesizse hiç tutmayadabilir değil mi?cnm sen bize 5 gün ilişki oldugunu yazmadınki
ben sadece cat ignesini baz alarak yum öncesi yum günü ve sonrası olarak önermiştimm
kız bebek yada hamiş kalabilmek için sıkk ilişki yaşayan cok cnm
bi sorun olacagını sanmıyorum ben.
ama yinede kendiniz bilirsiniz
kızlar merhaba nasılsınız napıosunuz?
ay ben size bişey sölicem
çok üzgünüm ben bi halt yedim
bugün adetim bitti.. banyomu yaptım sonra eşimin yaklaşması sonucu
beraber olduk nasılsa bşey olmaz diye içime boşaldı
ama şimdi okudum araştırdım hamile kalma ihtimali olabiliomuş
olabilir mi sizce???
tabi ki olabiliyor adetten hemen sonra yumurtlayanlar biliyorum.dikkat etmek lazım ama kısmetten öteye de geçilmez canım.hayırlısı olsun.tam olarak ne zaman deneyecektin?