Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
hayırlı akşamlar kızlarr dün gece bir rüya gördüm anlatıyım size sanki iki kişi bana beyaz uzun dosya veriyorlar bana beyaz dosya verenlerde beyaz giyinik kanatları olan kişiler dosyayı açıyorum içinde isimler yazılı dosyanın sağ tarafında baştan aşağı osman ismi tazılı sol tarafındada var ama bakmıyorum orda yazılanlara sonra beni uzun bembeyaz bir yemek masasına oturtturuyor kanatlı beyaz giyinik olan kişiler masa o kadar güzel hazırlanmışki ben ömrü hayatımda öyle güzel hazırlanmış yemek masası görmedim tam uyandımki sabah ezanı başladı okumaya. diyeceğim şu tam osman isminden vaz geçtim derken bu rüyayı gördüm bu isimde bir hayır var artık kimsenın aklımı karıştormasına izin vermeyecem rüyamda gördüklrim belkıde melekti sümalarını görmdim ama bembeyaz kanatlılardı ALLAH IM BU RÜYAYI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
hayırlı akşamlar kızlarr dün gece bir rüya gördüm anlatıyım size sanki iki kişi bana beyaz uzun dosya veriyorlar bana beyaz dosya verenlerde beyaz giyinik kanatları olan kişiler dosyayı açıyorum içinde isimler yazılı dosyanın sağ tarafında baştan aşağı osman ismi tazılı sol tarafındada var ama bakmıyorum orda yazılanlara sonra beni uzun bembeyaz bir yemek masasına oturtturuyor kanatlı beyaz giyinik olan kişiler masa o kadar güzel hazırlanmışki ben ömrü hayatımda öyle güzel hazırlanmış yemek masası görmedim tam uyandımki sabah ezanı başladı okumaya. diyeceğim şu tam osman isminden vaz geçtim derken bu rüyayı gördüm bu isimde bir hayır var artık kimsenın aklımı karıştormasına izin vermeyecem rüyamda gördüklrim belkıde melekti sümalarını görmdim ama bembeyaz kanatlılardı ALLAH IM BU RÜYAYI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE

Canım çok güzel bir rüya görmüşsün ...ben seni zaten hep osmanın annesi olarak biliyorum bence güzel isim

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Elara canım mesajına çok teşekkür ederim kızlar sizlerde beni çok duygulandırdınız annemin ilaçları gelmedi yani anlayacağınız kitleler heran büyüyüp kötü şeyler olabilir sizden ricam bir an önce başlayabilir miyiz ben zaten yarın regl olurum bugün okuycam biraz okuduğumu yazarımm

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
sağol canım dua için karar verdinmı canım tefriciyemi olcak

Evet canım Elara okuyalım dedi sağolsun diğer arkadaşlarda hepiniz destek oldunuz bende diyorum ki ben regl olmadan bugün başlayım okuduğumuzu buraya mı yazalım ne dersiniz annem kötüye gitmeye başladı dün sapsrıydı dolaşıyo falan ama nafile

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
[sıze="4"]elara canım mesajına çok teşekkür ederim kızlar sizlerde beni çok duygulandırdınız annemin ilaçları gelmedi yani anlayacağınız kitleler heran büyüyüp kötü şeyler olabilir sizden ricam bir an önce başlayabilir miyiz ben zaten yarın regl olurum bugün okuycam biraz okuduğumu yazarımm[/sıze]

minicim inşirah suresini biliyor musun?o sureyi ve bazı şifalı ayetleri yolluyum sana sen de oku bol bo.allahım annecine şifalar versin onun acısını sana göstermesin canım.

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="4"]

evet canım elara okuyalım dedi sağolsun diğer arkadaşlarda hepiniz destek oldunuz bende diyorum ki ben regl olmadan bugün başlayım okuduğumuzu buraya mı yazalım ne dersiniz annem kötüye gitmeye başladı dün sapsrıydı dolaşıyo falan ama nafile
[/sıze]

tmm canım anca gece leri okurum çocukları uyuttuktan sonra

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Nasilsiniz canlarim ben yorgunluktan sürünüyorum ......

Kizlar ben Cuma günü kayinvalidemler gelince cikis yapmayi unutup kapatmisim bilgisayari o gün bugündür topikteymissim gibi görünüyor eskiden 10 dak gecmeden üyelik isteyen site simdi cikis yapilmadigi sürece üyeligi aktif gösteriyor sasirdiiiiiiim!!!!!

Bana gelince Cuma günü kayinvalidemler geldi kizim hasta ya gecmis olsuna hafta sonunuda bende gecirdiler az önce esim götürdü evlerine niyetleri farkliymis kizimda bahaneleri oldu hani gelip kalmalari sorun degilde hep böyle emrivaki yapiyorlar ya o sinirimi bozuyor önceden haber verseler insan ona göre hazirlikli olur aman neyse basinizi agritmayayim simdi bi gecmise bakip gelecem....

Milkgirl canim özelden msj aldim Rabbim annene ve bütün hastalara sifa versin dualarimda annende olacak Rabbim onu sizlerin basindan eksik etmesin hicbirimize evlad,anne baba acisi göstermesin....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Rengincim bernilcim özelinize portakallı yumşak kek,ev yapımı nutellalı çokoprens ve kolay profiterol tariflerimi yazıyorum.çocuklara denersiniz çok güzel oluyor öpüyorum.
cnm cok tsk ederım ellerıne saglık

ruyan hayırlı mubarek olsun ya massallah cok guzel bencede koy artık ya osmanda guzel ısım 4 halıfeden bırı koy cnm koy bosver mılletı...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Nasilsiniz canlarim ben yorgunluktan sürünüyorum ......

Kizlar ben Cuma günü kayinvalidemler gelince cikis yapmayi unutup kapatmisim bilgisayari o gün bugündür topikteymissim gibi görünüyor eskiden 10 dak gecmeden üyelik isteyen site simdi cikis yapilmadigi sürece üyeligi aktif gösteriyor sasirdiiiiiiim!!!!!

Bana gelince Cuma günü kayinvalidemler geldi kizim hasta ya gecmis olsuna hafta sonunuda bende gecirdiler az önce esim götürdü evlerine niyetleri farkliymis kizimda bahaneleri oldu hani gelip kalmalari sorun degilde hep böyle emrivaki yapiyorlar ya o sinirimi bozuyor önceden haber verseler insan ona göre hazirlikli olur aman neyse basinizi agritmayayim simdi bi gecmise bakip gelecem....

Milkgirl canim özelden msj aldim Rabbim annene ve bütün hastalara sifa versin dualarimda annende olacak Rabbim onu sizlerin basindan eksik etmesin hicbirimize evlad,anne baba acisi göstermesin....

Aynen canım ben de sinir olurum emrivakilere,karşıdakilerin de düşünceli olması lazım...hoşgeldin nasılsın? kızın için de çok geçmiş olsun şimdi nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar